מממ...

colored spade

New member
מממ...

שלווווום כולם.. רק רציתי להגיד שלום, כלומר - שלום מסודר כזה.. עד עכשיו לא יצא. עד עכשיו סתם נדחפתי בין ההודעות, התחפרתי קצת. מה רע ? :) אז.. אני גל. אני בן 26, גר כרגע בת"א ולומד. ולומד. ו..לומד. יש לי בן זוג נפלא (הכי נפלא) כבר שנתיים..ו..זהו ? מה עוד מספרים בד"כ ? כיוון, אנשים, כיוון ! אני לא באמת יודע מה אני צריך לספר. אני אוהב מוסיקה. אני חי על מוסיקה. ממריא (ממש ככה) ממוסיקה. נושם מוסיקה ? מוסיקה זורמת לי בדם ?? - כל אלו ביטויים לעוסים מדי..אז לא אשתמש בהם. אבל בטח הבנתם את הכוונה. (איך אפשר שלא ??) - "כן, טיפש, יופי - אתה אוהב מוסיקה. אבל איזו מוסיקה, למען השם ?" אוי, אתם צודקים. מזל שאתם פה. :)) פרוגרסיב רוק (איזה פלצני זה נשמע..שיהיה), ג´אז..דברים שעושים לי לחשוב. מה עוד ? אני אוהב להסתכל למעלה. הכי למעלה. מעבר לשמים, להסתכל. מממ..אני אוהב להמהם. (?!) :)) אני אוהב לדבר איך שאני רוצה. להמציא ביטויים משלי. לא להיות כבול במסגרת השפה..ככה נחמד לי, זה אני. אני אוהב במבה - פרפר. ואני אוהב חצאי אפרסקים בסירופ ממותק
מקווה שתקבלו אותי, ומצטער מראש על הדברים המפגרים שאני עוד אכתוב כאן (כולל ההודעה הזו.) (בטח יהיו עוד הרבה כאלה. תסלחו לי, נכון ?) ה-גל.

merman

New member
היי ברוך הבא.

איזה פרוגרסיב רוק? ג´נסיס, פינק פלויד וגו´? ופיטר גבריאל נחשב לרוק מתקדם? ומה עם קייט בוש?

colored spade

New member
תודה, קודם כל.

הרבה יס, הרבה קינג קרימזון,הרבה קאמל..ג´טרו טול..ג´נטל ג´יאנט.. הרבה מהמיינסטרים של הפרוג, אתה בטח שם לב :) ה-גל.

Yaniv-DC

New member
השאלה הנכונה היא

האם הוא הומו הורמונלי או הומו פסיכולוגי. או אולי האם הוא הומו ויראלי או אלרגני. אה, לא זו הנזלת

BlueCat

New member
ברוך הבא colored spade../images/Emo24.gif

אתה נשמע בנאדם מעניין שיש לו במה לשתף ולהחכים אותנו (אבל בעצם, כל אחד הוא כזה). תרגיש בנוח לכתוב שטויות, אני מרגיש בנוח עם זה.

ELP

New member
ברוך הבא ../images/Emo24.gif

לי קוראים אייל ואני בן 24 ורק רציתי להגיד לך שאני מבין את ההמראה ממוזיקה

Du Hast Mich

New member
אל תדאג אנחנו לא נושכים....

אלא אם תבקש כמובן! בכל מקרה - ברוך הבא! גם אני אוהבת פרוגרסיב רוק... אבל קצת.... אביב גפן שולט~!!!! והיום אני הולכת לקנות את "מומנטו מורי"!!!!! סתם הייתי חייבת להכניס את זה... בכל מקרה- Welcom! ותזכרו - עם כובש זה עם טיפש

ברוך הבא../images/Emo24.gif

לירו
לא ממש הביא קפה היום אז קבל על חשבון הבית(של לירו
)-
פרנץ´ ונילה

fayd הפשוש

New member
היי חמוד ../images/Emo13.gif

שב תרגיש בנוח תגיד שלום למומולינה לירון
איפה הקפה???????????????

לירונר

New member
הוא קיבל קפה בשרשור "ההומואים האלה"

ואם הוא רוצה שיקח גם עוגה... אבל זה כבר בתוספת תשלום אבל אני לא מקבל מזומן, לא אשראי ולא צ´קים, אז תחשבו איך לשלם לי

Liroy25

New member
אז אתה אומר שאתה אוהב מוזיקה?!

פשוט לא הייתי בטוח לרגע.. היי, אני איתי! ברוך בואך לפורמנו החמים והנעים!

אבא גאה

New member
תביא דוגמיות מותק

"...אני אוהב לדבר איך שאני רוצה. להמציא ביטויים משלי. לא להיות כבול במסגרת השפה..ככה נחמד לי, זה אני...." בוא תביא כמה דוגמיות לביטויים שלך, כמו שאני מכיר את הנפשות הפועלות זה יהפוך למטעמים.

למעלה