ממרתף הפורום

שקר החן

New member
ממרתף הפורום

שאלון שנכתב עוד בראשית ימי הפורום אי שם בשנה שעברה ע"י PurpleGoat שלימים הפכה להיות מנהלת שותפה בפורום. בחרתי להעלות אותו שוב כי מרבית ממשתתפי השאלון דאז, כבר לא נמצאים בפורום היום וגם סתם בשביל להכיר אתכם יותר... 1. השם שלי: 2. כינוי\ם: 3. ארץ לידה: 5. איך היית רוצה להיקרא: 6. תבלין מועדף: 7. שתיה מועדפת: 8. דאורדורנט\בושם: 9. שמפו וקונדישינר: 10. האם שחית בעירום פעם: 11. האם אתה נהנה לצחוק על אנשים: 12. צבע מועדף: 13. האם נמצאת אשם באיזה שהוא פשע: 14. חברים\ות הכי טובים\ות: 15. כרית אחת או שתיים: 16. חיות מחמד: 17. סרט מועדף: 18. מוזיקה בכללית: 19. מכונית אידיאלית: 20. משפטים או מילים שאתה מרבה להגיד: 21. אוכל מועדף\ שנוא: 23. חבר\ה לעתיד: 24. האם את/ה מחשיב את עצמך סקסי: 25. היחסים עם ההורים : 26. העיר\ארץ שבה היית רוצה לחיות: 27. ממתק מועדף: 28. נעליים מועדפות: 29. שיר מועדף: 30. אתר מועדף: 31. ספורט מועדף (לצפייה): 32. הספורט המועדף (למשחק): 33. הרגע הכי משפיל בחייך: 34. איזה חג אתה הכי אוהב: 35. אם היית לסבית\הומו למי היית עושה טובה: 36. אוספים: 37. מה הפחד הכי גדול שלך: 38. אם הייית עושה קעקוע בגוף אז איזה ואיפה: 39. ספר מועדף: 41. סדרת טלוויזיה מועדפת: 42. כמה טיפים מהחיים: 43. מועמד פוליטי: 44. מפלגה: 45. חום או קור: 46. מכתב דואר או אי מייל: 47. זמר אהוב : 48. זמרת אהובה: 49. להקות: 50. סרט מצוייר אהוב: 51. תאר את עצמך ב-4 מילים: 52. אתה שונא אנשים ש..: 53. אתה שונא מקומות ש..: 54. אני אוהב/ת: 55. מיהו\י האהבה האפלטונית שלך: 56: מה התכונה שאתה הכי אוהב/שונא אצלך: 57. מה הכי מגעיל אותך: 58. מה את/ה הכי אוהב?: 59. משפטים שלך לסיכום: 60. מתי הפעם האחרונה שבכית ולמה? 61. מה הדבר שהכי "עושה לך את זה"? 62. מי הבן אדם הכי סקסי בעינייך? 63. מה הדבר שמונע בעדך להיות מאושר/ת? 64. מי הבן אדם שהכי השפיע/משפיע עליך ולמה? 65. מה המאורע שהכי השפיע עד כה על החיים שלך? 66. באיזה מצב היית רוצה להיות בעוד 10 שנים? 67. מה העיקרון הכי חזק שלך?

אני ושמואל נענה (../images/Emo142.gif)

