מממ... שלום...

מממ... שלום... ../images/Emo9.gif

הממ. אני דניאל, בת 16 וחצי ואני חדשה פה...
ממ.... אני רואה נארוטו כבר כמה זמן (לא יודעת כמה) ואני בפרק 134 בערך.... הדמויות שאני הכי אוהבת הם (לפי סדר איאי:) גארה, לי, נארוטו והינאטה
מקווה שהייה לי כיף!! ^^

dndboy

New member
../images/Emo103.gifברוכה הבאה =]

אני בטוח שיהיה לך כיף!! ^^ נממ הדמויות מחולקות לזוגות? O=

אהההה... חחח וואי אני טיפשה...../images/Emo3.gif

מממ... לאלא.... לי צריך להיות עםםם...... עצמו!! או עם גאי!
מממ... גארה עם הינאטה! כי הוא כולו badddd boy never loved from the hoooooddddd והיא תמימה ילדה של אבא... רומיאו ויולה.. חחחח נארוטו צריך להיות עם...... טסונדה! סתם לאלא... נארוטו עם סאקורה... ססקה שימות לבד, שונאת אותו!! (אל תהרגו אותי...
) ג'ראיה שיהיה עם טסונדה... אשמאי זקן שיתמסד כבר!!
צ'וז'י עם אינו, כי עכשיו הוא רזה וחמוד.... שיקאמרו עם טמארי. כי הוא מלך! וזהו. טוב יאללה לילה והתחרפן לי השכל. ומחר יום ארוך! ויום חמישי מגן בהיסטוריה. לא יודעת כלום. אוחחח... ביי ביי
^^

Silver Fox

New member
לי/גאי?! ../images/Emo5.gif../images/Emo112.gif../images/Emo82.gif

זה פדופילי! >< אוקיי, שמישהו יסביר לי למה לעזאזל יש כל כך הרבה פאנפיקים ופאנארטים של גאארה/הינאטה. מה הקשר ביניהם בכלל?! (זה כמו קאקאשי/אירוקה. אין ביניהם שום קשר, ואני רוצה לקבל סוף סוף סיבה מוצדקת שהיא לא "הראו את שניהם באותו הפריים במשך דקה וחצי! עכשיו הם יכולים לעשות יאוי!" למה השיפ הזה כל כך פופולרי.) שיקאמארו/טמארי או שיקאמארו/אינו... אני לא יודעת להחליט T.T שיעשו בתורות. סאסקה לא צריך למות לבד, כי עד כמה שאני מתעבת אותו, אני רוצה שהוא יחזור למוטב אחרי שהוא יחטוף הרבה מכות מנארוטו

lgmtk

New member
ברוכה הבאה D: גארה ../images/Emo45.gif../images/Emo99.gif P:

הגעת לפרק 135 בזמן טוב, אחרי...136 אני חושב, מתחילים פילרים עד בערך 186, שזה ממש עוד מעט P:

gloom

New member
186 סופי../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo66.gif

lgmtk

New member
אלו היו השמועות, אבל פרק 186 נקרא

Laughed SHINO, ואני בטוח שזה לא ההמשך. נקווה ל-187.

Riku FanBoy

New member
ברוכה הבאה לפורום!

אם הם מחולקים לזוגות אז ממש אין לי בעיה עם זה, אני אפילו קצת שמח (לפחות לגבי הזוג האחרון "^^) אני שינג'י. שינג'י מאחל לך שתהני פה. הדבר הזה היווה את החתימה לשי בפורומים עברו והוא כולל מידע לגַבָי(המספר הלבן הוא לא חלק מהתמונה המקורית)

ווהההה תודההה!! ../images/Emo9.gif../images/Emo3.gif

איזה חמודים!!! וואי! בדיוק עכשיו סיימתי את פרק 134!!!!!!!!!!!!!!!!! גדול גדול גדוללל!!!!!!
איאי מתי נגמרים הפילרים...??

אההה!!!!!!!!

בדיוק סיימתי לראות את פרק 135... הוא הלך כ"כ לאטטטטטטאבל הסוף ענקקק!!!!!! ומישהו יכול להגיד לי רק אם היהי פרק על קאקאשי???
אני ממש אוהבת אותו ואני רוצה לדעת את הסיפור שלו ולמה יש לו רק שארינגן אחד ושיט... ווהו!!

dndboy

New member
../images/Emo103.gifברגע שיגמרו הפילרים יהיה את

הסיפור של קאקאשי ^_^ מתי נגמרים הפילרים? :O ~ שאלה טובה...

למעלה