ממסד אטום
או שחלון סגור?

ממסד אטום../images/Emo18.gif או שחלון סגור?

היום בערב אמורים לאשפז את אבי בכפיה ואני כמו תמיד זאת שצריכה להיות שם לבד ולהתמודד עם כל הכאב והטראומה שלעולם לא נגמרת. אגש אל העניין, אני סבורה שאבי יסרב לפתוח את הדלת וככל הנראה יצטרכו לפרוץ את הדלת. השאלה שלי, האם זוהי אחריות של הממסד הרפואי לפריצת הדלת או אחריות שלי? במידה והאחריות של הממסד הרפואי, כיצד העניין אמור להתבצע מבלי ליצור מהומה ? ואם האחריות נתונה בידי הממסד הרפואי, מדוע באשפוז הכפוי הקודם, טענו בעלי המקצוע שהאפשרות היחידה מבחינם היא לעקור את הדלת או שאני אדאג באופן עצמאי לפורץ מנעולים? האם משום שאני עדין ילדה ואפשר לנצל את תמימותי או משום שנוח להם להסיר אחריות? מדוע עובד סוציאלי אינו מתלווה לסייע במקרים שכאלו? מדוע הממסד טומן ראשו בחול? מקווה שתסייעו לי במתן התשובות.

../images/Emo101.gifזו לא אחריות שלך!!!

קודם כל: אני ממש מצטערת בשבילך ובשביל אבא שלך. מקווה שיהיה קצר ומועיל. אין לך שום אחריות במקרה של אישפוז בכפיה. כשבאו לקחת אותי, פשוט הגיע אמבולנס. את ה"מרדף" והקשירה והכל הם עשו ואח"כ אמא שלי ספרה לי שהגיעה משטרה לרשום "ארוע". לצערי, אין דרך למנוע את המהומה. זה שוב יהיה קשה. גם לך ובעיקר לאבא שלך. מחזקת מרחוק, אני נ.ב. על האמבולנס, אגב, חייבו אותי...

מורןא

New member
בת כמה את ?

גם לפי דעתי זה לא אחריות שלך בכלל. חבל לי רק שתצטרכי להיחסף לעניין הזה... תהיי חזקה מורןא

shahar1971

New member
את בת 15?!

מי עוד נמצא אתך בבית? היכן אמך? יש לך אחים או אחיות גדולים? איך קורה שהאשפוז של אביך (על כל ההשלכות הנלוות) נופל על הכתפיים שלך? ומי הוא המוסד הרפואי שמאפשר שדבר כזה יקרה?! הסיפור נשמע לי תמוה והזוי. אם את באמת לבד בסיפור, דעי לך שאין שום הצדקה, לא מקצועית-טיפולית ולא ממסדית, לכך שכל העסק יפול לך על הכתפיים. פני בדחיפות לעובדים הסוציאליים בלשכת הרווחה הקרובה לביתך.

למעלה