ממפיס טייגרס

king iverson

New member
ממפיס טייגרס

http://ballil.blogspot.com/2008/04/blog-post_06.html הקבוצה הזאת שנראתה בתחילת השנה כראש לשועלים וכולם היו בטוחים שבמארס מאדנס תהפוך לזנב לאריות עשתה את שלה והעפילה לגמר עם כדורסל טוב מאד, מי מהשחקנים שנה הבאה יבחר בדראפט? והאם הם הולכים לקחת את התואר? דיון מהנה

SSPB

New member
שמתי לב שגם לאב וגם הנסבורו

התקשו מאוד בלילה האחרון וכשאני חושב על זה אז ממפיס וקנזס בנויות בשיטה מאוד דומה ל NBA עם הגנה חזקה ושחקנים אתלטיים מאוד. האם זה הוכחה שכשהם יגיעו ל NBA מול מפלצות צבע הם לא יצליחו לעשות כלום? כמו גם קוליסון ששיחק רע מאוד כי רוז שמר עליו, אולי בסוף נראה את שלושתם באירופה? בקשר לשאלתך אז ממפיס הולכת להוציא בדראפט הקרוב את דרק רוז שהוא רכז על! את כריס דאגלאס רוברטס שהוא סמול קלעי שגם חותך הרבה לסל וגם כנראה את דורסי שיודע בעיקר הגנה אבל זה גם דבר נחוץ. בקנזס יש את ראש שיהיה שחקן טוב ובעיקר את דרל ארתור שהוא הפוטנציאל הגדול מכולם שם

king iverson

New member
דווקא

דווקא ג'ון קליפארי אומר בסרטון במאמר שהם משחקים משחק עם סטייל אירופאי. אני חושב שקשה מאד לשחק מול שחקן כמו דורסי שהוא מפלצת הגנה (בשידור הייתה השוואה לבן וואלאס) וכנראה בגלל זה לאב לא הצליח. גם רוס שמר מצויין את קוליסון שהוא מוכשר מאד אבל עדיין עם קצת בעיות בראש.

SSPB

New member
אני מתכוון ברמת ההגנה הפיזיות

והאתלטיות. קאליפרי התכוון על סגנון התקפה אבל באמת שאני לא יודע בדיוק על מה הוא דיבר. תעבור על כל אחד מהחמישייה והספסל בממפיס ותראה שחקנים אתלטיים ופיזיים בכל עמדה. גם בקנזס זה דיי ככה וכשאמרו שהנסבורו ולאב לא יסתדרו עם הקשיחות שיש ב NBA התכוונו למשהו כזה ואולי צדקו..

למעלה