מממ ^_^

Seto¥Girl®

New member
מממ ^_^

טוב, שלום, אני באקורה ^_^ שמתי לב שהפורום הזה ידידותי למדי, אז החלטתי להצטרף. אני כנראה לא אהיה פה הרבה וארפרף מדי פעם לפעם, אבל די נחמד פה, למען האמת. יש לי כלבה, חתול, אוגרת ודג, הנקראים דון, שמוליק (לשניהם יש עוד שמות, אבל לא כדאי להכנס לזה עכשיו.... ^^;) מוקה (שרצחה בעקיפין את בעלה ז"ל, ניקו) וכיפל'ה (שגם הוא, דג הזהב מסוג כיפה אדומה, רוצח סדרתי לא קטן שחיסל 10 דגי אקווריום, כולל את בן/בת זוגו...) בכל מקרה, אני אוהבת מאוד חיות, לא אוהבת דגים (לאכול ושהם חיים), בעלת פוביה די רצינית מפרפרים גדולים שיעוטו עליי, אבל לא מדבורים (אבל כן מצרעות, כי הן רעות!!! >_________<) מעדיפה להשאר באקווריום עם כריש חביב ובינוני למדי מאשר עם דג טונה בינוני-גדול, ואובהת מאוד מאוד יוגי הו (ואבוי למי שינסה להתחיל להגיד לי שמאי וקאטסו מתאימים/ סטו שונא את קאטסו/ אני אגיד לכם משפטים שלא כדאי להגיד לי למטה...) 10 משפטים שלא כדאי להגיד לי, כפי שהובטח למעלה, למטה- 1. רוצה לצאת להתעלל בבעלי חיים? 2. סטו לא אוהב את ג'ואי בכלל!! (מבט וסקיל,ה כולל זלזול) 3. מאי וג'ואי הכי מתאימים (יזכה לסקילה בפחיות וקרמבואים ומבט רצחני מלווה בשטיפת מוח תואמת) 4. איייייייייכככככססססססססס! הומואים!?!? 5. יוגיהו זה סתם שטויות. 6. אייייייייייככככססססססס! לסביות!?!?!? 7. הכלבה שלך טיפשה. 8. הכלבה שלך מכוערת. (אתם לא תצאו מזה בחיים) 9. את כמו עמוד חשמל. (או כן? טוב, אז זה הזמן להפוך אותך לפיתה, גמד.) 10. מממ... לא חושבת על אחד כרגע. זה התרופות. בטח איך שאני אשלח אני אזכר. טוב, נראה לי שזה הכל. אני אזכר בקרוב. ג'ה ^_^

DoRiT ChaN

New member
../images/Emo28.gif../images/Emo107.gifברוכה הבאה../images/Emo9.gif

נמ..שמי דורית..ואני גם אוהבת את הסדרה יוגי הו^^ אבל אני יותר אוהבת את יאמי יוגי
טוב נחזור לענייננו^^;;; ברוכה הבאה לפורום

Seto¥Girl®

New member
אה יאמי יוגי לובר! *חיבוקי*

נכון הוא פשוט כוסון?!@!?!?!? אוי אני כזה מתה עליו ^_^ ועליו ועל יוגי יותר
אני בדרך כלל לא משתמשת באייקונים, אבל הם כזה דורשים את זה! |קיפוד|
|קיפוד| הם פשוט כאלה חמודים ^_^ במיוחד שיאמי עושה את מבט- אם-אתה-תתעטש-במרחק-של-יותר-מ50מטר-מיוגי-שלי-אי-פעם-נוספת-בחייך-העלובים-אתה-תסבול-בשעה-שאני-אשסף-את-גרונך-האומלל... זה כזה רומנטי ^_^~! וסאקורה זה כזאת סדרה נחמדה ^_^ אישית, אני מעדיפה יואה טויה. כי, יש לוב טרינגל, יואה-טויה-יוקיטו, אבל יואה לא בטוח ברגשותיו לטויה כי הוא עדיין נאמן לקלאו, ועכשיו שלקלאו יש גלגול נשמות זה עוד יותר בעייתי. נאם. דרך אגב, אני לא אוהבת את מיילין/מיילינג בכלל >_< ולא ממש את סאקורה. היא סתומה. אבל אני אוהבת את יוקי, למרות שהוא קצת סתום ומעצבן לפעמים, ואת טויה ו-יואה הכי הכי ^_^ כי שניהם כאלה בישים שותקים חמודים ^_______^ ו... שאורן סתם מעצבן. אבל טומיו חמודה ^_^ ולפני שאוג'י אמר, תמיד ידעתי שהיא מאוהבת בסאקורה ^_^ אי אפשר לרצוח אפילו את הרמזים האלה... ואוי, השירה של טומיו בעברית נ-ו-ר-א-ה-!!! כאילו, הקול בסדר, אבל מה זה לעזאזל המילים האלה??!! זה כמו שיר הפתיחה של DBZ! כאילו, בעברית...... בעעעעעעעעעעעעע! SONGS KILLERES!!!! AND COUPLING TOO!!!! נאם.

