ממשחקי חמישי

Rapgamer

Well-known member
ניקס- שיקאגו: היה רבע רביעי טוב מאוד. בתחילתו היו כמה wild sequences עם ריבוי חטיפות, חסימות ואיבודים משני הצדדים. שיקאגו שמרה על יתרון מינימלי רוב הרבע בזכות המיד ריינג' של דרוזן.
באמצע הרבע הרביעי החמישיות המובילות חזרו והבולס שיחקו כדורסל טוב יותר עם הנעת כדור אבל לא הצליחו לתרגם את זה לנקודות (לונזו החטיא 3 מבטים wide open מהפינה) בעוד שזריקות קשות של רוז וברקס דוקא הלכו פנימה והעלו את הניקס ליתרון ראשון מאז הרבע הראשון. אבל לאבין ודרוזן שהלכו על תורי-תורך עם פיק אנד פופ של ווצ'ביץ' הכריעו את המשחק לטובת שיקאגו. כמו ברוב המשחקים הצמודים שלהם- היכולת של צמד הכוכבים ליצור לעצמו נקודות היא גבוהה יותר משל כמעט כל קבוצה אחרת.
אז הטריו הפורה של שיקאגו בעוד משחק נהדר עם 88 נקודות משותפות. קארוסו made plays מהספסל, 6 אסיסטים ו-4 חטיפות.
את הניקס הוביל ג'וליוס רנדל. ת'יבודו ערך מספר שינויים די משמעותיים בחמישייה ועדיין לא ברור מי החמישה שיכולים לסגור הכי טוב משחקים.

טורונטו- מילווקי: הראפטורס ניצלו את ההיעדרות של יאניס והשיגו ניצחון מול קבוצת צמרת. הבאקס בהרכב די מלא סה"כ נתקעו על 93 נקודות באחוזים נמוכים, מזכיר את התלות שיש להם בכוכב הראשי.

ממפיס- אוקלהומה: אז ממפיס שוברת שיא NBA ומנצחת בהפרש הגבוה ביותר בהיסטוריה- 73 נקודות. מישהו בשם ג'רמיה רובינסון ארל הפסיד את ה-24 דקות שלו על המגרש ב-56 הפרש. אני בכנות חושב שאם תכניסו אותי לחמישייה של קבוצת NBA ילך לנו טוב יותר מזה.
ממפיס עם ניצחון שלישי ברציפות מאז הפציעה של מוראנט. אמנם מול קבוצות תחתית אבל זה גם לא מובן מאליו בהיעדר הכוכב הראשי, ע"ע מילווקי.

פיניקס- דטרויט: הסאנס עולים ל-18 ניצחונות רצופים. חבל שבוקר בחוץ (שאמט פותח במקומו), קצת הורס את הגומלין שלהם מול גולדן הלילה.

פורטלנד- סאן אנטוניו: פורטלנד פשוט מאכזבת. אחרי שהיו במאזן 10-1 בבית ו1-10 בחוץ הסימטריה הזאת נשברה עם תבוסה ביתית לספרס ב-30 הפרש. בלי לילארד הם קלעו באחוזים נורא נמוכים, 19 אסיסטים על 18 איבודים- פשוט התקפה חלשה מאוד. הספרס של פופוביץ' כרגיל לא מספיק גרועים בשביל אחת הבחירות הכי גבוהות בדראפט.

OrEl74

Well-known member
מנהל
דרוזן דפק כמה סלים מדהימים ברבע האחרון.
איכשהו העונה אני רגוע כשהבולס במשחקים צמודים, עושים את המהלכים הנכונים בהגנה ונותנים את הכדור לאנשים הנכונים בהתקפה.
דונובן עושה אחלה עבודה.

למעלה