ממרח שוקולד...

ממרח שוקולד...../images/Emo40.gif

כל ירח מלא חוזרת אותה השאלה למגוון פורומי "ישראלים בחו"ל". כן, כל חודש חוזרים המהגרים לתפוז וכותבים במשלל הפורומים המיועדים בדיוק לכך, על כמה שהם מתגעגעים לבמבה, קרמבו, ממרח השחר העולה, ועוד שלל מאכלים תוצר כחול-לבן... הפעם נעשה את זה יותר ספציפי: איזה ממרח שוקולד אתם אוכלים? -אם זה לא מותג מוכר, למה הוא דומה? איזו ארומה יש לו? -הוא כהה או בהיר? -יש בו פצפצים כלשהם, או שהוא "נקי"? וכמובן... מי מתגעגע לשחר העולה?

סנובים

"אווו, לוק אט אס... אנחנו אוהבים רק ממרח איכות יוקרתי..." אבל נוטלה מצויין... ההעדפה שלי לאחרונה היא הממרח הסגול של FIRST PRICE, שיש לו ניחוח נוטלה אבל הוא לא עד כדי כך כהה... בגדול אני מאמין שצריך גיוון, אי אפשר להיות נאמן לסוג אחד של ממרח! ושחר הוא ממממעולה!

ציקהלה

New member
תקשיבי נשמה

אל תגידי דבר כזה על קטי!!! מובן כפרה? (הצלחתי להשמע כמו ערס?)

AnnabeI Lee

New member
הפעם האחרונה שאכלתי ממרח שוקולד

היתה בפסח עם מצה
ולפני זה, זה היה הביס שלקחתי מהסנדביץ' שהכנתי לך כשלמדת להיסטוריה... ככה שאין לי העדפה מסויימת. אבל נוטלה זה יאמי! אבל בקשר לבמבה... ההורים שלי קנו אתמול באופן מפתיע מעט מהחבילה החזיקה עד היום!

ציקהלה

New member
מה נדבר על חומוס

נדבר על שווארמה ליפני לא זוכר כמה זמן חלמתי על זה והכרית שלי התמלאה בריר

Odish16

New member
ממממממממ שוארמה נאמ נאמ

גם אני מוכנה להרוג בשביל זה!!!!!!!!!! פה יש סתם חיקוי עלוב של בשר וירקות בתוך לאפה

Odish16

New member
כע

זה סתם פיכסה ויא חננה, אתה בקושי מחובר! מה נסגר? אני עד כדי כך משעממת אותך? :(

אני מכין חומוס יותר טוב מאחלה...

צאי מהמסחריות אם אתם רוצים חומוס טוב, או שתכינו בעצמכם (או אמא...) או שתלכו לאבו X וכמובן שהאבו-שוקרי שלכם הוא רק חיקוי של האבו-שוקרי המקורי =)

MissNusha

New member
מתגעגעת למה?

הדבר היחידי שחסר לי זה ויטמינצ'יק הסגול (ענבים) וכריות (דגני בוקר) כל השאר יש לי בשפע בסופר פה.. שוקולד, ממרח שוקולד, עוגיות, מסטיקים, קרמבו, במבה, בייגלה, קליק, טופי, זיתים של קבוצת יבנה ושל בני דרור, מלפפונים חמוצים של יבנה/בני דרור...

למעלה