1. השם שלי: דפנה.
2. כינוי\ם:דפנול, נוני, בלונדינית טיפשה
ודפנוש. 3. ארץ לידה: יזראל 5. איך היית רוצה להיקרא: לא בלונדינית
6. תבלין מועדף: מלח. יאמיי. 7. שתיה מועדפת: דיאט קוק(אין)ה קולה. 8. דאורדורנט\בושם: דיאודורנט-דאב, בושם-צ'ארלי 9. שמפו וקונדישינר: המפ...ד"ר פישר
10. האם שחית בעירום פעם: באמבטיה...
11. האם אתה נהנה לצחוק על אנשים: לפעמים...
12. צבע מועדף: כחול. 13. האם נמצאת אשם באיזה שהוא פשע: השארת בגדים רטובים בחדר... 14. חברים\ות הכי טובים\ות: לא מכירים
15. כרית אחת או שתיים:1. 16. חיות מחמד: אין...
17. סרט מועדף: לשתות תה עם מוסלני.
18. מוזיקה בכללית: רוק בלוזי,ג'ז,בלוז ורוק ישראלי. 19. מכונית אידיאלית: חיפו
|חיפושית| 20. משפטים או מילים שאתה מרבה להגיד:דוגרי,אחושרמוטה,באמא'שלי (אני בביצפר של ערסים. 21. אוכל מועדף\ שנוא:מועדף-פסטה. שנוא-פטריות 23. חבר\ה לעתיד: אין...|שבור| 24. האם את/ה מחשיב את עצמך סקסי:פחחחחחחחחחחחחחחח 25. היחסים עם ההורים : טוב...הם לא מתערבים לי בעניינים ואני לא מתערבת להם בעניינים.
26. העיר\ארץ שבה היית רוצה לחיות: ארץ-איטליה.עיר-רומא. 27. ממתק מועדף: במבה
28. נעליים מועדפות: אולסטאר...בכלללללל הצבעים
29. שיר מועדף:battle of evermore-לד זפ. 30. אתר מועדף: סטייג'. 31. ספורט מועדף (לצפייה):החלקה אומנותית
32. הספורט המועדף (למשחק):לשבת על התחת. 33. הרגע הכי משפיל בחייך: אכלתי קרם ידיים במשחק NEVER. 34. איזה חג אתה הכי אוהב:חנוכה (חנוכה חג יפה כ"כ
) 35. אם היית לסבית\הומו למי היית עושה טובה: לאנג'לינה ג'ולי. 36. אוספים:אולסטאר. 37. מה הפחד הכי גדול שלך: ג'וקים....אמאאאאאאאאאאאאאאאאאאא 38. אם הייית עושה קעקוע בגוף אז איזה ואיפה: קעקוע ספירלה על הגב העליון. (ספירלה-סמל השלווה). 39. ספר מועדף: סיפור על אהבה וחושך-עמוס עוז. 41. סדרת טלוויזיה מועדפת:מכושפות/מלאך שחור (יחי הקיטש
) 42. כמה טיפים מהחיים: לא ללכת עם אולסטאר בגשם. 43. מועמד פוליטי: לא אריאל שרון. 44. מפלגה: מר"צ 45. חום או קור: קור....
46. מכתב דואר או אי מייל: דואר
47. זמר אהוב : ג'ים מוריסון,רוברט פלאנט. 48. זמרת אהובה: ג'ניס ג'ופלין 49. להקות:לד זפ, דה דורס, דיפ פרפל, פינק פלויד, רוקפור, אנולה ג'י, היהודים, אנטישוק, פוגופוביה (
), דה הו ועוד רבים וטובים. 50. סרט מצוייר אהוב: סינדרלה. 51. תאר את עצמך ב-4 מילים: בלונדינית,טיפשא,עילגה,פוסטמה
52. אתה שונא אנשים ש..: חושבים שהם מעל כולם. 53. אתה שונא מקומות ש..: משמיעים בהם טראנסים. 54. אני אוהב/ת: את החברים שלי ואת המשפחה
55. מיהו\י האהבה האפלטונית שלך: אמיר.
56: מה התכונה שאתה הכי אוהב/שונא אצלך: אוהבת- תמיד מנסה לעזור, שונאת-שאני סגורה. 57. מה הכי מגעיל אותך: פקצות בצבעי מרשמלו. 58. מה את/ה הכי אוהב?:
59. משפטים שלך לסיכום: קולולולולו. 60. מתי הפעם האחרונה שבכית ולמה? לפני שבועיים, אמא של ידיד שלי נפטרה. 61. מה הדבר שהכי "עושה לך את זה"? עיניים וגב יפה. 62. מי הבן אדם הכי סקסי בעינייך? ג'*י 63. מה הדבר שמונע בעדך להיות מאושר/ת? התיסבוכים שלי. 64. מי הבן אדם שהכי השפיע/משפיע עליך ולמה? אמיר ואברהם כי הם מבינים אותי. 65. מה המאורע שהכי השפיע עד כה על החיים שלך? החיים? 66. באיזה מצב היית רוצה להיות בעוד 10 שנים? מצב טוב. 67. מה העיקרון הכי חזק שלך? אמונה.

