ממשיך בהרגלי

וינסנטי

New member
ממשיך בהרגלי

להביא הופעות שממש נהנתי לשמוע ולראות. ואפילו אם אתם לא אוהבים, אני ממליץ לפתוח את הראש, לפנות שעתיים ולקבל בראש מלהקת רוק פשוט אדירה.
כמה מסקנות-
1. טריו זה טוב.
2. הוא אולי גיטריסט באחת הלהקות המאוסות של האייטיז- אבל ברגע שאנדי סאמרס מתחיל סולו הוא לא נשמע כמו משהו בכדור הארץ. פשוט הזוי.
3. הוא אולי מתופף באחת הלהקות המאוסות של האייטיז- אבל סטיוארט קופלנד הוא מתופף מדויק כ"כ, כל ביט במקום, כל מצילה נשמעת, וכ"כ הרבה אנרגיות שתעופו אחורה מהמסך.
4. סטינג חמוד, והוא באמת אחלה נגן בס להפתעתי!

פוליס אולי נמאסו על חלקכם, אני מת עליהם. הגרוב שלהם כ"כ טוב, הכישרון שם מושפרץ החוצה, ובהופעה פה אתה רואה שהם מתרגשים ונהנים לנגן אחד עם השני שוב. הקטע הכיף באמת, הוא שרק שלושתם על הבמה- מה שנותן מקום לביצועים מאולתרים וכימיה מטורפת בין הנגנים.
פגז.

http://www.youtube.com/watch?v=-XUW5ZacJD0

Celluloid Hero

New member
מה נמאסו, על מי נמאסו?

אחת הלהקות האהובות עליי, לעד כנראה. דיסקוגרפיה אדירה, יצירת מופת אחת בשם reggatta de blanc, רגאיי-רוק מהטובים ששמעתי, אנרגיות אדירות, פופ מושלם וזה באמת רק על קצה המזלג. אגב, קופלנד הוא גם כותב שירים בחסד, למעשה, נדמה לי שפוליס היו גדולים באמת, רק בגלל שהייתה שם עירבוביה יצירתית משותפת של כל הטריו (ויש לנו את הקריירה של סטינג כהוכחה יפה לזה..). מה שאומר, שלא בטוח שהקסם המשיך בהופעות האיחוד האחרונות, אבל נראה, אני אציץ יותר מאוחר.

Celluloid Hero

New member
טוב, סך הכל הופעה שווה

אומנם סטינג נראה חלק מהזמן כאילו הוא לא בטוח מה הקשר שלו לכל הרוקנרול הזה.... (לא מפתיע), אבל רוב הזמן הביצועים טובים.

וינסנטי

New member
אני מאוד אהבתי

את העובדה שהם בחרו להופיע רק שלושתם. קודם כל, זה דורש מכל אחד מהם להשקיע את כולו כדי "למלא" את המקום על הבמה, שבהופעות רגילות מתמלאת ב5-10 נגנים בימינו. שלושתם נותנים הכל בשביל למלא את החלל הזה- ומצליחים.
בנוסף, זה פותח מקום לאילתורים ושטויות שקשה לעשות עם להקה גדולה יותר.

אין כמו טריו. הלילה בעז"ה נראה את קרים באלברט הול.

למעלה