ממצב אנשים???????????

ממצב אנשים???????????

אוקיי כנראה שהרבה אנשים התחילו למצוא את הפורום הזה עקב פירסום מסיבי של כמה אנשים.... אז יאללה כולם בואו ותנחשו כמה אנשים יש לנו בפורום הזה ואולי בני יפרסם לנו את המספר הנכבד (אבל חכה קצת עם המספר הזה... אני אומר 25!

La Gamba

New member
אבל זכור

כל פי שפרסם הודעה אחת בפורום נחשב כחבר, אז תצטרכו להחשיב גם את אלה, בסוף התחרות, אם לא יווצרו בעיות מיוחדות, רשימת חברי הפורום תפורסם לכם- החברים.

רציניקן

New member
אם מדברים על משתתפים קבועים הייתי

אומר שבסביבות ה....15 איש...לא יותר!. N-E-X-Tֱֱֱֱֱֱֱֱֱֱֱֱֱֱֱֱֱֱֱֱֱ

Silver Surfer

New member
ממממ

אם בני היה מבקש מ"הוד הכפר" שהוא מפרסם אותם כ"כ טוב שיפרסמו את הפורום הזה אולי היינו מתקדמים לאנשהו, חוץ מזה אפשר גם לבקש מעיתון ירוק.

La Gamba

New member
אם מא ליאור היה טורח

לקרוא את העיתון הזה פעם ב... הוא היה מגלה שהפורום כן פורסם פעם אחת! ושבאתר של הוד הכפר שכל שבוע מפורסם בגדול על גבי דף שלם בעיתון ישנו קישור ענקי לפורום הוד השרון! תבדוק בעצמך!

giladk7

New member
האמת שאנחנו החברים היחידים

בפורום כל האחרים הם אנשים שבני או מר פלפל בכינויו הידוע משלם להם בבית ספר שיכנסו וישלחו הודעה שיגידו שיש על מה לדבר בפורום

רציניקן

New member
קבל כפיים על ההומור המשובח שלך

פלפל,\ קח את זה בצחוק כמובן... זוכר....השעמום עושה לו את זה.... דאחקות!!!!!!!!!

אני שאלתי את בני ו...

הוא לא מקבל כסף...כן כן לבני "משלמים" בתיבת דואר אלקטרוני יותר יותר גדולה...ועוד משהו...נכון זה לא משתלם?

La Gamba

New member
מר רצינישם....

שמע, הכינוי "גמבה" או "הגמבה" הינו כינוי קליט, קצר, שאין לו צרוך בקיצור, ואפילו לו קיצור שמשמעותו אותו דבר, ומספר אותיותיו זהות. חוץ מזה, בעת טיול לחתונה של דודי, במרכז אמריקה, בקיץ של 2001-2002, הצעתי לבת דודתי שאולי כדאי להם לנסות לאכול המבורגרים עם קטשופ, מיונז, חרדל וכו'. היא הזדעזעה מהרעיון, והמשיכה לאכול את ההמבורגר עם שעועית ואבוקדו. אגב, זה לא אומר כלום על המוצא שלי, רק שתבינו כמה שהוא מפוזר, קבלו משפט קצר על אותה בת-דודה. לאחר שגדלה בגוואטמלה, היא מתחתנת במקסיקו, עם ישראלי, ועוברת לגור בארה"ב. ואם מישהו יקפוץ על העניין הזה של שורשים, אני אבקש ממנו לזכור את עבודת השורשים שלי, כמה נרחבת היא הייתה (זה מכוון אליך ברקאי). טוב, תהנו מההודעה.

רציניקן

New member
בדרן שכמותך...רק שזה לא רציניכאן

אלא רציניקן... אבל נוותר לך הפעם... המשפט הראשון של הודעתך לא מסביר מה בדיוק אתה רוצה. ובאשר לשאר ההודעה...אין לי מילים ... אני עוד מנסה למצוא את הקשר של הסיפור שלך למשהו...

בני ה אתה רומז? שמוצעם של כל

היהודים הוא מאדם וחווה? או שאתה מדבר על השורשים המרכז/דרום אמריקאים שך? אני מודה גם לי יש קרובים דרום/מרכז אמריקה אבל הם לא שורשים שלי!

La Gamba

New member
ובעוד משהו קטן

אבל זה לא תשלום אותו ניתן לחלוק.... אגב, יש לי עוד 100 ומשהו כרטיסי ביקור לפורום, מישה רוצה כמה לחלק ברחוב? (יחצ"ן פורום
)

למעלה