מממ שלום..אני חדשה

מממ שלום..אני חדשה

אני ממש אוהבת את משינה אבל לא מכירה אותם עד כדי כך מישו רוצה להיות נחמד וממ להגיד לי מה השירים המומלצים שלהם? וגם לתת לי דיסקוגרפיה שלהם?. תודה מראש! ורד...

שלמונזה

New member
ברוכה הבאה

לחומר נוסף על משינה את מוזמנת להכנס לאתר של אופיר mashina.com אני אישית ממליצה על השיר שלמונזה, אבל אני משוחדת...
תהני פה!

ברוכה הבאה...

אני ממליצה לך לקנות את "מכונת הזמן", שזה בעצם שני דיסקים מהופעות שונות של משינה. יש בו הרבה שירים יפים, למשל כמו "דני", "אהובתי", "אין מקום אחר", "נגעה בשמיים", "אז למה לי פוליטיקה עכשיו", "בן המלך" ועוד הרבה.

למה שתקנה דיסק שעולה מאה ומשו שקל

של להקה שהיא מקושי מכירה? אני לא הייתי קונה פשוט תיכנסי לקאזה תכתבי בחיפוש משינה ואת כל השירים שיש להם את הכי הרבה יוזרים תורידי אותם.... תבלי :)

בטח שלא אמרת או הכרחת...המלצת

אבל לא משנה אני לא בא אלייך בטענות אם כבר שתקנה את העמותה לחקר התמותה שזה עולה 50 אבל זה עולה איזה 130-150 והמצב הכלכלי במדינה...יו נואו......

טוב, סבבה ואם כבר מדברים על

"העמותה לחקר התמותה", כמעט קניתי את הדיסק הזה והתלבטתי בינו לבין "מפלצות התהילה". בסוף חברה שלי אמרה לי אל תיקני את זה עכשיו, תשמרי את ה-50 ש"ח לתל-אביב, הקשבתי לה ולא קניתי שום דיסק. חזרתי הביתה אני באה להוציא את הכסף מהארנק, והוא איננו, איבדתי אותו איפשהו. עד עכשיו אני בדיכאון כי יכולתי לקנות ב-50 השקלים דיסק של משינה ועכשיו אין לי דיסק ואין לי כסף.

Vdrums

New member
ברוכה הבאה. תורידי כמה שיותר בקאזה.

ותוך כדי אם תראי דברים אחרים שנראים מעניינים תורידי, ככה מוצאים דברים מעניינים

ברוכה הבאה

אני אישית ממליץ להוריד מקזה עד שתכירי אותם מש טוב ואז תאהבי אותם נורא ואז כבר תרצי לקנות דיסקים

למה שכן תקנה?

זה יקר, יש בו מקסימום 20 שירים, ולא בטוח שהיא תאהב את משינה אז למה לבזבז כ"כ הרבה כסף שתוריד מקאזה, תראה אם היא אוהבת ואז תחליט וגם אם היא תאהב אותם ממש זה לא אומר שהיא חייבת לקנות דיסק שלהם..

OH LORD

New member
WELCOME!

ברןכה הבאה לפורום הכי טוב.. בטוח שתהני משהותך פה.. אנישם חמודים יקבלו אותך יפה..

למעלה