מממ שאלה מגעילה...

SgOliT

New member
מממ שאלה מגעילה...

לפני שבוע נסעתי עם חברות לאילת. יומיים אחרי זה הייתה לי יציאה, ומאז לא היה לי... הבטן שלי נפוחה מאוד, ואני פשוט לא מצליחה להוציא החוצה את הפסולת שבגוף שלי! ארררר יש למישו תרופת סבתא בשביל זה? משו שיקל על הכאבים ועל היציאה. נ.ב- אני סה"כ בת 18 ופעם ראשונה שאני נתקלת בכזה דבר.

EPRT

New member
בד"כ

אני יודעת שזה קשור לתזונה,תקפידי לאכול מזון עם סיבים וקצת שמן,כדי שהיציאות היו קלות,זה קורה לפעמים אין לך מה לדאוג.

טוטס

New member
אז ככה:

דבר ראשון לשתות הרבה הרבה מים ולאכול המון פירות וירקות (אבל המווון - לפחות 2 קערות סלט ענקיות ביום שבכל אחת יש 2 מלפפונים ו-2 עגבניות ופלפל או כל דבר אחר שאת אוהבת) טיפים נוספים ממילון המונחים של הפורום: 2.לאכול הרבה ממרח תמרים 3.לשתות על הבוקר כשקמים כוס מים חמימים עם כפית שמן זית ומיץ מחצי לימון 4.להשרות שזיפים יבשים במים ולשתות על הבוקר עם המים ואז לאכול אותם 4.לאכול סלק אדום מבושל 5.שתייה מרובה של מים עוזרת. 6.אכילה של ירוקים הרבה חסה פטרוזיליה סלט של ירוקים בייבי עלים. 7.שתי כפיות שמן זית כל בוקר. 8.כרוב ירוק(הערה:כרוב עלול לגרום לגזים במערכת העיכול) ,תמרים,תאנים,שזיפים,לא לאכול לחם לבן 9.אכילת דבש כל יום נחשבת כסגולה למניעת העצירות 10.ישר כשקמים בבוקר לשתות שתי כוסות מים חמים על בטן ריקה . 11.תאנים יבשות לערבב עם תמצית שזיפים להוסיף חצי כפית שמן פרפין ו1כוס ברשט (חמיצת סלק) +דבש ולימון.לערבב ולשתות.

למעלה