the papercut

New member
וא נירא

1. השם שלי: רן 2. כינוי\ם: |HENDRIX| 3. ארץ לידה: פה בארץ האבות 5. איך היית רוצה להיקרא: יחזקאל 6. תבלין מועדף: אורגנו 7. שתיה מועדפת: לא יודע 8. דאורדורנט\בושם: אני לא משתמש בבושם אני משתמש באפטרשייב 9. שמפו וקונדישינר: לא זוכר 10. האם שחית בעירום פעם: באמבטיה נחשב? 11. האם אתה נהנה לצחוק על אנשים: תלוי 12. צבע מועדף: Blue 13. האם נמצאת אשם באיזה שהוא פשע: לא נירא לי 14. חברים\ות הכי טובים\ות: איתי דור משה לאוניה וסמי 15. כרית אחת או שתיים: 1 ולפעמיים 2 16. חיות מחמד: כלב בשם רייג' 17. סרט מועדף: שר המטבעות 18. מוזיקה בכללית: רוק,בלוז,רגאיי,וג'אז 19. מכונית אידיאלית: פאררי 20. משפטים או מילים שאתה מרבה להגיד: Fuck The Police 21. אוכל מועדף\ שנוא: לא יודע 23. חבר\ה לעתיד: יש חברה 24. האם את/ה מחשיב את עצמך סקסי: לא 25. היחסים עם ההורים : בסדר גמור 26. העיר\ארץ שבה היית רוצה לחיות: סיאטל או לוס אנג'לס 27. ממתק מועדף: אין 28. נעליים מועדפות: אדידס 29. שיר מועדף: יש המון 30. אתר מועדף: יש כמה 31. ספורט מועדף (לצפייה): קארטה(וכול ענפי האמניות מלחמה) 32. הספורט המועדף (למשחק): אגרוף 33. הרגע הכי משפיל בחייך: לא זוכר 34. איזה חג אתה הכי אוהב: פסח(עוד שנתיים ואני אחליף) 35. אם היית לסבית\הומו למי היית עושה טובה: למה שארצה להיות הומו אחר כך נדבר 36. אוספים: הנדריקס זורז R.H.C.P ועוד 37. מה הפחד הכי גדול שלך: נירא לי למות(מה יהיה אחרי שאמות מאוד מסקרן) 38. אם הייית עושה קעקוע בגוף אז איזה ואיפה: על הגב או בזרוע 39. ספר מועדף: שר הטבעות 41. סדרת טלוויזיה מועדפת: טלוויזיה אצל סטיבנס(אני ילדותי,אולי.) 42. כמה טיפים מהחיים: לא נותן 43. מועמד פוליטי: בחיים לא 44. מפלגה: העבודה אבל נשבר ממנה 45. חום או קור: שניהם 46. מכתב דואר או אי מייל: לא יודע 47. זמר אהוב : ג'ים מוריסון 48. זמרת אהובה: שרית חדד..סתם לא יודע 49. להקות: Nirvana R.h.c.p jimi hendrix the doors led zeppelin pink floyd rage against the machine 50. סרט מצוייר אהוב: לא יודע 51. תאר את עצמך ב-4 מילים: שולט מאוד מאוד מאוד 52. אתה שונא אנשים ש..: ערסים 53. אתה שונא מקומות ש..: שאני לא אוהב 54. אני אוהב/ת: את חברה שלי את המשפחה 55. מיהו\י האהבה האפלטונית שלך: חחחח 56: מה התכונה שאתה הכי אוהב/שונא אצלך: ביישן 57. מה הכי מגעיל אותך: כלום לא מגעיל אותי 58. מה את/ה הכי אוהב?: מוזיקה!!! 59. משפטים שלך לסיכום: לא יודע 60. מתי הפעם האחרונה שבכית ולמה? לפני המון זמן ולא זוכר 61. מה הדבר שהכי "עושה לך את זה"? כוסיות! 62. מי הבן אדם הכי סקסי בעינייך? חברה שלי פמלה אנדרסון(מה לא?) 63. מה הדבר שמונע בעדך להיות מאושר/ת? בית ספר 64. מי הבן אדם שהכי השפיע/משפיע עליך ולמה? ג'ימי הנדריקס-אני מושפע ממנו 65. מה המאורע שהכי השפיע עד כה על החיים שלך? לא יודע 66. באיזה מצב היית רוצה להיות בעוד 10 שנים? לא יודע 67. מה העיקרון הכי חזק שלך? לא יודע

BloodSugarBaby

New member
וואי...

