מממ....

SMILE 4 NOTHING

New member
מממ....

נראה לי שהיה נחמד אם היינו מכירים אחד את השני בפורום מבחינה קצת יותר אישית,ואולי עשו את זה כבר,אבל אפשר לעשות שרשור תעודת-זהות כזה.... אז,אני ארשום סעיפים,(וגם אענה עליהם...)ושכל אחד יענה עליהם אם בא לו.... אז ככה- 1. גיל -18 2. מין- נקבה 3. שיר אהוב- יש הרבה....אני אשתדל כמה שפחות... התקווה -נפתלי הרץ אימבר epitaph -king crimson perlude -king crimson us and them -pink floyd echoes -pink floyd hurricane -bob dylan suzzane -leonard cohen a day in the life -beatles i am a rock -simon & garfunkel 4. להקה אהובה- פינק פלויד 5. אמן אהוב- בוב דילן 6. מאכל אהוב- גלידה!! 7. מקצוע אהוב- ספרות 8. מזל- דגים 9. ספר אהוב- התנ"ך,ההוביט,האלכימאי,מישהו לרוץ איתו 10. אדם מוערך/מוערץ- משה רבינו,הבעש"ט,רוג´ר ווטרס,טובה ינסן,אורד ווינגייט. זהו להיום....אני מקווה שמישהו ייתייחס..... יום-טוב!!

it-I

New member
תשמעי, לא חפצתי בהתרסה

כבר בהודעה השלישית שלי כאן, אבל בכל זאת: גם את, סמייל-פור-נות´ינג, השמטת את סעיף הלאום מתעודת הזהות שלך? ולכן: איתי, זכר, 20, יהודי. עד כאן, ויום טוב.

SMILE 4 NOTHING

New member
צודק,מצטערת!

אבל די נראה לי חסר משמעות לכתוב דברים שברורים מאליהם,כי לא נראה לי שיש ערבי שיכנס לפורום בני עקיבא....אבל בכל זאת,תודה!

it-I

New member
תראי, איך שנראים פה כמה מהאשכולות -

לא הייתי מתחייב על זה... ואוף, זאת הייתה הלצה בלבד; גם אני לא רואה צורך. צהריים יפים.

it-I

New member
סליחה?

על מה? "האם פיספסתי משהו?!" (טימון, ציטוט משוער)

FullTimeSpirit

New member
ואני...

עודד, 17, יהודי ולא סתם יהודי גם יהודי דתי וגאה בזה! אומן אהוב-הראי"ה...רב עצום וספרים נהדרים. שיר אהוב-יש הרבה אבל הכי... אני מאמין_י"ג עיקרים לרמב"ם) שבט עוז. שאיפה בחיים-להתקרב לקב"ה ולעלות לבית המקדש.

LordNor

New member
ואני..

רפי בן 19 מחיפה, יהודי
ושאר הסעיפים נראים לי מיותרים למדיי בשלב זה.

תגובה לת.ז

את ילדה מצחיקה.. כותבת אישיות מוערצת של רבנים ואנשים חשובים ליד אנישם שיודעים לשחק או עם קול טוב...

למעלה