DoRiT ChaN

New member
../images/Emo28.gif../images/Emo107.gif../images/Emo45.gif

יאמי מדהים
חיחי "מבט- אם-אתה-תתעטש-במרחק-של-יותר-מ50מטר-מיוגי-שלי-אי-פעם-נוספת-בחייך-העלובים-אתה-תסבול-בשעה-שאני-אשסף-את-גרונך-האומלל... "גדול
מי שמדובב את יאמי יש לו קול כזה שקסי
[לא לסקול]. יואה הכי שווה
דווקא לדעתי מיילין חמודה^^ למרות שהיא יכולה לעצבן לפעמים... השירה של טומויו בעברית יפהייפה
אבל באמת קשה קצת להבין את המשמעות המילים...

BaBy AnImE

New member
ברוגה הבאה!

ובקשר להומואים וללסביות- סאקורה מלאה בזה.

Sakura K

New member
ברוכה הבאה !!!

תאמת בזמן האחרון גם אני חזרתי ליוגי הו... פשוט מאז שהערוץ השוחט הזה שנקרא ע"י הוט ו/או יס ערוץ הילדים הפסיק לשדר את יוגי הו ... (מה אי אפשר עוד חמישה שידורים חוזרים ??? כמו לכל השאר ???) אני לא ממש התעסקתי בזה , אבל חזרתי לזה... ו-אה כן , לא הבנתי בדיוק כי לא ידעתי את מי לשאול... מה הם שחטו ו/או צינזרו ביוגי הו ? בטח קטעים "ממש קשים לילדים" שנקראים הוא אוהב אותו והיא אוהבת אותה... או בקיצור לסביות והומואים... ותאמת ? אל תדאגי אף אחד מהמשפטים האלה לא יבוא מפי... אני בערך ככה, חוצמיזה שאין לי כ"כ הרבה חיות... אצלי החיות נדמה לי יותר מתו מאשר רצחו (בגלל שלמרטין הדג **סניף סניף** נשאר סבון באקווריום...
) אה כן , מה שרציתי לומר זה שכן , כמו שאמרו פה קודם גם בסאקורה יש לסביות והומואים... אבל יוקיטו וטויה כ"כ מתאימים לא ?!? הם כאלה חמודיייייייםםםםםםם ביחד !!!!

ff4

New member
היה שירשור כזה פעם בקומונת יוגי הו.

עכשיו היא כבר נקראת חברתי
.. בגדול, הורידו אקחים, קטעים מגעילים, כתוביות יפניות וגם, נדמה לי, עירום חלקי.

היי ברוכה הבאה!!

