ממעמקי הקור פה

Tully Is Here

New member
ממעמקי הקור פה

החלטתי לשלוח לכם
. שיהיה לכולכם שבוע נפלא וכייפי, שתגיעו עם הרבה סיפורים טובים לשרשור האופטימי של השבוע! אני פורשת להיום אז לילה טוב
ונתי, שיהיה לך לילה שקט

s h i r k u s h

New member
בוקר טוב ../images/Emo141.gif

חזרתי לפני חצי שעה מבדיקת דם ארוכה וכואבת- שונאת מחטים... אבל הכל עבר די מהר, במיוחד בגלל שחשבתי על המתוק שלי

אניטהא

New member
../images/Emo42.gifבקר נהדר!../images/Emo142.gif

השמש בחוץ זורחת והיום יפה. שיהיה לכולנו יום של מחשבות חיוביות (וללא מחטים ו/או כאבים). הילדים יצאו מהבית והמחשב לרשותי לפחות עד שיחזרו בצהרים.

habubnik

New member
בוקר נעים לכולן ../images/Emo42.gif

(חוץ מלי) אני צריכה לכתוב ג'ינגל היום, ואח"כ אני צריכה לנסוע להקליט אותו. עייף לי ואיכסה לי. המוח היצירתי שלי בעיצומים.

alophind

New member
במה את עובדת ?

חבובניקית... לכתוב ג'ינג'ל ולהקליט ?! את גם מלחינה / שרה / מחברת ??? מ ד ל י ק ! ג'ינג'ל למה ?

habubnik

New member
ג'ינגל

אני ממש לא מלחינה, למרות שלפעמים (כמו עכשיו) נדרש ממני לנסות. אני כותבת את הג'ינגל או התשדיר. וכל זה ללימודי הקופירייטינג שלי...

habubnik

New member
חשבתי על תשדיר בכיכובו

של הימרי פלדמן ההילר. במקום פינת ההיפנוטים, לקרוא לזה פינת הבילויים.

alophind

New member
יענו במקום "ערב טוב עכשיו שורקת"

אז "ערב טוב עכשיו רוקדת"... !?

habubnik

New member
הנה הסקיצה הראשונית

הימרי: כאן הימרי פלדמן, והיום אני הולך ללמד את כולכם טריק. קחו עיתון "סיטי" ליד, תבחרו בילוי. תשאלו שאלה על הבילוי, מה שעולה לכם בראש. אחת, שתיים, הופ! יש לכם תשובה. מחיאות כפיים בבקשה ...מה זה? אתם מגחגכים עלי? לא מאמינים, תפתחו "סיטי" ותראו. קריין: סיטי - תפתח ת'עיתון, תקרע ת'עיר. הימרי: עכשיו תבקש סליחה יפה.

למעלה