ממרכז הכרמל לגרנד קניון |

ממרכז הכרמל לגרנד קניון | ../images/Emo16.gif ../images/Emo16.gif ../images/Emo35.gif

שלום! אני לא חיפאית, ועלי להגיע הערב ממרכז הכרמל (שד´ וודג´ווד) לגרנד קניון (ברכב פרטי). מישהו יכול בבקשה לתת לי הדרכה ברורה ומפורטת (כולל שמות הרחובות כדי שלא אתבלבל...) חיפה נורא מסובכת לי
המון תודה מראש !!!
שירה

ST

New member
אוקיי...

חשבתי להסביר לך <מתוקף היותי חיפאית...
> ולהסתפק ב- תפני שמאלה בכיכר, ברמזור שמאלה, אחרי התחנה ימינה.. ואז נכנסתי לאתר e-map כדי לתת לך מפה.. ושם יש ממש הסברי נסיעה, עם שמות רחובות, ופניות והכל במטרים ספורים... תיכנסי לאתר הזה ותכתבי: בכתובת - עיר/ישוב: חיפה רחוב: ודג´ווד בנקודת יעד - עיר/ישוב: חיפה רחוב: שמחה גולן ואז "אתר מסלול" במפה תראי את מסלול הנסיעה שלך ובנוסף יפתח לך חלון קטן עם הוראות נסיעה והנה הן: "התחל ב - שדרות ודג´ווד פנה ימינה לשדרות ודג´ווד , סע בשדרות ודג´ווד 341 מטרים המשך ברחוב , סע ברחוב 89 מטרים פנה ימינה לשדרות קיש , סע בשדרות קיש 474 מטרים פנה ימינה לרחוב האסיף , סע ברחוב האסיף 782 מטרים המשך ברחוב ביכורים , סע ברחוב ביכורים 424 מטרים פנה שמאלה לרחוב שמשון , סע ברחוב שמשון 572 מטרים פנה ימינה בכיכר , סע בכיכר 47 מטרים פנה ימינה לרחוב ראש מיא , סע ברחוב ראש מיא 857 מטרים המשך ביציאה למחלף רופין , סע ביציאה למחלף רופין 113 מטרים המשך בדרך רופין , סע בדרך רופין 501 מטרים פנה שמאלה לדרך שמחה גולן , סע בדרך שמחה גולן 1.4 ק"מ סה"כ מרחק מצטבר 5.6 ק"מ" אני מצרפת לך גם את המפה שמתקבלת... (אגב, לוקח לקובץ כמה דקות לעלות) בהצלחה! יום טוב, אסתי.

ST

New member
אין על מה! :)

נסיעה טובה! ואם את נתקעת, תמיד אפשר לעקוב אחרי קו מס´ 28 (שנוסע ממרכז הכרמל לכיוון נווה שאנן - כל מי שתעצרי ברחוב ידע להראות לך את הכיוון) ולסוע אחריו.. נכון שזה סיבוב ענק, וכפול פי כמה בזמן, אבל אם אין ברירה...

הגעתי מצויין

ההסבר היה אחלה נהנתי מכל ק"מ בדרך והטיפ על האתר הנ"ל יהיה מאד שימושי לי... שוב
ולילה טופ!!! שירה

למעלה