אני אוהבת אנשים שלא חוסכים במידע
אני טניה ואני בת 15 ויש לי חתולה מתוקה שגם לה יש אין ספור שמות... גם לי היו דגים שכעת הלכו לעולמם... אני זוכרת שפעם באמצע ניקוי האקורריום דג אחת קפץ מהקערה שלו ישר אל הריצפה... אני שכבר איבדתי הרבה דגים לא הייתי מוכנה לאבד עוד אחד וממש לא בדרך כזאת!! אז בזמן שההורים שלי צפו בחוסר אונים והדק הקטן שלי התחלי להיחנק קפצתי מיתחת לשולחן וניסית לאחוז בדג (ותבינו! יש לי פוביה! אני לא מסוגלת להחזיג דגים ביד!) אבל המיסכן שלי התפתל ככה שאי אפשר היה ליתפוס אותו והזמן שלו החל להיגמר... אז אני תפסתי לא את הסנפיר ובמהירות זרקתי אותו חזרה לקערה (שהפעם כיסיתי במיכסה) הייתי ממש עצובה לגלות שביגלל ניסיון ההצלה שלי דגי המיסכן איבד חצי מהסנפיר שלו... התנחמתי בעובדה שזה עדיף על מוות... בקשר למישפטים... את לא צריכה לידאוג.. אני לא המופובית... למראת שאני חושבת שסטו טוב מדי בישביל קטסו אני מקבלת בשקט את הבילתי נימנע ומיתנחמת בעובדה שעדיף שהם יהיו ביחד מאשר שקטסו יהיה עם מאי *אנחה* אה וריציתי לישאול אותך כמה שאלות... האם ראית אנימות שלא הגיעו לארץ (איזה) מה את חושבת על התחממות כדור הארץ והאם את מעדיפה פיתה עם חומוס או עם טחינה???

Seto¥Girl®

New member
^_^ אדם המציל דג אחד מינוס סנפיר

זה דבר טוב ^_^ אמממ.. בעיקרון. תלוי איזה דג. רוב הדגים הם רעים. אבל יש יוצאי דופן. בעעע. מוזת הכתיבה שלי הלכה... זה כי אני חולה ומצונצנת. וסטו לא יותר מדי טוב בשביל קאטסו!!! הוא יותר מדי טוב בשביל כל אחד!... סטו אוהב את קאטסו! אז זה לא משנה! אה. פיתה אני מעדיפה לנגב עם חומוס, התחממות כדור הארץ היא כולה באשמת בני האדם הטיפשים שאותם באקורה בכלל בכלל לא אוהב, לא לא לא. בני אדם הם טיפשים וחלשים, אבל זה לדיון אחר. אנימות? סיימתי לראות- סאקורה Gravitaition Digimon בהתקדמות- יוגי הו Yami no matsuei (הדיסק של פרקים 6-9 לא עובד ;_______;) ראיתי פעם גם פרק של קאובוי בי בופ ב-ביפ אבל לא אהבתי ממש. ראיתי את הסרטים Spriggan Sakura wars ואהבתי יותר את ספריגאן, ואני די רוצה לברר מה זה, כי ז'אן ו-יו פשוט כל כך חמודים יחד ^___^ סאקורה ב-סאקורה ווארס הייתה מעצבנת, אבל אהבתי את השיר. וגם את הזאתי עם השיער הלבן שעכשיו אני לא ממש זוכרת את השם שלה... אה, לני ^_^ כן, אהבתי אותה מאוד ^_^ וברור שהיה לה משהו עם הבלונדה האמריקאית, אבל לא נכנס לזה עכשיו. לא אהבתי את השילוב של הגרפיקה הממוחשבת והציור, הוא היה גרוע. לני מזכירה לי קצת את ריו.... ^^; אמממ.. וזה נראה לי הכל... ראיתי גם Spirited Away והנסיכה מונונוקי... ואני לא מחשיבה את השרט של יוגי הו, כי הוא היה נאחסי. ראיתי גם "שירות המשלוחים של____" שכחתי איך קוראים לה, אבל זה על מכשפה שעושה שירות משלוחים, זה נורא חמוד ^_^ אממ.. וזהו. יכול להיות שראיתי עוד משהו... אה, כן. ראיתי גם את OH My Goddess! ו... זהו, נראה לי.. אה לא, נזכרתי באחרונה ^_^ מצטערת שזה לוקח כל כך הרבה זמן, פשוט אני לא ממש זוכרת... Neon Genesis Evangalion שינג'י ו-קאוורו לנצח!
וזה כל האנימות והסרטים שראיתי, ויש לי מנגה של FAKE, הכרך הראשון, אני אומרת לכם-התאהבתי, ואני אקנה את כולם!!!!!!!!!! אז זהו ^_^ זה הכל. עם קצת פחות כתיבה, כי אני די משועממת.

שינגי' וקאורו????

לא לא לא לימחוק לימחוק לימחוק!!! שינג'י עם אסקה!!! הוא בעצמו אמר!!! אבל מצד שני אסקה פלוס ריי...*נמסה*

אבל בעצם...

