ממצב

Dreamwalkerr

New member
ממצב

פעם הייתי פה בפורום למי שזוכר.. או לא זוכר כל מקרה קרה לי לפני כמה ימים משהו ממש מגניב שרציתי לספר נסעתי באהמר(חייל) מאחורה והייתי עייף מת, ותוך כדי שאני יושב מאחורה (האחורה של האמר פתוח כזה) הרוח חותכת לי את האוזניים, ואז לאט לאט הרעש של הרוח הישתנה לכל מיני צלילים ואז מנגינות, פתאום אני שומע חצוצרות, ממש אלפי חצוצרות, ואופרה ומלא כינורות, והכל יתחבר ביחד ופשוט יצר סימפוניה מדהימה, והייתה לי שליטה קטנה על זה יכולתי להכניס כל מיני כלי נגינה, למרות שלא שלטתי על המוזיקה עצמה. פשוט מדהים, ועוד העובדה שהייתי במצב של ערנות. אם רק הייתי יכול להקליט את המוזיקה הזאת ולעלות אותה לפה..

Bluescale

New member
תחילת שלב

ההזיות ההיפנוגוגיות. תופעה מאוד מעניינת שמפעילה את המוח הימני (היצירתי) אם היית ממשיך היית מגיע לווילד מלא

Dreamwalkerr

New member
גם אני בהתחלה חשבתי שזה זה

רק שבזמן שזה קרה הייתי במצב של ערנות מלאה,

hugothehand

New member
זה יום המזל שלי כנראה

אהלן לא נכנסתי לפורום מזה שנה ואני שמח שהחלטתי להיכנס היום, הרבה אנשים שמדברים על הרבה דברים ברי-דעת ועניין. מה שאתה מתאר מוכר לי מאוד. לא חולף לילה (דקות ספורות לפני ההירדמות) מבלי שאני שומע צלילים בסטריאו. לעתים זה גם דיבורים - קולות של אנשים שאני מכיר בטונים שמשתנים - כלי מטבח שלכאורה נופלים לכיור או פעמון הדלת. גם במהלך התעפצויות ביום זה קורה - ביחוד בנסיעה באוטובוס. הדרך לייצר זאת עוד: להסדיר את הנשימה בצורה מודעת ובצורה איטית ככל המתאפשר לך. רצוי לנקות את הראש ממחשבות (לשם כך אני סופר קדימה או אחורה ובולם כל שבריר מחשבה בכלל), מרים את המבט לכיוון המצח בזמן שהעיניים עצומות וממתין. הטריק הוא לדעת כיצד להישאר על הגבול הדק של בין עירות לשינה מבלי לגרום ל"צלילים" להשיב אותך לעירות. תהנה.

למעלה