מממ תהייה.

מממ תהייה.

כמה שעות אתם לומדים שבוע? בערך כמה ביום?(סוג של ממוצע, אבל אל תתחילו לחשב לי
) יש לכם חלונות? יש לכם שעות 0? פשוט מנסה לראות אם גורלי באמת כזה גרוע..

מכושפת15

New member
46 שעות בשבוע

כולל 4 שאני צריכה להשלים לבד בממוצע 8 ביום.. יש לי חלון אחד בשבוע ואני מתחיל כל יום ברבע ל8, אין לי מושג אם זה נחשב שעת אפס או לא.

dcohn

New member
אז ככה

כל יום 6 או 7 שיעורים.. שזה אומר 8:15- 13:40 (שיעור שישי) או 8:15- 14:30 (שיעור שביעי) חשבי לבד את הממוצע

תמיר1991

New member
38 שעות. ../images/Emo3.gif

38 חלקי 6 יוצא שש ושליש... די חפיף, האמת.
כן, 6 שעות חלון, 2 מהן שעות קצה. היו 9, אבל עברתי גוש בערבית אז זה הצטמצם. ולא, אין לי ולא היו לי שעות אפס
מערכת לא קשה בכלל, כי המגמה השנייה שלי זה היסטוריה מוגבר וזה רק שעתיים בבצפר, אז יצא לא קשה בכלל
רגע, כמה שלך?

42 שעות

מה שיוצא 7 שעות ביום, למרות שאין לי בעצם אף יום של 7 XD אין חלונות ואין שעות אפס

37, שמונה שיעורים בממוצע ביום.../images/Emo163.gif

יום אחד 6 שיעורים. 5 ימים בשבוע?

38 שעות.

בלי חלונות, בלי שעות אפס. יומיים של 8 שעות, יומיים של 6, ויום אחד של 10 שעות. (אבל השעתיים האחרונות זה ביוטופ
)

31 בשבוע, 6 וקצת ליום, יש לי חלון בשעות 4-5

ביום חמישי
(זה כ"כ גרוע, צריך לרצוח את מי שעשה את המערכת) ביום חמישי בערב אני אלמד מ-17:30 עד 20:00 כי זו כיתה על אזורית... אין לי שעות אפס ובראשון ורביעי אני מתחיל ב-10...בחמישי ב-9... זהו...

זונע

New member
39 שעות

אבל 2 מהם חלון אז 37 3 פעמים 7 שעות, 3 פעמים 6 שעות(שוב, עם ה-2 חלונות זה יוצא קצת אחרת) אין שעות 0

FartherAway

New member
39 שעות. ../images/Emo9.gif

ובדיוק בגלל זה בוחרים אומנות. טוב, לא רק.

אז כן, גורלי כזה מזעזע.

50 שעות בשבוע, 53 כולל חלונות שלוש פעמים בשבוע שעות אפס ובממוצע בסביבות ה8.8... :(

תמיר1991

New member
OMFG, למה?! ../images/Emo2.gif

באיזה מגמות אתה?
בטח פיזיקה, מחשבים מואץ, ומתמטיקה ואנגלית מואץ

את../images/Emo3.gif

ואממ, לא בדיוק... אני מגמת אדריכלות, מגבירה פיסיקה(לא ברור למה, כי הלכתי לאדריכלות כדי לצייר ובעצם הגברת הפיסיקה אני מורידה שיעורי אמנות
) ואני באנגלית מואץ, שזה כולה עוד שלוש שעות בשבוע...אני בכלל בארבע מתמטיקה ולא לומדת מחשבים מעבר לאוטוקאד(תוכנת שרטוט)

תמיר1991

New member
אז איך זה יצא 53?!../images/Emo2.gif

גם אני בשתי מגמות, באנגלית מואץ ובארבע מתמטיקה, וזה יוצא אצלנו 38-44 שעות... אז איך 53?

ממ

12 שעות מגמה - כלומר, שרטוט, תורת הבנייה, יסודות האדריכלות, כל מיני שטויות כאלה
(לא מחשביה פיסיקה בתוך המגמה) 7 שעות פיסיקה 8 שעות אנגלית 6 שעות מתמטיקה או בקיצור - יום ראשון משעת 0 עד שעה תשיעית (=10 שעות) יום שני כנ"ל (=10 שעות) יום שלישי משעת 0 עד שעה שביעית (=8 שעות) יום רביעי משעה ראשונה עד שעה עשירית (=10 שעות) יום חמישי משעה ראשונה עד שעה תשיעית (=9 שעות) יום שישי משעה ראשונה עד שעה שישית(=6 שעות) יש לי הרגשה שטעיתי בחשבון. לא, בדקתי שוב. 53 שעות כולל שלושה חלונות, 50 שעות בפועל.

למעלה