שינג'י צריך להיות גם עם ריי... אבל בעצם גם קאורו מתאים להם... וגם לאסקה.. אבל היא מתאימה ל... אוךךך לא משנה... קיצר כולם שם מתאימים לכולם!!! הם צריכים להיות רביעיה וזהו!!!! הכי מתאים!!! כל השאר מיותרים! (במיוחד טוג'י)

Seto¥Girl®

New member
ללללללללללאאאאאאאאא!!!!!!!!!!!!!!!!

>_< שינג'י צריך להיות רק עם קאוורו >_<
למי שלא ראה נאון ג'נסיס אבנגליון ולא רוצה לדעת את הסוף אוסקה היא זונה מעצבנת משוגעת שמנצלת אותו, ריי היא סתם יצור שלא יכול להיות מוגדר כבנאדם ורק קאורו הוא מלאך שבאמת אוהב אותו והקריב את החיים שלו בשביל שינג'י, ולא סתם ניצל אותו כמו כל השאר ^_^ אוסקה צריכה להירקב בגיהנום!!!!!!!! וריי סתם מפחידה מדי.

../images/Emo58.gif

התגובה מתייחסת לשתי ההודעות שלך.. א. אסקה היא קדושה! והיא ממש לא מנצלת אותו!ובכלל הוא נישאר שפווי רק ביגללה! ב. נכון ריי היא לא אנושית אבל קאורו הוא בדיוק כמוה! פשוט אותה יצרו מאמא שלי שינג'י ואותו יצרו מבן אדם אחר (לא ידוע מי) ביגלל זה כשהוא פגש אותה הוא אמר לה " אנחנו אותו הדבר" כי אותו יצרו בדיוק כמוה והוא לא שונה ממנה! הוא שתם יצור מפחיד שאי אפשר להחשיב בתור אנושי! והוא גם לא הקריב את עצמו בישביל שינג'י (איך הגעת?) הוא לא אוהב אותו יכלל! מה שקרה זה שהוא הבין את הסבל של האנושות והוא גם ידע שהאנושות לא תוכל להיתקיים כל עוד הוא חי אז הוא אמר לשינג'י להרוג אותו... והוא ממש לא עשה את זה בישביל שינג'י... עוד הוכחה לזה שהוא וריי אותו הדבר היא כשריי היתמזגה עם לילית קאורו היה חלק ממנה..... ובקשר להודעה השנייה שינגי' כן אמר שהוא אוהב את אסקה... רק שהוא לא אמר את זה ממש לה... הוא אמר את זה לה אבל בתוך הראש שלו... בחיזיון שלו הוא אמר לה שהוא רוצה רק אותה... וביגלל זה גם השאירו אותה בחיים(תודה לאל) כי היא הרי מתה בקרב עם האוות אבל ביגלל שהיא היתתה אמורה להיות עם שינג'י אז החזירו אתה לחיים ולא את קאורו הבן זונה המיותר... יש הרבה סדרות עם שונן איי אבל באווה לא קיים שמץ ממנו! ובכלל אסקה ושינג'י הם זוג קדוש ומתאים ואין להרוס אותם אם שידוכים דמיוניים למיניהם! (למראת שהיה נחמד אם ריי הייתה מיצטרפת) אסקה היא אולי קצת ילדותית אבל בסוף שינג'י היה צריך רק אותה! קאורו מיותר...

Seto¥Girl®

New member
אני מודה לא ראיתי את הסרטים../images/Emo58.gif

אבל אל תעזי להגיד שקאוורו מיותר!!!! קאוורו ישר על ההתחלה אומר לשינג'י שהוא אוהב אותו, ושהם נועדו להיות אחד עם השני! הוא אומר לו שהם לא יוכלו להתקיים אחד עם השני, ולכן, מכיוון שהחיים והמוות הם אותו הדבר בשבילו, שיהרוג אותו. כדי ששינג'י יחייה! חוץ מזה, הם עשו מקלחת ביחד! הא! אוסקה סתם משוגעת וסתם ניצלה את שינג'י המסכן והתמים, וקאורו אהב אותו באמת ובתמים. ואני מסכימה, ריי וקאוורו הם אותו הדבר, אבל לא ממש, כי ריי היא לא "מלאך"

../images/Emo58.gif מה???

