מממ...

המלכהה

New member
מממ...../images/Emo9.gif

היום ב-12 בלילה למישהי מיוחדת יש יומולדת 19 =] ואם את חושבת ששכחתי אותך אז את טועה
נטלי ( חיפושית סקסית,פסיידראגית)
ססיקטנה שלייייייייייייייייייייייייייייייי
אומנם אני כבר לא פה וגם את לא ממש..אבל לפני כל הברכות והאיחוליםם אני רוצה להגיד לך דבר אחד שהוא בעצם הכלל אני לאהוב אותך
אז יפה שלי...המון המון המון המון המון מזלללללללל טוב עד 120
שתהיה לך יום הולדת מדהימה כמוך..אושר אהבה בריאות הצלחה וכל הטוב שאפשר לאחל
לכל דרך שתפני הלדתות יפתחו לפנייך שתמיד תדעי להבדיל בין הטוב והרע ובכל בחירה שתבחרי תצליחי..
אז נטלילי בלי המון דיבורים =] אל תשתני בחייייים ותישארי כזאתתת מתוקה כי רק ככה אוהבים אותך.. ובקיצור.. תצאי,תבלי,תהני ותנצליי את החיים והכי חשבו אל תדפקי חשבון לאף אחדדד
אוהבת אותךךךך,ססי שלךךךךךךךךךךךךךךךךך

FELLATIO

New member
ג'וג'הההההההההההההההההההההההההההההה

ג'וג'הההההההההה ג'וג'ההההההההההההההההההה ג'וג'ההההההההההההההההההההההההה מזל טוב נשמההההההההההההההההההההההה
עד מאה כעשרים המון אושר בריאותתתתתתתת אל תפסיקי לצחוק ולהצחיק, אל תשתני! אני מאחל לך את כל הטוב שבעולם היה טענוג להכיר אחת כמוך מווואאאאאאאאאאאאאאאאאאאההההההההה

טיטייייייייייייייייייייייי

כפרעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעליךךךךךךך שיהיה לך עד 120 אושר עושר חיים ארוכים הצלחה בהכול וכול מה שתרצי תקבלי חיילת של לירן את
שיגדל לך עוד קצת
מתתתתת עליךךךךך אניייייי

Yellow 4 Ever

New member
פשש תאמינו לי

זו התקופה היפה של הבלוגים בלי כל החדשים המעפנים האלה וואלאק... מזל טוב מותק !

EXPRESS4U

New member
נטללללללללללי ../images/Emo24.gif

מאמוש המון המון המון מזל טוב בייבי שיהיה לך רק טוב המון בריאות והצלחה שתמשיכי להיות מקסימה כמו שאת ... חולה עלייך יפיופהההההההההה !!!!

../images/Emo68.gifטוב אז ככה...../images/Emo13.gif

מאחר ולירנוש ישן עכשיו כי הוא אצלי עכשיו אז שקט לא להעיר אותו, אני מרשה לעצמי לבוא ולהגיב על כל ההודעות בפורום,אני לא מכירה כאן את כולם אך אני אשתדל להיות ישירה ואמיתית. נטלי המון המון מזל טוב עד 120 שנה שכל חלומותייך יתגשמו,שתזכי לנחת בחיים,בריאות,אושר,הצלחה,ואהבההההההה
שלך אושרת חברה של לירן

יאוווווווו

לסבההההההההההה שליייייייייייייייייייייי זונעעעעעעעעעעע שללללללליייי אוחחחח מי מי חולה לך על התחתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת מייייייייי?!?!!? יפה שלי המון המון מזל טובבבבבבבבבבבבבב רק בריאות אושר והצלחה בהחייםםם שכל משאלות ליבך יתגשמוו אז תנצליי כל רגע ותהני ממנווווווווווו ותפסיקיי לאנוס את המפקדים בבסיס...קיבלו טראומההה חחחח אוהבת אותךךךךךךךךךךךךךךךךךך חגיתע

bllog master

New member
מזל טוב ../images/Emo13.gif

המום איחולים ליום ההולדת , האמת גם אני היום קיבלתי יותר מידי אני מאחל לך את מה שאיחלו לי ומה שאני מאחל לי.

למעלה