מממ..שלום..?

shanikoo

New member
מממ..שלום..?

טוב,הגעתי לכאן בעקבות אחת מהחברות היקרות שלי ושל הפורום הזה.. (כיין,עכשיו מגיעות כפיים לחיפו(שיט)..תגידו בקול הכי ציני וצפצפני שלכם-THANX HIPU!!!) פ´כל אופן,החלטתי שאתם די משעשעים... וחוצ´מזה,טלויזיה ואינטרנט זה שני הדברים שאני צורכת הכי הרבה בחיי הקצרים (אם נוריד אוכל ושינה,שהם גם ככה צרכים בסיסיים..),אז זה המקום שלי.. חוצ´מזה,שבכל מקום שהמקק שלי נמצא,גם אני שם ! באש ובמים ! וחוצ´מזה אחרון,דאמט,אני לא ישנה עכשיו ! יש לי בעיות שינה...והסיפורים המרגשים של ריקי לייק בשבת בבוקר ממש לא עוזרים להירדם ! אז,לידיעתכם,חידוש מרענן,אין כלום בטלויזיה בשבת בבוקר ! לאן זה מוביל ? שהחלטתי לנצל את הזמן הפנוי אך מבוזבז שלי לכתוב לכם הודעה מפגרת,ולומר שאני מציצה עליכם פה מלמעלה... עכשיו תצטרכו לסבול אותי מול העיניים שלכם. אה,שכחתי... הסיבה האמיתי שאני כותבת את ההודעה הזו היא להגיד לכם כמה אני אוהבת את המקק שלי ! מה זה אוהבת..? מעריצה ! נכון שהיא מלכה ? (נכון שהיא תרביץ לי ברגע שהיא תראה את זה..?) אז אני מבקשת מכולם להתנהג אליה יפה(כן לילה לבן,הכוונה גם אליך,אהם אהם !!). אלי תתנהגו איך שאתם רוצים... אז שתהיה לכולנו שבת נפלאה, זיינתי ת´שכל מספיק להבוקר... שני

חיפושיט

New member
יא!!! הנקניק!!!

ברוכה הבאה נקניקעתי המקסימה, לפורום מקסים ומקסים זה!! ואני רק התעוררתי ובגלל זה אני נשמעת מעופפת!! כן!! אולי גם קצת היפראקטיבית!! כן!!! טוב אני אפסיק עכשיו, פורום, לקבל יפה יפה את שניקו, לא להתעלל בה יותר מדי, ועכשיו שלחו לי צ´קים על זה שהבאתי אותה לכאן <לא, מכתב נאצה ואיום לא יתקבלו, אבל תמונות עירום בשמחה> אז, כמו שאומרים בד´ת מאץ´ באמ טי ווי לפני שמרסקים גולגולת, שוברים כתף, או קורעים למישהו את הטחלו: LETS GET IT ON!!! התאקלמות נחמדה שניקו, ואם לא תצליחי, אז תקללי קצת, תרדי על משהו, ותגידי שאת ממש שונאת איזה משהו, ככה תצליחי בטוח!!!!

~*~gaL

New member
שלום לךךך

וברוכה הבאה
ואכן, אין מה לראות ביום שבת בבוקר! (וביום שבת בכלל..)

למעלה