מממ....

מממ....

איי איי איי...אמרו לך פעם שיש לך סתירה באישיות? באמת, לא לשם העקיצה, אבל אתה נושא את התואר אסטרולוג, לא? ועדיין, אתה כל כך הפוך במחשבה, ``עזבי אותך משטויות`` , ``מה זה משנה`` וכאלו...אם אלו שטויות ואם זה כל כך לא משנה ואם ואם ואם... אז איך זה הפך לעיסוק הכמעט מרכזי שלך בחיים עד כדי כך שאתה מפשפש כל יום בתוך הכוכבים כדי להעניק תחזיות לכל המזלות? מוזר קצת....

לגדייה

ובכן, בסך הכל ניסיתי לחזק אותך ולהסביר לך שכוכבים זה לא הכל, ולפעמים אפילו פחות. אם את מעדיפה להקשיב לשופט הפנימי שלך שמעדיף לשמוע את זה בצד ההגיון - אני חושב שניסיתי להסביר גם את זה, כי מפה היא באמת דבר מורכב מאוד, ואי אפשר להכליל בו שתי מלים כמו `גדי` או `תאומים` ולהפוך אותן למשהו שאיתו אפשר להגיד שמישהו מתאים למישהי אחרת בגללן, או לא. ובגלל שזה העיסוק המרכזי בחיי כל כך הרבה שנים - בדיוק בגלל זה - אני יכול לומר לך `עזבי אותך משטויות` שהכוונה `החיים גדולים יותר מאסטרולוגיה או מכל מה שכתוב בצורה שטחית בעתונים` ובואי תפגשי את החיים ואת התאומים שלך באמת. ואם את בכל זאת בוחרת לומר לי שאת מעדיפה להתעסק בכל התחזיות האלה וכן לתת להם מקום כל כך מרכזי בחיים שלך - אז מה בדיוק את רוצה ממני, ולמה ? המשיכי להקשיב למשפט ההוא שקובע שגדי ותאומים לא מתאימים, המשיכי לומר לי שדווקא ממני את רוצה דעה אחרת, וכשתקבלי אותה - המשיכי לומר לי שאת לא מבינה למה כתבתי את זה אחרי כל כך הרבה שנים באסטרולוגיה .. ובמלים אחרות - כנראה שבאמת היה לך יום לא קל, ועל כן אני בכל זאת לא כועס, אלא אולי קצת מאוכזב, כשאפילו אני לא מצליח להבין את הסתירה. מצד שני, אסטרולוגיה היא עולם רחב ואינסופי, וכל אחד לוקח ממנו את מה שהוא רוצה, על כן אם זה מה שאת בוחרת - תיהני, חמודה. יותר מזה - קטונתי. והסתירה באישיות פה - כנראה מן הסתם לא בדיוק שלי.

למעלה