colored spade
New member
מממ...
שלווווום כולם.. רק רציתי להגיד שלום, כלומר - שלום מסודר כזה.. עד עכשיו לא יצא. עד עכשיו סתם נדחפתי בין ההודעות, התחפרתי קצת. מה רע ?
אז.. אני גל. אני בן 26, גר כרגע בת"א ולומד. ולומד. ו..לומד. יש לי בן זוג נפלא (הכי נפלא) כבר שנתיים..ו..זהו ? מה עוד מספרים בד"כ ? כיוון, אנשים, כיוון ! אני לא באמת יודע מה אני צריך לספר. אני אוהב מוסיקה. אני חי על מוסיקה. ממריא (ממש ככה) ממוסיקה. נושם מוסיקה ? מוסיקה זורמת לי בדם ?? - כל אלו ביטויים לעוסים מדי..אז לא אשתמש בהם. אבל בטח הבנתם את הכוונה. (איך אפשר שלא ??) - "כן, טיפש, יופי - אתה אוהב מוסיקה. אבל איזו מוסיקה, למען השם ?" אוי, אתם צודקים. מזל שאתם פה.
) פרוגרסיב רוק (איזה פלצני זה נשמע..שיהיה), ג´אז..דברים שעושים לי לחשוב. מה עוד ? אני אוהב להסתכל למעלה. הכי למעלה. מעבר לשמים, להסתכל. מממ..אני אוהב להמהם. (?!)
) אני אוהב לדבר איך שאני רוצה. להמציא ביטויים משלי. לא להיות כבול במסגרת השפה..ככה נחמד לי, זה אני. אני אוהב במבה - פרפר. ואני אוהב חצאי אפרסקים בסירופ ממותק
מקווה שתקבלו אותי, ומצטער מראש על הדברים המפגרים שאני עוד אכתוב כאן (כולל ההודעה הזו.) (בטח יהיו עוד הרבה כאלה. תסלחו לי, נכון ?) ה-גל.
שלווווום כולם.. רק רציתי להגיד שלום, כלומר - שלום מסודר כזה.. עד עכשיו לא יצא. עד עכשיו סתם נדחפתי בין ההודעות, התחפרתי קצת. מה רע ?