אני לא מאמינה שאני עונה על השאלון הטיפשי והמעייף הזה.. שוב... 1. השם שלי: חן 2. כינוי\ם: cK (או EvilEmpire בהיידפארק) 3. ארץ לידה: ישראל 5. איך היית רוצה להיקרא: חחחח.. מורן
6. תבלין מועדף: מלח 7. שתיה מועדפת: אייס קפה רולז! 8. דאורדורנט\בושם: KENZO או TOMMY GIRL 9. שמפו וקונדישינר: פנטן 10. האם שחית בעירום פעם: *סמיילי מכחיש* 11. האם אתה נהנה לצחוק על אנשים: אני??? חס וחלילה!! *עוד סמיילי מכחיש* 12. צבע מועדף: היום? סגול. 13. האם נמצאת אשם באיזה שהוא פשע: גניבת גרביים סדרתית 14. חברים\ות הכי טובים\ות: גם ככה אתם לא מכירים (איזה תשובה מעצבנת) 15. כרית אחת או שתיים: אחת בד"כ 16. חיות מחמד:
17. סרט מועדף: אמריקן פאי!
18. מוזיקה בכללית: בלה.. יותר מדי לכתוב.. 19. מכונית אידיאלית:
20. משפטים או מילים שאתה מרבה להגיד: ב-ל-ה!! 21. אוכל מועדף\ שנוא: נתחיל עם השנוא:
,
,
,
וכו'. אהוב: מה שנשאר.. 23. חבר\ה לעתיד: תלוי מתי דייב זורק את כרמן אלקטרה..
24. האם את/ה מחשיב את עצמך סקסי: בטירוף
25. היחסים עם ההורים : משתפרים עם הזמן.. 26. העיר\ארץ שבה היית רוצה לחיות: L.A 27. ממתק מועדף: שוקולד
עם עוגיות! *סמיילי מזיל ריר* 28. נעליים מועדפות: ה-ALL STAR שלי כמובן! 29. שיר מועדף: פאק יש המוווון.. טוב הנוכחי (והראשון שעולה בראש) זה zombie eaters.. 30. אתר מועדף: www.svikapick.com (חחח.. קראתי על זה היום בעיתון ולא יכלתי שלא להגיב..) 31. ספורט מועדף (לצפייה): סנובורד 32. הספורט המועדף (למשחק): סקי, רולרבליידס 33. הרגע הכי משפיל בחייך: פעם אחת ברמן אחד סירב לתת לי אלכוהול בחתונה כי הוא חשב שאני מתחת ל-18 (אז מה אם זה היה נכון..) *סמיילי מושפל, נפגע, ולוקח קשה* 34. איזה חג אתה הכי אוהב: כריסמס!!!
35. אם היית לסבית\הומו למי היית עושה טובה: אנג'לינה המלכה כמובן!
36. אוספים: אוסף חזירים ענקי! 37. מה הפחד הכי גדול שלך: שהשאלון הזה לא ייגמר.. 38. אם היית עושה קעקוע בגוף אז איזה ואיפה: הפיה מהעטיפה של OHM (כמו שיש לדייב) במותן הימנית. אני כבר חושבת על זה שנתיים בערך... 39. ספר מועדף: מר דגדוג בגן הציבורי! 41. סדרת טלוויזיה מועדפת: power puff girls!! 42. כמה טיפים מהחיים:
לא לשתות!! (LOL.. כן בטח..) 43. מועמד פוליטי: לא אני זה בטוח.. 44. מפלגה: המממ.. גם לא אני! 45. חום או קור: חוםםם!
46. מכתב דואר או אי מייל: אימייל 47. זמר אהוב : אנתוני / כריסי 48. זמרת אהובה: רוני דואני כאילו!!! 49. להקות: מאיפה להתחיל? אהה בעצם זה ברור.. נו, רד הוטס, פיית' נו מור, אליס, רייג', סטאטיק-אקס, אוזיייי, בלאק סאבת', מיידן, פנטרה, גרין ג'לי, סאונדגרדן, אינקובוס, ג'יינס אדיקשן, טול ו.. פאק.. יש עוד כ"כ המון.. פורשת עכשיו.. 50. סרט מצוייר אהוב: דובוני 'כפת לי! 51. תאר את עצמך ב-4 מילים: החלטית! בעצם אולי לא..
52. אתה שונא אנשים ש..: משקרים 53. אתה שונא מקומות ש..: שתייה חופשית!! ווהוו!!
54. אני אוהב/ת: להציק לאנשים תמימים! 55. מיהו\י האהבה האפלטונית שלך: נההה.. אתם לא מכירים.. 56: מה התכונה שאתה הכי אוהב/שונא אצלך: ציניות? לההה... 57. מה הכי מגעיל אותך: בשר 58. מה את/ה הכי אוהב?: אותי כמובן! 59. משפטים שלך לסיכום: מה? כבר נגמר? 60. מתי הפעם האחרונה שבכית ולמה? יום חמישי שעבר.. סיפור ארוך... 61. מה הדבר שהכי "עושה לך את זה"? שוקולד לבן! 62. מי הבן אדם הכי סקסי בעינייך? דוגרי? בראד פיט.. היחיד שנראה סקסי ת-מ-י-ד.. 63. מה הדבר שמונע בעדך להיות מאושר/ת? חוסר ההחלטיות שלי... נראה לי... לא בטוח... 64. מי הבן אדם שהכי השפיע/משפיע עליך ולמה? (ראה שאלה 55) 65. מה המאורע שהכי השפיע עד כה על החיים שלך? (ראה שאלה 64) 66. באיזה מצב היית רוצה להיות בעוד 10 שנים? אני לא יודעת מה יהיה איתי היום בערב.. אז מחר? 67. מה העיקרון הכי חזק שלך? לא לענות על שאלונים כאלה

