מממ..כנסו וזהו..
רגע... " יאללה יאללה אנשים אני נוסעת ביום ראשון לשבועיים (אל תדאגו אני אפרד וזה וזה וכולם יבכו ויהיה נהדר) ואני מניחה שגם עוד אנשים לא בבית עד הזמן של המפגש אז בואו נקבע הכל... טוב אז התאריך נשאר- 21/8/2004 אפילו שזה יום שבת זה הזמן המתאים ביותר לכולם... אין מה לעשות.... המקום-חוף התופים בת"א- כי הרוב משכו לכיוון של חוף וזה סתם חוף שעלה אז שיהיה כבר זה... האטרקציה+מה כל אחד מביא- אמממ כמובן שהכל גם המקום נתון לשינוי... אבל חשבתי על זה וקומזיץ זה סתם מסובך עם העצים וזה.... אז אני אומרת נחליט מי מביא שיהיו שתיים ושאיזה 3 יביאו נרגילה וכל השאר יביאו כל אחד אוכל או שתייה ויהיה פנאן ככה על החוף... ye! שימו
עכשיו כולם משרשים |ye!| אם הכל נשמע להם סבבה.... ומשרשרים גם |ye!| אם משו לא נראה להם (אחלה מילה מה אתם רוצים?)ומתקנים מה שהם רוצים... מתה עליכם מטורפים ניצן" זו ההודעה שניצן רשמה בשירשור הקודם.. אבל כדי שכולם יראו.. שמתי את זה גם פה.. עכשיו מילה ממני.. תחשבו בהגיון.. יותר אנשים יוכלו לבוא עם זה לא יהיה ביום שבת, לא? כי בנתיים לפי מה שידוע לי רק לאמיר,נאור,לידור וליהי יש אוטו.. זאת אומרת שאמיר ידאג לכמה אנשים.. ממ..ניצן? ולא יודעת למי עוד.. לידור יביא את הדר.. ואולי גם את זיו.. ליהי .. לא יודעת מי מהאזור שלה.. :/ ונאוררררר.. יש לו פה 6 בנות.. ובאוטו שלו נכנסות רק 4..בקושי..חח מבינים? למה דווקא יום שבת.. קצת הגיון! =) אהההה..ו.. רק תשדעו.. אני
אתכם! על תתיחסו למה שאני כותבת עם זה נשמע מגעיל.. הכל נכתב בציניות! =)
רגע... " יאללה יאללה אנשים אני נוסעת ביום ראשון לשבועיים (אל תדאגו אני אפרד וזה וזה וכולם יבכו ויהיה נהדר) ואני מניחה שגם עוד אנשים לא בבית עד הזמן של המפגש אז בואו נקבע הכל... טוב אז התאריך נשאר- 21/8/2004 אפילו שזה יום שבת זה הזמן המתאים ביותר לכולם... אין מה לעשות.... המקום-חוף התופים בת"א- כי הרוב משכו לכיוון של חוף וזה סתם חוף שעלה אז שיהיה כבר זה... האטרקציה+מה כל אחד מביא- אמממ כמובן שהכל גם המקום נתון לשינוי... אבל חשבתי על זה וקומזיץ זה סתם מסובך עם העצים וזה.... אז אני אומרת נחליט מי מביא שיהיו שתיים ושאיזה 3 יביאו נרגילה וכל השאר יביאו כל אחד אוכל או שתייה ויהיה פנאן ככה על החוף... ye! שימו