ממריאה למדריד וברצלונה!!

ממריאה למדריד וברצלונה!!

אנשים (כשחושבים על זה זה יותר אנשות...) בעוד פחות מ 12 שעות אני על המטוס בכיוון 3 הופעות ב 10 ימים
מקווה בכל זאת לפגוש אנשים מפה שם... בכל זאת האנשים של החבילה יהיו אצלנו במלון... חפשו אותי
מבטיחה לחזור עם חוויות ותמונות! אתגעגע

Plum fairy

New member
תהני בטירוף!

שיהיה לך הרבה כייף! אנחנו כאן, ממתינים לעידכונים!

piegirl1

New member
../images/Emo160.gifאיזה כיף! תבלי!

התכנון נשמע מעולה, הלוואי עלי 3 הופעות בעשרה ימים! (את המשפחה שלי אני רואה פחות מזה..). אנחנו מחכות (אנשות הפורום, כפי שקראת לנו
) לדיווחים אחרי כל הופעה והופעה, כולל תמונות וחוויות מאחורי הקלעים.. תייצגו אותנו בכבוד ותגרמו להם לרצות לחזור לכאן! תהני גם מספרד, גם מהפרטנרים המעולים לטיול וגם מההופעות!

Doriiin

New member
תהני ! לא לשכוח

לצלם כמה שיותר את שלושת המוסקטרים ולשתף אותנו בחוויה
טיסה נעימה

piegirl1

New member
שמחה לראות שיש התקדמות../images/Emo69.gif

לא עוד דייב ושני אחרים אלא שלושת המוסקטרים.. חכי, חכי- עוד כמה חודשים איתנו בפורום ואת שוכחת את גייב
הסולן ועובדת לצד האפל שם מעריצים את מרטין ואנדי.. הצלחת להדביק את יתר חבריך לקורס באהבה ללהקה?

Doriiin

New member
ישנה התקדמות, אם כי אני נשארת נאמנה ../images/Emo13.gif

ובאמת שאני אוהבת את שלושתם אבל מה לעשות שהסדר הוא דייב, מרטין ופלטש. בנוגע לקורס... הצלחתי להדביק אנשים.. הרבה בנות אומרות לי " מה?! זה של דפש מוד?!".. ומגלות בעצם שהן אוהבות את הסגנון ומכירות שירים שלהם.. ובתחילת שבוע השמירות שלנו צוותו לי מישהי מהקורס שלא כל כך הכרתי עד לאותו הרגע.. מסתבר שהיא אוהבת דפש מוד, מכירה את החבורה ואיך לא-מאוהבת בדייב.. משם הדרך הייתה קצרה וכל פטרול שלנו יחד ( בניגוד להוראות הבטיחות
) שמענו וצרחנו בקולי קולות את השירים, וראינו באייפוד את ההופעות החיות.. לא חשבתי שאני אומר את זה אבל באמת שנהנתי בשמירות
על הארונית בחדר ציירתי את הסמל של דפש בספונטניות ודווקא יצא יפה...

piegirl1

New member
מנצלשת לפינה האהובה: מעריצים משועממים ופועלם

אחרי המעריצה שגילפה את הדלעת לכבוד ההלואין, מגיע התור של המעריץ שהכין את תרשים הזרימה הבא: קורותיו של שיער.. לא יודעת אם להתפעל או לפחד..

Another Girl

New member
אני ממש מתקשה להחליט

מהו האימאג' הגרוע מכולם. כל אחת מהתסרוקות ממש מחרידה בדרכה שלה...

Plum fairy

New member
אני במיעוט אבל בצד המתפעל

כל עוד זה לא מזיק לבריאות.. יש רגעים של שעמום בחיים ונחמד שמנצלים אותם לטובת הכלל. אני דווקא חובבת את תלתלי הזהב והתסרוקות המשונות, זה חלק מהצד האפל כנראה.. ובואו נודה על האמת, אם מישהו היה מכין תרשים זרימה של השיער שלי מגיל העשרה עד היום, המצב לא היה הרבה יותר טוב..

MaKe NoIsE

New member
תהני, יום ד' אני מצטרף !!!!!!!!!!!!!

מורן, יהיה כיףףףףףףףףףףףףףףףףףף !!!!

MaKe NoIsE

New member
אגב, יש כאן עוד אנשים שטסים לברצלונה ?

אני יהיה בשני ההופעות 20-21/11/2009

G I R L P

New member
3 הופעות?...

כייפ לא נורמאלי!!! תהני מתוקה!!! {אני במקומך- רואה הופעה אחת ועושה שופינג עם הכסף הנותר
}

למעלה