ממני ב-

ממני ב- ../images/Emo23.gif ../images/Emo60.gif

היי יפים שלי
ובכן.. היום השלושה באוקטובר 2006.. והיום התחלתי שנה ב' בבית צבי!! היה דווקא ממש מרגש.. ראיתי המון אנשים שלא פגשתי איזה חודשיים.. והתחלנו לעבוד על מחזות חדשים.. אני מקווה שהאנרגיות שלי ימשיכו להיות גבוהות עוד הרבה זמן.. למרות שברור לי שבאיזשהו שלב אני אתחרפן מהעומס
להזכירכם אני לומדת כל יום מ-9 בבוקר ועד 11 וחצי בלילה.. ככה שיהיה לי קשה להכנס לכאן באמצע השבוע.. אבל בשבועיים האלה, בגלל שסוכות וכו', אז אני אסיים כל יום ב-7 בערב.. אז בינתיים אני איתכם
איזה בלאגן היה בפורום כשנכנסתי אלוהים! בלאגניסטים לא קטנים אתם, הא?
תקשיבו לי - בקשתי את זה בעבר ומשום מה זה חזר בתקופה האחרונה.. יש אנשים מוזרים בעולם, יש אנשים קשי הבנה ויש אנשים שמטרתם בחיים היא לעצבן אחרים. אבל חשוב לי שאנחנו כפורום נשמור על רמה!!!! אתם לא יכולים לכתוב לכל בנאדם שני שנכנס לכאן "פקאצה!!" איזה מן דבר זה? זה לא מנומס, זה לא יפה וזה מוציא לפורום שם רע
אל תגרשו אנשים בקללות.. תהיו מעל כל זה. גם אם הם באמת מעצבנים ובא לכם לזרוק עליהם כסא.. תענו באלגנטיות ובכבוד
זה באמת חשוב.. יאללה אני הולכת להתקלח ולאכול משהוווו!
ליוש.

0o0o loren o0o0

New member
../images/Emo55.gifהא?התחלת ללמוד?!

כבר?! וואי..
טוב נו, אבל לפי כל מה שאת מספרת לנו אז את ממש נהנית לך שם
אז-תהני הכי שבעולם.. ונבין אותך אם לא תהיי פה, זה בסדרר
אוהבתת

מ א מ י2

New member
ליו'ש! ../images/Emo99.gif../images/Emo219.gif

[רק להקריא לך מדבר יהספר שלי בחשבון-"לחברת ליליפוט יש מנהלת מבוגרת.."
!] אנחנו מאוד מאוד שמחים שתהיי פה קצת יותר בזמן הקרוב!
וסליחה,הייתי חייבת בקשר לפקאצה. אבל ה ש פ י ג ל ר הזה בלתי נסבל,תודי!

מ א מ י2

New member
עושים שמות! ../images/Emo2.gif ../images/Emo219.gif

גם סבתא שלי אומרת ככה
. כנ"ל :|

פחח אני סבתית מאוד... תישאלי את חברותש לי הם יסכימו.. ../images/Emo6.gif זה מה שהם עושים... לא מועילים לאף אחד. הם מתרגזים וגמאנחנו אז בשביל מה??????????????

לאו14

New member
ליו'שששש../images/Emo141.gif

אוייי התחלת ללמוד?!?! בהצלחהה מאמיי!! ועכשיו..כשאת לא תהיי פה הרבה..ולצערינו..כי אז אלה שבאים לפורום וסתם פותחים הודעות.. חייבים את אביב..איפה היא?!?
בכל אופן.. בתאבון ותהניי במקלחת..!!

ליוש ../images/Emo24.gif ../images/Emo221.gif

בנות אל תידאגו , השפיגלר יועף בעוד כמה ימים ואני אדאאג זה !! נירדמתי בשמונה וחצי,קמתי עכשיו ואני לא מצליחה לישוןןןן בעע דברואיתי [:

ליו'ש !../images/Emo24.gif../images/Emo204.gif

ליו'ש ליו'ש ליו'ש ליו'ש ליו'ש ליו'ש ליו'ש ליו'ש ליו'ש ליו'ש ליו'ש ליו'ש ליו'ש ליו'ש ליו'ש ליו'ש ליו'ש ליו'ש ליו'ש ליו'ש בהצלחה יפשליי ואיי כמה שעות את לומדת ! שתהיי בריאה אני עוד מתלוננת שאני לומדת שעה שישית מ-8:20 עד 1:30
חיחי בהצלחה בהכל, סליחה, אם פגעתי או אמרתי למישהו שבא משהו אבל זה עמצבןן שפיגלר יעוף ואני גםם אדאג לזה : ) כבר דאגתי חלקית
אבל הפאקצהה.. היא לא ידועת מילאאאא פאקציות אבל שתשרשרר פפאק ! בהצלחה לכולם כל כך אוהבתותכן

../images/Emo24.gifלי../images/Emo24.gif

אני שמחה שסוף סוף לא ישעמם לך בבית:)) אני מקווה שאת נהנת ולפי מה שאת מספרת את נהנת אפילו מאד וזה כיך לשמוע.. אני מקווה שיפסיקו עם הספאם זה באמת הורס ומפריע.. וזה מעצבן שאנחנו משקיעות ופותחים כאן הודעות בלי קשה לכלום.. נתגבר.. אני תמיד כאן אם את צריכה משהו! אוהבתתתתת נוראאאאאא, לינוי

skaatushonet

New member
ליוש יפיופית שליייי

בהצלחה בבצפרררר! ואני רוצה להיות האמרגנית שלךךךך! אפשר?! חחחחח אוהבתותך:)

i love skat

New member
יפה שלי..../images/Emo210.gif

מאמי שלי, המון בהצלחה שיהיה לך.. אני מקווה שזאת תהיה שנה טובה ומלאה באנרגיות ובשמחה.. את תחסרי לנו פה מאוד.. ואני אשתדל הכי הכי שאשפר לשמור על הפורום מכל משמר [
] ולסדר אותו.. אני מאחלת לך המון הצלחה ושמחה.. ואני מסכימה איתך- חברים! צריכים לשמור על כבוד ולהיות מנומסים..בתור אנשים שאוהבים את הראל ובתור פורום
אז מאמי, אני אוהבת אותך המון..
שיהיה בהצלחה
ואל תשכחי אותנו..

מתוקתי! שיהיה לך המוןהמוןהמוןהמון

בהצלחה! ומקווה שאיזה בוגר בית צבי יבוא לבקר אותך ... |קורץ| לאביווו ! -קרן-

למעלה