מממ

selotape

New member
מממ

שם הפרק: tree house of spooky things horror and stuff like that הרעיון המרכזי בקצרה: נד פלנדרס ומשפחתו הופכים להיות מרושעים וגונבים את נשמות המתים של ספרינגפילד (על ידי כישוף) וכולאים אותם בתוך טרקוזורוס{המשאית הענקית} ההתחלה (כיצד הדמויות מגיעות למצב זה): הומר בא להשאיל מנד את כלי הכסף שלו ורואה אותו ואת משפחתו מקיימים טקס מיוחד שכולא את כל הרשע שבתוכם לכלי מיוחד.הומר(כמובן) שובר את הכלי ומשחרר את כל הרשע שהיה כלוא כלי, הרשע משתלט על הפלנדרסים הסוף (כיצד הדמויות יוצאות ממצב זה): נד הורג את הומר וחוזר לעצמו האם יש בדיחות מיוחדות שהייתָ רוצה לשים (שתיים מספיקות): 1. הומר מבקש מנד את כלי הכסף נד מסרב והומר אומר תשאיל לי אותם עכשיו אלוהים יודה לך אחרכך. 2. כשהומר לוקח את הכלי נד אומר לו שזה כלי יחיד במינו ולא ניתן להחליפו ומבקש מהומר לתת לו את הכלי ואז הומר אומר "אוקיי תפוס" וזורק אותו בכל הכוח על נד וכך הכלי נשבר. 3. לפני שהנשמה של סנובול 1 נכנסת לתוך הטרקוזורוס הומר אומר "סנובול גם אתה?" וסנובול אומר "אתה זה שדרס אותי" והומר עונה "המכונית עשתה את זה". 4. בארט עוצר את טרקוזורוס ע"י הוצאת הבטריות שלו. 5. לאחר שנד הורג את הומר וחוזר לעצמו הוא אומר "טוב לפחות הוא במקום טוב יותר" ואז רואים את הומר נשרף בגיהינום. האם הייתָ רוצה להוסיף כמה הערות אם כן הוסף עכשיו. הומר אוכל גלידה ואומר "mmm....icecream brainfreeze"

selotape

New member
ממממ

שם הפרק: רייייייינג. הרעיון המרכזי בקצרה: הומר רואה את הקלטת מהסרט הצילצול שאומרת שהוא ימות ב-7 יום. ההתחלה (כיצד הדמויות מגיעות למצב זה): (תודה למי שנתן לי את הרעיון) הומר בא לחנות של Comic Book Guy שיש לה שירות חדש של סרטים, הומר מבקש ממנו סרט מיוחד ו-Comic Book Guy מביא לו את הקלטת. הסוף (כיצד הדמויות יוצאות ממצב זה): בארט קונה עוד ווידיאו וטלוויזיה וקונה עוד גרסה של הקלטת. לאחר שהוא מפעיל את שנייהם בו זמנית, הדמויות שבקלטת מתחילות לריב בגלל שלשניהם יש את אותה חולצה () והם רבות עד שהם יוצאות לכביש ורבות שם. ואז מכונית עוברת... האם יש בדיחות מיוחדות שהייתָ רוצה לשים (שתיים מספיקות): 1. שהומר ייתלונן על הקלטת בגלל שאין אותה ב-DVD. 2. כאשר הומר צופה בקלטת הוא מתקשה למצוא את הערוץ המתאים. 3. שהדמויות ייחשדו מאיפה יש לבארט מספיק כסף. האם הייתָ רוצה להוסיף כמה הערות אם כן הוסף עכשיו. לאחר שהומר צופה בקלטת הוא מתייעץ עם תושבי ספרינגפילד מה לעשוץ אם יהיה זמן אז שגם בארט ייצפה בקלטת.

selotape

New member
מחזור מ' המהמם 0_0

שם הפרק:שמוד. אין לי שם פרק הרעיון המרכזי בקצרה: אממ....בארט מעוניין להגיע למרכז כדור הארץ כדי להוכיח שליסה טועה בנושא כלשהו. הוא משיג דרילר ענק כזה מפרינקל ומארגן משלחת תלמידים... הם מתחילים לקדוח, בדרך נתקלים בבעיוית...כל פעם מישהו אחר מת, כמו בפרק האלווין טוב, כשלבסוף בארט מגיע למרכז כדור הארץ ו....מת? ההתחלה (כיצד הדמויות מגיעות למצב זה): ספרינגפילד מארחים קרנבל. בארט חוזר ממנו עם בלונים מלאי הליום ומשחרר אותם לאוויר, ליסה כועסת שבארט הורג דולפינים, הם מתחילים וויכוח ובסוף שומעים את בארט אומר "well i say that if u dig to the center of the earth u get to china!" וליסה נותנת לו אתגר לחפור לצד השני של העולם הסוף (כיצד הדמויות יוצאות ממצב זה): סוף?....כולם מתים האם יש בדיחות מיוחדות שהייתָ רוצה לשים (שתיים מספיקות):יש לי כמה - אחד של הבן של צ'יף וויגאם :\ שנמס בלבה ואומר "im melting!!!"בנוסח מכשפה מעוץ... - בדיחה על יוצרי פרקים חובבניים של משפ' סימפסון!, זה חובה

AlBundy

New member
I'm melting

לדעתי זה לא צריך להיות בצעקה (כמו המכשפה מעוץ) כי זה פשוט לא קשור לדמות של ראלף. זה צריך להיות באותו סגנון שהוא אומר I'm special.

roger4x4

New member
והנה עוד אחד ששכחתָ

שם הפרק: הומר דסקטופ.
הרעיון המרכזי בקצרה: הומר בטעות מגיע אל תוך מסך המחשב. ושם הוא מגלה את נפלאות המחשב (Windows, אינטרנט, סוליטר, פורום תפוז...).
ההתחלה (כיצד הדמויות מגיעות למצב זה): הומר תופס את בארט מסתכל באתרים שלא בשבילו (ואני לא מתכוון לאתרים פונוגרפים). ואז הומר עולה שזה לא יעלה על הדעת ובטעות לוחץ על כפתור Enter.
הסוף (כיצד הדמויות יוצאות ממצב זה): אחרי כמה שנים הומר כותב תוכנה בעזרת המדריך: "איך לכתוב תוכנה בתוך שעה (ה-ע' מחוק ומעליו כתוב נ'). ואז הוא מגיע לעתיד שבו אין דאונטס.
האם יש בדיחות מיוחדות שהייתָ רוצה לשים (שתיים מספיקות): כן, יש הרבה
מונחים של מחשבים כמו Cookies ,Windows, וכד'.
כול מני דברים אחרים שיש רק במחשב.
האם הייתָ רוצה להוסיף כמה הערות אם כן הוסף עכשיו: הומר גם מגיע לפורומינו הקט, ונלחם בווירוס. והדבר הכי חשוב הומר נמצא בשולחן העבודה, שום דבר בסגנון טרון (בתוך המחשב עצמו), רק מה שרואים במסך. אני מאשר לחברי הפורום להשתמש ברעיוני.

למעלה