paradoxile

New member
רשימת הפאדיחות

1. השם שלי:אילן 2. כינוי\ם:פרדוקס פישיק הופפול(HOPEFUL), קוצי ,חתולי ולאחרונה האדום בפורום
3. ארץ לידה: BACK IN THE USSR... 5. איך היית רוצה להיקרא: טוב לי עם השם שלי(במיוחד בגלל שאני בחרתי אותו) 6. תבלין מועדף: פפריקה 7. שתיה מועדפת: סודה קלאב וויטמינצ'ק תפוז 8. דאורדורנט\בושם: ספיד סטיק/ ארמאני WHITE 9. שמפו וקונדישינר: הד אנד שולדרס- שיער ארוך משמע קשקשים(מה אני דג?) 10. האם שחית בעירום פעם: בדר"כ בים כאשר הגלים הורידו לי את המכנסיים לשניה 11. האם אתה נהנה לצחוק על אנשים: לא יותר מדי 12. צבע מועדף: כחול 13. האם נמצאת אשם באיזה שהוא פשע: הייתי שומע פופ לפני 99 14. חברים\ות הכי טובים\ות: לא מכירים 15. כרית אחת או שתיים: כמה שיותר 16. חיות מחמד: היה שמוליק, עכשיו אין והמבין יבין 17. סרט מועדף: פייט קלאב 18. מוזיקה בכללית: אלטרנטיב, מטאל, פרוגרסיב, רוק אנד רול, סיקסטיז 19. מכונית אידיאלית: ב מ וו שחורה...סתם סתם פרארי 20. משפטים או מילים שאתה מרבה להגיד: זיעת אשכים, די וי לדי טי, פאקינג אדמיניסטרציה. 21. אוכל מועדף\ שנוא:מועדף טורטליני שנוא: 123 דג מלוח 23. חבר\ה לעתיד: בונה על מישהי מהמחלקה לכימיה אבל אני בספק אם זה יעבוד 24. האם את/ה מחשיב את עצמך סקסי: מה זה השאלה הזאת?
לא 25. היחסים עם ההורים : נכנסים לי יותר מדי לחיים 26. העיר\ארץ שבה היית רוצה לחיות: טוב לי איפה שאני ברחובות( חוץ מהערסים והנרקומנים בשכונה...ואני רציני) 27. ממתק מועדף: ביסקויט של שוקולד פרה בטעם ריבת חלב 28. נעליים מועדפות: ניו באלאנס, קלארקס(אלגנט) 29. שיר מועדף: LUCY IN THE SKY WITH DIAMONDS-THE BEATLES 30. אתר מועדף: הייד פארק ובמה חדשה 31. ספורט מועדף (לצפייה): כדורגל אנגלי (למרות שהזנחתי בשנים האחרונות) 32. הספורט המועדף (למשחק): כדורעף...אני פאקינג שפיץ 33. הרגע הכי משפיל בחייך: הצגת ביצפר בכתה ד' 34. איזה חג אתה הכי אוהב: סוכות (שבוע זולה בלי דאגות) 35. אם היית לסבית\הומו למי היית עושה טובה: לג'וני דפ 36. אוספים: לא מבין למה הכוונה 37. מה הפחד הכי גדול שלך: למות לפני שעשיתי את חלקי בחיים 38. אם הייית עושה קעקוע בגוף אז איזה ואיפה: בכתף...