מממ... מיילו ואלקסיס ביחד מחוץ לסט? מיילו
3 3נטוש New member 7/11/04 #3 נצל"ש אני חדשה... קוראים לי נטע ואני מאוד מאוד אוהבת את הסידרה הנ"ל.. ועוד שאלה קטנטנה .. איזה פרק העונה ה5 של בנות גילומר שודרה כבר(בארצות הברית)
נצל"ש אני חדשה... קוראים לי נטע ואני מאוד מאוד אוהבת את הסידרה הנ"ל.. ועוד שאלה קטנטנה .. איזה פרק העונה ה5 של בנות גילומר שודרה כבר(בארצות הברית)
3 3נטוש New member 7/11/04 #6 תודה../images/Emo70.gif../images/Emo24.gif דרך אגב גם לאחותי קוראים ניצן... שם יפה
נ נ ט ע ש ה New member 7/11/04 #7 היי ../images/Emo13.gif שם יפה יש לך! גם לי קוראים נטע ואני בת 14 מהצפון ברוכה הבאה
3 3נטוש New member 7/11/04 #8 אוו תודה../images/Emo70.gif חחחח גם לך יש שם מהמם מממ גם אני בת 14 מקרית ביאלק.. איפה את גרה.. (כאילו איזה עיר. אם זה אישי מידי פשוט תגידי... .)
אוו תודה../images/Emo70.gif חחחח גם לך יש שם מהמם מממ גם אני בת 14 מקרית ביאלק.. איפה את גרה.. (כאילו איזה עיר. אם זה אישי מידי פשוט תגידי... .)
נ נ ט ע ש ה New member 7/11/04 #9 אמממ אני גרה בישוב (כי אי אפשר לקרוא לזה קיבוץ...) שנקרא שניר, בעלייה לרמת הגולן קרוב לקריית שמונה (שם גרתי עד לפני שנתיים בערך)
אמממ אני גרה בישוב (כי אי אפשר לקרוא לזה קיבוץ...) שנקרא שניר, בעלייה לרמת הגולן קרוב לקריית שמונה (שם גרתי עד לפני שנתיים בערך)
G gilmorefreak New member 7/11/04 #5 אכן, ביחד מחוץ לסט.. פעם אחרונה ששמעתי על העניין.. לא ידוע בקשר לעונה הרביעית..