מממ...

mor1212

New member
מממ...

הנה אני כאן מול צג המחשב ובזווית העין אני רואה אותה אותה הקופסא בצבעה השקוף-כחלחל קוראת לי כל כך מזמינה כל כך אמינה זהו מהרגע שאני אפתח אותה אני אשתנה כבר לא תהיה דרך חזרה גאד איזו דמרטית אני:] אז כדאי לי לפתוח את הקופסא של הקלטת של "לקחת חיים"?

pinoki

New member
חחח איזה חמודה....

קדימה תעשי את זה... ותהני מכל רגע :)

Im The Sun

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo42.gif

אני כבר הייתי אוכל את הקלטת
יאללה תפתחי ותהני

mor1212

New member
לאאאאא למה זה קורה לי???../images/Emo7.gif

אני לא מאמינההההה אוףףף באתי לראות את הקלטת אמא שלי עצרה אותי אמרה לי "קודם תפני את השולחן, אחר כך תראי את הקלטת" אז אבא שלי עושה "איזה סרט?" אז אמא שלי אומרת "טומב ריידר" אז אני כזה "מה טומב ריידר?! לקחת חיים!" אוףףףף ואז התחלנו להתווכח כי השם של הסרט לא נראה להם והם לא מרשים לי לראות אותו! מה עושיםםםם???

Im The Sun

New member
../images/Emo12.gif../images/Emo42.gif

בת כמה את
זה לא סרט אירוטי או משהו כזה, זה סה"כ סרט מתח וטיפה אימה... תגידי להם שראם מסכים לך

mor1212

New member
בכיתה ח'

אוףףףףף בלי קשר לאירוטי! הם לא ראו את הסרט פשוט השם לא נראה להם! לקחת חיים.. בדוגרי גמאני לא הייתי רואה אותו אם הוא לא היה קשור לאנג'י.. השם מפחיד אבל אוףףףףףףף כל כך רציתי לראות אותווו וסליחה שזה שלח פעמיים, חשבתי שזה לא נשלח

The Lost Girl17

New member
נצל"ש..ממש חשוב!! תעזרו לי!!!

אני צריכה משפט טוב כזה ומרגש באנגלית..משהו שמתאים לחברה טובה..יש לה יומהולדת 18..ואין כל מה שעולה לי לא הכי טוב! תעזרו ליייייי

Im The Sun

New member
למה אנשים עושים את זה../images/Emo35.gif../images/Emo42.gif

הילדה כולה עצובה ואת עושה לה נצל"ש משורשר להודעה שלה? קצת רגישות...

The Lost Girl17

New member
אני באמת מצטערת...

אבל זה חשובבבבבבב מה אני יפתח בשביל זה הודעה חדשה?

Im The Sun

New member
ברור שלא../images/Emo42.gif

אבל היית יכולה להראות קצת רגישות, מסכנה הילדה קנתה את הסרט ועכשיו היא לא יכולה לראות אותו, היא באה כדי לבקש קצת עזרה וסימפטיה ואת עושה לה נצל"ש
אולי היא לא נפגעה, אני לא יודע, אבל אני הייתי חוטף קריזה
בכולופן, יהיה בסדר

mor1212

New member
לאאאא אני לא מאמינה שזה קורה לי!../images/Emo7.gif

אוףףףףףףף כל כך רציתי לראות אותוווו אחרי הארוחת ערב רציתי לראות את הסרט אז ירדתי למטה אז אמא שלי עוצרת אותי אומרת לי "קודם תעזרי לפנות ת'שולחן אחר כך תראי את הסרט!" אז אבא שלי שאל "איזה סרט?" אז אמא שלי ענתה "טומב ריידר" אז עשיתי "מה טומב ריידר?! לקחת חיים!" ואז בגלל שהשם לא נראה להם הם התחילו להתווכח איתי והם לא מרשים לי לראות אותו! אוףףףףףףף אני מתה לראות אותווו!! מה עושים???

The Lost Girl17

New member
אבל אמרת את זה כבר..

למה שוב?.. ובאסה מה אפשר להגיד..תבקשי מאבא שלך לראות את זה יחד איתו, אולי הוא יסכים

¥EleVatioN¥

New member
מכותתתתתתתת../images/Emo129.gif

בלאגניםםםםםםםםםם חחחחחחחחחחחחחחח בואנ זה כולה שם.. תגידי להם באנגלית אולי יצלצל להם אחרת

Im The Sun

New member
או שתקשרי את ההורים שלך/../images/Emo42.gif

תסממי/ תני להם לשתות וככה יהיה לך שקט לכמה שעות לראות את הסרט

mor1212

New member
לסמם אותם?O: חססס ושלום!

חברה שלי גם רוצה לראות את הסרט אז אולי אני אלך להתנחל אצלה לראות ואיזה חמוד אתההההההה ראם{?}! תודה:] אבל זה לא היה ברוע, היית מתעצבן אם היא הייתה פותחת סתם שרשור אז עדיף כאן תמונה לשיפור מצב רוחי:]

למעלה