קאורו לו אוהב את שינג'י!!! לפחות לא במובן שאת מיתכוונת! הוא לא הקריב את עצמו כדי ששינג'י יחיה!!! הוא הקריב את עצמו כדי שהאנושות תמשיך להיתקיים!!!! כל הקטע היה שהוא אוהב את כל האנושות או משהוא כזה אבל אין לו מעבר לזה שום רגשות לשינג'י ובכל אתר שתימצאי כתוב ששינגי' אהב אותו בתור חבר נפש ולא יותר!!! זה היה כל הקטע שח הפרק!אין שם שום אהבה!!! והם עשו מיקלחת ביחד רק כי המיקלחות של הבנים הם משותפות! ובקשר לאסקה היא לא משוגעת!!!!!! והיא ממש לא ניצלה את שינג'י!!! מאיפה הבאת את זה??? (אני רצאנית תפרטי) ובכלל חוץ מיזה שהוא אמר שהוא אוהב אותה נזכרתי בעוד הוכחה! אחרי שהוא הרג את קאורו למי הוא הלך להיתנחם??? לאסקה!!!!!! אבל הוא ממש לא מיסכן ותמים!! הוא פסיכי עם תעודות! הפסיכי הזה התחיל לאונן לידה בזמן שהיא הייתה חולה!!! ואת קוראת לא מיסכן ותמים??? והוא קרא לה את החולצה!!! סוטה!!! והיא גם עזרה לא מלא פעמים!!! כשאבא שלו היתעלם ממנו היא אמרה לו לא להילחץ מיזה!!! ובקשר לקאורו וריי... הם בדיוק אותו הדבר!!! חוץמהיוצרים שלהם אין ביניהם שום הבדל ! ריי נוצרה מלילית ואמא של שינג'י וקאורו נוצר מאדם ואיזשהוא בן אדם לא יודע... ריי היא לא פחות מלאך ממנו!! יצרו אותה לאותה המטרה! פשוט היא החליטה שהיא לא הבובה של גנדו וסירבה לעשות את משהוא רצה שהיא תעשה אז פשוט לא קראו לה מלאך לפי הצורך...

Goggle Girl

New member
מגיבה גם כאן! ../images/Emo58.gif

כבר טחנתי שקאורו כן אוהב את שינג'י ככה בהודעה השנייה שלי. אני רק אחזור ואומר _למה_ הוא רצה שהאנושות תמשיך להתקיים? זה הקטע בו את אמורה להגיד "כי שינג'י חלק ממנה". תודה. בקשר לאתרים. בולשיט. אתרים הומופוביים שמנסים לתרץ שונן איי שזורקים להם בפנים, בשם אלוהים זה אפילו לא שונן איי, לקאורו אין מין! >< בקשר לאסוקה. תיראי, אם אני, לדוגמא, הייתי רצה לחדר של אמא שלי, בו היא מאושפזת במצב נפשי קשה, כולי אושר על כך שנבחרתי להטיס אווה, והייתי מוצאת אותה תלוייה שמה, ויחד איתה הבובה שלה היא קראה על שמי, כלומר, אמא שלי התאבדה ולקחה אותי איתה... הם, לא, לא שפויה! >< ושוב, זה שהוא הולך להתנחם אצל אסוקה לא אומר במפורש שהוא אוהב אותה. הוא פשוט תופס ממנה כבן אדם חלש שהוא יכול להתלונן אליו. לא פחות אבל בטח גם לא יותר, אז כשהוא הולך לבכות אליה אין לקחת את זה במובן הרומנטי, אלא רק במובן של שינג'י מטורף מסכן וחלש הולך אל אסוקה המטורפת שהוא תופס ממנה כחזקה. והוא לא קרע לה את החולצה, הוא משך אותה ובגלל החוטים החולצה נפתחה. ולקאורו _אין_ יוצר! הוא איינג'ל כמו כולם שהמועצה ההיא הכניסה לנרב בשביל לזרז את האינסטרומנטאליטי פרוג'קט. ו_שוב_, ריי נוצרה _בדמותה_ של יווי (אמא של שינג'י), להזכירך יווי נספגה אל תוך 01, איך בדיוק יצרו ממנה את ריי?! >< ואיך בדיוק שניהם נוצרו "לאותה מטרה"? ומה זאת אומרת "פשוט לא קראו לה מלאך לפי הצורך"? את מודעת למה שאת כותבת? OO;

למעלה