מממ..שלום לכולם:)

B o o b a

New member
מממ..שלום לכולם:)

ממ.. אני מתה על ריקוד ואז חשבתי בטח יש לזה פורום וראיתי שיש [: עכשיו יש לי בעיה.. רקדתי בערך מהגן עד כיתה ז' עם טיפה הפסקות .. ועכשיו הייתה לי הפסקה עד יא'.. זה המון אבל עכשיו נזכרתי כמה אני מתגעגעת לזה ואני רוצה לחזור.. הבעיה שבגיל שלי רובם כבר רוקדים מקצועי מאוד... תדברים שלמדתי פעם אני זוכרת עדין ותמיד אני רוקדת בבית ומתאמנת.. עכשיו עשיתי צעד ראשון וקניתי נעלי בלט ושלבשתי אותם הכל חזר אלי ואני לא רוצה להוריד אותם עכשיו.. חח בקיצור מצעתי סטודיו אמרו לי שהוא טוב קצב הגוף בראשון .. ואני מפחדת שאני לא ברמה טובה מספיק..:/ וזהו תאמת יש אתרים עם קצת טיפים או דברים כאלה? או מה צריך לדעת מינימום בשביל להתחיל לרקוד עכשיו?דברים בסיסים?

TheBlackFairy

New member
כדאי שתפגשי עם מנהלת הסטודיו../images/Emo60.gif

ותסבירי לי את מה שכתבת פה ואז היא תמליץ לך לאיזה קבוצה ללכת ללמוד איתה, יש מצב שהיא תגיד לך ללמוד עם הקבוצת גיל שלך (דבר שלי נראה בכל אופן קצת מוזר) ויש מצב שהיא תגיד לך ללמוד עם כיתה ט' לדוגמה, דבר שהוא קצת יותר הגיוני, הרי היא יודעת את המצב של כל קבוצה בסטודיו והיא יכולה להמליץ לך הכי טוב
.

Mr GK

New member
"קצב הגוף" הוא בהחלט מקום

טוב למי שרוצה ללמוד לרקוד, אמנם המחיר גבוה אבל אם את מוכנה לתת את כל כולך - זה בהחלט מקום טוב בשבילך. (ואני, למען הסדר הטוב, לומד אצל ורדה שובל, שזה סטודיו מתחרה של "קצב הגוף", כך שאין לי שום אינטרס לומר זאת) אני בטוח שיש בסטודיו שם קבוצות בכל מיני רמות, וימצאו לך קבוצה שמתאימה לרמתך. אגב, ללמוד בקבוצה שרמתה גבוהה משלך זה לפעמים אפילו יותר טוב - יש לך יותר ממי ללמוד ויותר למה לשאוף, ולכן את מתקדמת גם יותר מהר! בהצלחה!

Vitamin Chick

New member
../images/Emo28.gif

יש לי 2 חברות שרוקדות בקצב הגוף והן נהנות מכל דקה ולא מוכנות להפסיד אף שיעור... זה בהחלט אחלה מקום! תסבירי להם את הבעיה, אני חושבת שמה שהכי טוב שזה שתנסי כמה רמות ואז תחליטי איפה את מרגישה הכי טוב ואיפה את חושבת שתתקדמי בצורה הכי טובה ביותר... בהצלחה

B o o b a

New member
יש לי שאלה אחרת..

למישו יש המלצות לסטודיוים (איך שלא רושמים את זה ) בראשון לציון.. אבל לא סגנון בלט ומחול יותר מודרני כזה .. ומקום שאני יוכל לרקוד אז עם בנות גילי ברמה שלי הוא טיפה יותר לא אכפת לי אבל העיקר לא לרקוד עם בנות בכיתה ט'..לא רוצה להיות מגודלת שם..

MiniMe20

New member
../images/Emo60.gif

לא בראשון, אבל יש את סטודיו בי בת"א. יש שם שיעורים פתוחים ואת יכולה לבחור מתי לבוא ולאיזה שיעור ואת יכולה לבחור גם את הרמה שמתאימה לך.

FrEaK DaNcEr

New member
מחולה

אהממ תלוי איפה את גרה. יש את מחולה שזה מקום מדהים ויש שם פשוט ההההכל!! את יכולה להיות או בחוגים נורמאלים עם בנות בכל הרמות, או בשיעורי בוגרים שזה יותר לאנשים שסיימו תיכון וכאלה... אני בט' :] ואני בשיעורי מבוגרים שם, ואני רוקדת לדוגמא פוינט עם אישה בת 50 בערך. כאילו זה ממש אווירה פתוחה, מורים נהדרים ומעולים!

FrEaK DaNcEr

New member
ושחכתי עוד משהו...

- יש סניפים של מחולה בת"א, ירושלים ומבשרת. - בשיעורי בוגרים יש גם בנות בכיתות י, י"א וכאלה... לא רק 60

Mr GK

New member
בראשון לא חסרים מקומות לרקוד בהם.

יש את הסטודיו בו אני רוקד - הסטודיו למחול של ורדה שובל. יש את לימור שולב, לילך פרידמן, קצב הגוף (כאמור), לינור בלום, גוף ראשון, ועוד כמה ששכחתי או שאני לא בטוח בשמם המדוייק. רק צריך לפתוח מקומון כמו "גל גפן" או "השקמה" ולחפש בין השורות מודעות ופרסומות לבתי-הספר השונים למחול! בהצלחה!

למעלה