מממ' כנסו .

מממ' כנסו .

חשבתי על זה הרבה ^ ואני אוהבת את אמיר , אבל לא יודעת הוא בכלל לא מגיב פה ולא נראלי נכנס .... אז אני חושבת שלכמה זמן אני פורשת מהפורום כיף פה , אבל נעשה משעמם ;| ונגיד רעות הולכת שבוע הפורום ממת לזמן הזה . אולי בעוד כמה זמן אני אחזור או משו' אבל בנתיים אני פורשת כי זה גם קיץ ויש לי המון דברים לעשות חוץ מלהיות בפורומים M : אז .... להתראות בנתייים = ] ונ.ב במגיק פאלאס המלון באילת יש שמה כל מיני דברים של מפורסמים ויש שמה גם את היי פיייב כתוב עליהם בקצרה ותמונה וגם שמו סרבלים כאלה כתומים שנראלי לבשו בהופעה או משו על במה וברביות כאלו מעריצות למטה :)

היי מאמי

תראי זה עבורי מחמאה שאת מעריכה את נוכחותי בפורום ותודה לך על זה. אבל עדיין חבל לי מאוד שאת חושבת כך. לגבי אמיר תהיי בטוחה שהוא אכן קורא כאן ויודע על הנעשה בפורום טוב טוב הוא פשוט לא כותב כרגע מכיוון שהחודשים האחרונים הוא כמעט ולא יצא מחדר החזרות של היי סקול מיוזיקל. זה שאת בתקופה עמוסה כרגע זה כבר משהו אחר לגמרי כי כמובן שיש דברים נוספים חשובים לעשות בנוסף ללהכנס לפורומים.כשתתפני יותר ישמח אותי ואת כולנו מאוד כשתחזרי.
ולגבי אילת קודם כל שמחה שנהנת שם. אני מכירה את מה שאת מדברת עליו אלו הבגדים שלהם שהם לבשו בהופעות ובקליפ שלהם לשיר "לחץ" שצולם בהופעתם בפסטיבל ערד 98 והם השאירו אותם למזכרת לאחר ההופעה שלהם באילת באותה תקופה. אמורים גם להיות שם כפות ידיים כאלו כמו בהוליווד שכוכבי המחזמר מרי לו שבינהם אמיר שלנו כמובן טבלו במין חומר כזה את הידיים שלהם,וזו המזכרת שהם השאירו כשהופיעו עם המחזמר באילת ב2003. צילמת את זה במקרה?

חזרתי כדי לראות תתגובה שלך חח ..

וכן צילמתי אבל אבא שלי חשב שזה סתם אז מחק D:

למעלה