יינג יאנג או סימן שאלה 39. ספר מועדף: התפשן בשדה השיפון 41. סדרת טלוויזיה מועדפת: נישואים פלוס 42. כמה טיפים מהחיים: מחשבה שונה ומיוחדת מצילה חיים 43. מועמד פוליטי: כולם מושחתים עד האחרון...בני בגין(לאן הוא נעלם) 44. מפלגה: עלה ירוק או מר"צ 45. חום או קור: קור 46. מכתב דואר או אי מייל: דואר 47. זמר אהוב : ג'ון לנון 48. זמרת אהובה: נורה ג'ונס 49. להקות: פרל ג'אם, פינק פלויד, טול, לד זפ,ביטלז, אורפנד לנד, גיידנס אליס אין צ'יינז,APC,דפטונס, דה דורס, דיסטורטד, סיק איירוני,מד סיזון, רד הוט צ'ילי פלפלים,QUEENS OF THE STONE AGE...ועוד הזרוע נטויה 50. סרט מצוייר אהוב: החתולים הסמוראים(אח איזה נוסטלגיה) 51. תאר את עצמך ב-4 מילים: מטורף,עייף, חרמן, סטודנט 52. אתה שונא אנשים ש..: חושבים שהם יודעים מה טוב בשבילך 53. אתה שונא מקומות ש..: שיש ריכוז גבוה של אנשים לא נחמדים 54. אני אוהב/ת: כרגע אין לי חברה(רמז רמז) 55. מיהו\י האהבה האפלטונית שלך: שמה ישאר חסוי... 56: מה התכונה שאתה הכי אוהב/שונא אצלך: אוהב-מטורף שונא-ביישן, עצלן 57. מה הכי מגעיל אותך: הטבע האנושי המזעזע ודייסה 58. מה את/ה הכי אוהב?: חברים ומוזיקה(לנגן ולשמוע) 59. משפטים שלך לסיכום: GOD IS A FRIEND...EMBRACE HIM WITH LOVE (אני חילוני לגמרי) 60. מתי הפעם האחרונה שבכית ולמה? כאשר ההורים עברו את הגבול מבחינת חדירה לפרטיות וגרמו להתמוטטות עצבים מה שהסתיים בסופו של דבר בערב הכי כיפי שהיה לי...כי הלכתי ולא חזרתי יומיים הבייתה וההורים אכלו את הלב. 61. מה הדבר שהכי "עושה לך את זה"? משקפיים וחצאית 62. מי הבן אדם הכי סקסי בעינייך? האקסית שלי כפרה עליה 63. מה הדבר שמונע בעדך להיות מאושר/ת? אין אהבה 64. מי הבן אדם שהכי השפיע/משפיע עליך ולמה? בחור נחמד בשם יפתח וג'ון לנון 65. מה המאורע שהכי השפיע עד כה על החיים שלך? כתה יא וכל מה שנגזר ממנה 66. באיזה מצב היית רוצה להיות בעוד 10 שנים? נשוי עם ילדים ושקט נפשי 67. מה העיקרון הכי חזק שלך? אל תישפוט אנשים לפני שאתה מכיר אותם

