מממ..שלום

צדק8

New member
מממ..שלום ../images/Emo13.gif

אני חדשה, ויש לי בעיה קטנטונת שהייתי רוצה שתעזרו לי לפתור, בבקשה.
אז ככה, לחברה שלי יש חבר (חדש. עוד פעם.
), הבעיה היא שהחברה הזאת, שפעם הייתה כמעט חברתי הטובה ביותר, נמצעת כל היום עם אותו חבר. העניין הוא שבגלל שהיא חברה כל כך טובה שלי שאותה אני סוחבת בערך לכל מקום אפשרי יוצא שאני נמצעת עם החבר הנ"ל המון זמן. איפה הבעיה ? הבעיה היא שאני פשוט לא סובלת אותו
אנחנו כמעט כל הזמן יורדים אחד על השני, הוא בדרך כלל מקלל...אני מנסה לשמור על תרבות דיבור.. איך אני יכולה להיות עם החברה שלי כשהוא כל הזמן נמצא לידה ??? זה משגע.. אני מרגישה שאני מאבדת את אחת מהחברות הטובות ביותר שלי.. שעכשיו בגלל שאנחנו רבות בגלל החבר שלה אני אפילו לא יכולה לקרוא לה חברה.. חוץ מזה שאני דיי חסרת טאקט (אני טוענת שזה חלק מהקסם שלי. אל תהרסו לי את זה
) שזה גם לא עוזר.. ו.. נוו..מה לעשות ? איך אני יכולה להמשיך להיות חברה שלה ככה ? זה ממש כואב לי שבגלל בנאדם אחד החברות תהרס... אם אני נשמעת לכם מגעילה או משהו, אז תגידו כי אני ממש לא רוצה להיות כזאת. בתודה מראש, צדק. סופרגירל במשרה חלקית.

dudster

New member
מממ

צאי מנקודת הנחה שאותו חבר גורם לחברה שלך להיות מאושרת (האם היא מאושרת...?). אם יצאת מנקודת הנחה כזו אז את צריכה פשוט לסבול את הבנאדם ולהיות מאופקת בתגובות, תאמיני לי, ברגע שזה יהיה הוא לא יחפש אותך סתם, את מן הסתם מחזירה לו אז זה נמשך... תראי לו שאת שם בשביל חברה שלך ולא בשבילו, ולא ממש מזיז לך שהוא שם. את גם צריכה להבין שלחברה שלך יש חבר ומן הסתם זה אומר שאתן תצטרכנה (שימו לב לעברית) לבלות פחות זמן ממה שהייתן עד עכשיו. בכל מקרה, חברה שלך מאושרת, תני לה... אחרי הכל... זה צריך לעשות לך טוב. אם את מרגישה שאת מאבדת אותה אז תגידי לה ותנסו לדבר על זה. וזהו. בהצלחה, תרגישי טוב.

דן צ

New member
נראה כי אתם רבים על אותה הבחורה

את מתארת כי את והוא רבים ויורדים אחד על השני האם יתכן כי כל צד מנסה לתפוס את מירב תשומת הלב של חברתך? יכול להיות שאת לא סובלת את החבר שלה בגלל קינאה? בגלל תשומת הלב שלה לחבר שלה ופחות אלייך? זה דרכו של עולם, היא עכשיו נותנת כמעט את כולה לקשר שלה על החבר שלה היא אוהבת אותו ורוצה להשקיע בו גם אם זה על חשבונך כלומר במחיר החברות שלך. כשלך יהיה חבר את תעשי את אותו הדבר, תהיי איתה כרצונה ותאמיני לי שבפעם הראשונה שיהיה קצר קטן בנהם היא תרוץ אלייך. דרך אגב, מה היא אומרת על היחס שלך לחבר שלה?

dana2909

New member
למה הוא צריך לבוא איתה לכל מקום

תדברי איתה. תעשו הפרדה. יהיו קטעים שרק את תהיי איתה, ויהיו קטעים שרק הוא יהיה איתה, ויהיו קטעים שתהיו כולכם יחד. אני די בטוחה שגם הוא לא מאושר מזה שהוא תמיד צריך לחלק את החברה שלו עם עוד מישהי.

למעלה