ממעמקים 1.01 ראיתי רק ת'20 דקות אחרונות אבל היה פ'סדר למרות שאני לא מתה על הכתיבה....
S sapir131 New member 14/8/06 #1 ממעמקים 1.01 ראיתי רק ת'20 דקות אחרונות אבל היה פ'סדר למרות שאני לא מתה על הכתיבה....
S sapir131 New member 14/8/06 #3 כן.... האשה שחוקרת עצבנה אותי... מסכן הילד שלה מה הוא צריך לעבור את כול זה הוא עדין קטן..! ומישהו יודע אם השחקן שמגלם ת'ילד שמגדל ת"יצור" (אאני לא יודעת איך הם קוראים לדבר הזה) בבית שלו שיחק/משחק בניקולאודיון??
כן.... האשה שחוקרת עצבנה אותי... מסכן הילד שלה מה הוא צריך לעבור את כול זה הוא עדין קטן..! ומישהו יודע אם השחקן שמגלם ת'ילד שמגדל ת"יצור" (אאני לא יודעת איך הם קוראים לדבר הזה) בבית שלו שיחק/משחק בניקולאודיון??
S Save Me From Myself New member 14/8/06 #4 אוחחחח סדרה מעצבנת.... סתם העתקה מפלישה.... כל הקטע שהוא הבריא מהר וכל זה אוחחח אני מתגעגעת לפלישה
D DreamS_HunteR New member 14/8/06 #6 הקטע שהחייזרים האלה../images/Emo121.gif נופלים מהשמיים זה בדיוק כמו פלישה. אני הפסקתי לצפות באמצע של פלישה, מעניין אם אני אפסיק לצפות באמצע של ממעמקים גם ..
הקטע שהחייזרים האלה../images/Emo121.gif נופלים מהשמיים זה בדיוק כמו פלישה. אני הפסקתי לצפות באמצע של פלישה, מעניין אם אני אפסיק לצפות באמצע של ממעמקים גם ..
S snier1991 New member 14/8/06 #7 הם אולי העתיקו מאבודים אולי מ4400 אולי ממדיום אבל הם לא העתיקו אחת מהשניה