ע ו ג י ה

New member
אני לא מאמינה שאני עונה על כל זה

1. השם שלי: יפית 2. כינוי\ם: יפיתוש, יפיופה, יפיוף (מקוריים אנשים
) 3. ארץ לידה: ישראל 5. איך היית רוצה להיקרא: יהושפטה 6. תבלין מועדף: אבקת שום (ריח מצוין) 7. שתיה מועדפת: מיץ תפוזים 8. דאורדורנט\בושם: מה זה דאורדורנט? 9. שמפו וקונדישינר: מה זה קונדישינר?? 10. האם שחית בעירום פעם: בשירותים. 11. האם אתה נהנה לצחוק על אנשים: תלוי על מי 12. צבע מועדף: כחול 13. האם נמצאת אשם באיזה שהוא פשע: פיזזתי לצלילי שיר של westlife 14. חברים\ות הכי טובים\ות: אני זאבה בודדה
15. כרית אחת או שתיים: חמש 16. חיות מחמד: אין
17. סרט מועדף: עידן הקרח 18. מוזיקה בכללית: רוק על סוגיו השונים 19. מכונית אידיאלית: מכונית צעצוע 20. משפטים או מילים שאתה מרבה להגיד: וואט דה..?? אוופס.. 21. אוכל מועדף\ שנוא: מועדף - ירקות מוקפצים. שנוא - גרבילים מוקפצים. 23. חבר\ה לעתיד: nope 24. האם את/ה מחשיב את עצמך סקסי: !DUH 25. היחסים עם ההורים : בסיידר. 26. העיר\ארץ שבה היית רוצה לחיות: תל אביב. 27. ממתק מועדף: אם היה לי חבר.. אז הוא..
28. נעליים מועדפות: נעלי ליצן
29. שיר מועדף: נכון לעכשיו - Tenacious D - Explosivo 30. אתר מועדף: www.joecartoon.com 31. ספורט מועדף (לצפייה): שחיה...... 32. הספורט המועדף (למשחק): פתיחת בקבוקים.. 33. הרגע הכי משפיל בחייך: שאני אחשוף אותו לעיני כל האומה?? 34. איזה חג אתה הכי אוהב: פסח. 35. אם היית לסבית\הומו למי היית עושה טובה: אניטה פללי
36. אוספים: ידידים/ות 37. מה הפחד הכי גדול שלך: להפוך לאניטה פללי
38. אם הייית עושה קעקוע בגוף אז איזה ואיפה: אמא'לה!! מחט!!! 39. ספר מועדף: טריינספוטינג / ארווין וולש 41. סדרת טלוויזיה מועדפת: אוגי והמקקים 42. כמה טיפים מהחיים: לקחת מטריה שיורד גשם
43. מועמד פוליטי: ארנולד שוונצנגר 44. מפלגה: הירוקים
45. חום או קור: חוווווווווווווווום
46. מכתב דואר או אי מייל: אי מייל. 47. זמר אהוב : jack black 48. זמרת אהובה: רוחמה רז
49. להקות: mr.bungle, a perfect circle יש יותר מדי..... 50. סרט מצוייר אהוב: ראה סעיף 17. 51. תאר את עצמך ב-4 מילים: יצירתית, מצחיקה, פילנתרופית ושונה 52. אתה שונא אנשים ש..: מתנשאים, לא רגישים, מכלילים 53. אתה שונא מקומות ש..: מסריחים משתן
54. אני אוהב/ת: את כווווווווולם
55. מיהו\י האהבה האפלטונית שלך: חסוי. 56: מה התכונה שאתה הכי אוהב/שונא אצלך: אוהבת: חוש הומור. שונאת: רגישות 57. מה הכי מגעיל אותך: משהו ירוק ולא מזוהה בפלאפל שלי
58. מה את/ה הכי אוהב?: חיבוקים ומוזיקה 59. משפטים שלך לסיכום: יש!!! השאלון הזה עומד להיגמר!!! 60. מתי הפעם האחרונה שבכית ולמה? היום כשקצצתי בצל. 61. מה הדבר שהכי "עושה לך את זה"? טוב לב
וחוש הומור 62. מי הבן אדם הכי סקסי בעינייך? jack black 63. מה הדבר שמונע בעדך להיות מאושר/ת? 2.40 ש"ח שיש לי בבנק. 64. מי הבן אדם שהכי השפיע/משפיע עליך ולמה? דלית, כי היא מאמינה בי. 65. מה המאורע שהכי השפיע עד כה על החיים שלך? יום לידתי
66. באיזה מצב היית רוצה להיות בעוד 10 שנים? נשואה+ ומאושרת 67. מה העיקרון הכי חזק שלך? live & let live

למעלה