ממצב אנשים?! מה ההבדל בין הפורום הזה לפורומי הארי פוטר אחרים?
מ מיצוס New member 1/12/04 #1 ממצב אנשים?!../images/Emo11.gif מה ההבדל בין הפורום הזה לפורומי הארי פוטר אחרים?
G Gizmo16 New member 1/12/04 #3 יפהההה- זה התאים גם../images/Emo28.gif לשאלה בכותרת וגם לשאלה בתוכן, שמת לב
ה הגברת האפורה New member 1/12/04 #5 מואן הלסינג, נכון? ../images/Emo57.gif אהבתי את הסרט הזה. אפקטים טובים (אם כי עלילה די מחורבנת...)
T Thestral New member 1/12/04 #6 ../images/Emo45.gifהעלילה../images/Emo108.gif../images/Emo182.gif בנאלית מדי
ש שמפו במשבר זהות New member 2/12/04 #10 חוקרים בדקו, ומצאו שבואן האלסינג אין שום עלילה הנראית לעין, ומסקנותיהם לגבי קניית הכרטיס לסרט: "מי הפרייאר שיקנה כרטיס לסרט הזה? רגע, אתה קנית כרטיס לסרט הזה? חה! פראייר!"
חוקרים בדקו, ומצאו שבואן האלסינג אין שום עלילה הנראית לעין, ומסקנותיהם לגבי קניית הכרטיס לסרט: "מי הפרייאר שיקנה כרטיס לסרט הזה? רגע, אתה קנית כרטיס לסרט הזה? חה! פראייר!"
ש שמפו במשבר זהות New member 2/12/04 #12 אמרתי שמי שקנה לזה כרטיס הוא פראייר ... ואני הורדתי את זה, ואני חושבת שזה בזבוז של מקום וזמן.
ש שמפו במשבר זהות New member 2/12/04 #14 ../images/Emo7.gif |פראיירית| אבל אפילו לא אני הורדתי את זה!!! זה אח שלי!!!!!!!