ממעלותיו של הצ´אט...

*Che MaOrA*

New member
ממעלותיו של הצ´אט...

חברים יקרים וחברות שהן סתם בנות, שימו לב!! הערב גייסנו אוריה ואני דרך הצ´אט פעילה נוספת לסניף נתניה!! השלב הבא - תופס התפקדות וירטואלי...
 

עופר ב.ה

New member
מחסרונותיו של הצ´אט

שיחות חולין סתמיות לא מבינים מי עונה למי חוסר עניין לציבור
 

*Che MaOrA*

New member
עופר יקירי...

כאחד שאינו פעיל בנוער מרצ, אני מניח שהשיחות על התנועה ועל דעותיה עשויות לשעמם אותך... מלבד זאת - אתה לא מצפה מאיתנו לקיים בשעה שלוש לפנות בוקר דיונים ערכיים מעמיקים, נכון??
 

עופר ב.ה

New member
מאור יקירי...

הבעתי את דעתי האישית. כפי שאתה רואה, אני בהחלט משתתף בשיחות על התנועה ודעותיה. רק הצ´ט בהכרח הופך את השיחה לשטוחה יותר. אי אפשר לנהל בו שיחה רצינית. וזה לא ספציפי לצ´ט הזה. כמקום מפגש חברתי לחברי התנועה, סבבה אגוזים. ואגב, באשר לכל השיחות הביורוקרטיות, הן תמיד שעממו אותי. עופר
 
אם סוקרטס היה פה

הוא בוודאי היה משתמש בצ´אט ולא בפורום. לא בזכות הסייבר סקס ההמוני, אלא יותר בשל היכולת ליצור דיאלוגים לוגיים בצ´אט, מה שיותר קשה ליצור בפורום. כאן, כל אחד כותב את הנאום הדמגוגי והפרובוקטיבי שלו (כולל אותי, אל תפתחו עכשיו עוד רצף תקיפות אינסופי), ואף אחד לא ממש מקשיב. בצ´אט אפשר לעבור נקודה נקודה ובאמת להעביר רעיונות על נימוקיהם השונים בצורה שלמה והדרגתית. כמובן שזה לא באמת ככה, אבל הרעיון מובן.
 

עופר ב.ה

New member
אם סוקרטס היה פה

הוא אכן היה משתמש בצ´אט ולא בפורום, כיוון שהוא חיקוי קרוב יותר למציאות של שיחה. אבל אנחנו, לצערינו, לא חכמים ולא חדי לשון כמו סוקרטס. גלגלי מוחו הקודח של סוקרטס פעלו במהירות עצומה, ולכן העברת הרעיון באופן הדרגתי התאפשרה. אנחנו (טוב, רק על עצמי לספר ידעתי, אז אני), עד שנחשוב על תשובה הולמת ורצינית, מושא התשובה כבר יחלוף מן הדף. זכור גם, שסוקרטס הפעיל את שיטתו בדיאלוגים ולא ברבי שיח. אם מדובר בדיאלוג, אתה צודק, אבל דיאלוג מנהלים (באינטרנט) בתוכנת ממסר מיידי, לא בצ´אט. דווקא הפורמט של פורום מאפשר לך לקרוא בסבלנות את ההיסטוריה של השיחה, לחשוב על התשובה שלך ורק אז לכתוב אותה. אנשים כן אמורים להקשיב, ואם לא, זה כבר לא בעייה של הפורום אלא שלהם. אני, אגב, חושב שכן מתנהל פה דיאלוג רציני, לפעמים. עופר נ.ב. ההודעה הזו עברה עריכה. עוד משהו שאי אפשר לעשות בצ´ט.
 
הדיאלוגיים של סוקרטס

בדרך כלל היו מונולוגים שמידי פעם הדמות שהקשיבה לסוקרטס היה אומרת לו שהוא צודק שהוא מלך ושהוא גאון לא ממש דיאלוג תודה לאל הוא מת!
 

עופר ב.ה

New member
../images/Emo6.gif

אף ש"מת" תיאור קצת נייטרלי. הוא הוצא להורג לאחר שהואשם בהשחתת הנוער ובביזוי האלים. איזה מזל שהיום יש חופש ביטוי! עופר ולסיכום דיון סוקראטס, זכרו - החכם הוא מי שיודע שאינו יודע
 

קטניה

New member
פעילה?!? לסניף שלי???

אבל אז הסניף יהיה 3 אנשים!! זה לא יותר מידי????? :)
 
דור! ../images/Emo46.gif

סניף נתניה הוא 5 אנשים! הפעילה החדשה היא ה 6! בניצנים גייסנו איזה 10 אנשים לנתניה! בגיוסים ברעננה עוד כ 5 אנשים! יותר מידי בשבילך?!?! גררררררר.......!
 

קטניה

New member
5??איפה אני הייתי.. אהה רגע אולי

אני בר נגה רעות...ומי עוד? אמרת 5!!!
 

קטניה

New member
מישהי שחוזרת?? טליה?

לא נראה לי שהיא רוצה לחזור ממש כי דיברתי איתה והיא לא ממש מתכוונת... אם אתה מדבר עליה...
 
למעלה