Seto¥Girl®
New member
מממ ^_^
טוב, שלום, אני באקורה ^_^ שמתי לב שהפורום הזה ידידותי למדי, אז החלטתי להצטרף. אני כנראה לא אהיה פה הרבה וארפרף מדי פעם לפעם, אבל די נחמד פה, למען האמת. יש לי כלבה, חתול, אוגרת ודג, הנקראים דון, שמוליק (לשניהם יש עוד שמות, אבל לא כדאי להכנס לזה עכשיו.... ^^
מוקה (שרצחה בעקיפין את בעלה ז"ל, ניקו) וכיפל'ה (שגם הוא, דג הזהב מסוג כיפה אדומה, רוצח סדרתי לא קטן שחיסל 10 דגי אקווריום, כולל את בן/בת זוגו...) בכל מקרה, אני אוהבת מאוד חיות, לא אוהבת דגים (לאכול ושהם חיים), בעלת פוביה די רצינית מפרפרים גדולים שיעוטו עליי, אבל לא מדבורים (אבל כן מצרעות, כי הן רעות!!! >_________<) מעדיפה להשאר באקווריום עם כריש חביב ובינוני למדי מאשר עם דג טונה בינוני-גדול, ואובהת מאוד מאוד יוגי הו (ואבוי למי שינסה להתחיל להגיד לי שמאי וקאטסו מתאימים/ סטו שונא את קאטסו/ אני אגיד לכם משפטים שלא כדאי להגיד לי למטה...) 10 משפטים שלא כדאי להגיד לי, כפי שהובטח למעלה, למטה- 1. רוצה לצאת להתעלל בבעלי חיים? 2. סטו לא אוהב את ג'ואי בכלל!! (מבט וסקיל,ה כולל זלזול) 3. מאי וג'ואי הכי מתאימים (יזכה לסקילה בפחיות וקרמבואים ומבט רצחני מלווה בשטיפת מוח תואמת) 4. איייייייייכככככססססססססס! הומואים!?!? 5. יוגיהו זה סתם שטויות. 6. אייייייייייככככססססססס! לסביות!?!?!? 7. הכלבה שלך טיפשה. 8. הכלבה שלך מכוערת. (אתם לא תצאו מזה בחיים) 9. את כמו עמוד חשמל. (או כן? טוב, אז זה הזמן להפוך אותך לפיתה, גמד.) 10. מממ... לא חושבת על אחד כרגע. זה התרופות. בטח איך שאני אשלח אני אזכר. טוב, נראה לי שזה הכל. אני אזכר בקרוב. ג'ה ^_^
טוב, שלום, אני באקורה ^_^ שמתי לב שהפורום הזה ידידותי למדי, אז החלטתי להצטרף. אני כנראה לא אהיה פה הרבה וארפרף מדי פעם לפעם, אבל די נחמד פה, למען האמת. יש לי כלבה, חתול, אוגרת ודג, הנקראים דון, שמוליק (לשניהם יש עוד שמות, אבל לא כדאי להכנס לזה עכשיו.... ^^