מממ כנסוו דקה=]

מממ כנסוו דקה=]

טוב אז ככה..זה בקשר למה שכותבים לאביחי באיסקיו או לכל הבנים במכתבים.. אני מקווה שזה יכנסס לכןן לראשש ותפינמו את זה.. לא רק להגיד צודקת צודקת אוו נכון ובעצם תעשו את זה.. טוב אז ככה... כמו שאביחי כתב ברשמי שמגיעות אליו הודעות מזעזעות לאיסקיו או במכתבים או לא משנה למי זה מאחד הבנים,לדעתי זה התנהגות הכי טיפשית והכי ילדותית שיכולה להיות. כי מי שבאמת אוהבת אותם לא תעשה את זה.. תחשבו שמאחורי כל השירים ומאחורי כל ההופעות ומאחורי כל הפירסום מסתתרים להם 5 בני אדם שגם להם יש משפחה,רגשות,בעיות עוד לפני שהם בכלל מפורסמים.! אני גם מעריצה אותם יותר או פחות מכל אחת אחרת...קונה עיתונים עליהם או דברים שהם מוציאים.גמלי יש תמנות בחדר שלהם,גמאני הולכת להופעות והכלל.. אבלל זה לאא אומרר שבגללל ששרון או אביחי או אחדד מהם לא מתקשרים אליי,אז אני צריכה לקחת כדורים ולהתאבד או לחתוך וורידים או לחרוט על עצמי! ואני יגיד לכןן למה! כי אני?! לא חולתת נפשש!! ובתאכלססס רקק חולות נפשש וילדותת צומיי עושותת אתת זה! בואו ונגיד אתם חורטות על עצמכןן את השמות שלהם סבבה? אוקיי..עכשיו , לאותןןן בנות יורדד מההם! יעני הם לא מעריצות אותם יותר או דבר כזה אז מה הם עושות עם החריטה? נישארות עם זה לכלל החיים...ואז הםם מסתכלותת עלל זה ואומרות:"יוו איזה טעות עשיתי!" וזאת באמתת טעות! טעותת גדולה!! הםם בסכ''ה בני אדםםם!!! בני אדם עם רגשות עם נשמה כמו כל אחדד פה מאיתנוו! תחשבו רגע אני עכשיו כותבת בפורום הזה.. עוד 10 שנים אני יהיה זמרת[סתם דוגמא]אתם תגידו לעצמכםם:"האא הינה זאת שהייתה בפורום של הגיימבויז מעניין עם היא זוכרתת אותי".. ואז אתם תבינוו שמעלל לכלל הפיררסוםם וכלל הרעששש והמריצים אני רק בת אדם! וככה גם הבנים! הדבר שהם הכיי שונאים זה שאנחנו פוגעות בעצמנוו! למה אנחנו צריכיםם אתת כלל זה?! מה זה נותןן!? אני עוד לא מבינה..! אז בנותתתת.. אני מבקשתת תשמרוו עלל עצמכן ותראוו לבניםם שהערצה שלכןןן היא אמיתית ולא צריךך ככה להתנהגג! ושובבב אני יגידד ... ה.ם ר.ק ב.נ.י א.ד.ם! ל=ה=פ=נ=י=ם! אז מצטערת על ההודעהה ואם זה מיותר מנהלות תמחקו אוהבתת:)

טוששש

New member
ממש....=/

כל מילה ז-ה-ב!!

הדרעע שלי את פשוט צ-ו-ד-ק-ת בנות

קחו את עצמכן בידיים!!! הם בני אדם לעזעזל..!!!אף מפורסם לא נותן את היחס שהם נותנים למעריצים\מעריצות שלהם!! הם נכנסים לפורום מתי שהם יכולים והם כותבים לנו ומשתפים אותנו בחיים הפרטיים שהלם מה שאף מפורסם לא היה עושה..!! אנחנו זה חלק מאיתם..!בלעדינו הם כלום..!!! אנחנו זה הכוח שלהם וכמו שהם עושים הכל בשבילנו ואפעם לא פגעו בנו...!! זה היחס שהם מקבלים?!?!?! מה זה "מה נהית סנוב?"הייתי בשוקק..!!!או "אתה עונה רק למי שמביאה לך מתנות" מתנות?!?!?!זה מה שמעניין אותם אתם חושבם מתנות?!?!?הם נותנים יחס לכ-ו-ל-ם לא אומר אם הם הביאו מתנות או לא..! כי אביחי הוא הבן שהכייי הרבה נכנס לפורום וכותב לנו!!ומראה שאכפת לו ממנו וכמה הוא אוהב אותנו..ומה הוא מקבל בסוף?! קיצר מה שאני באה להגיד..שיש דרך להעריץ בן אדם זה ללכת להופעות לשמוע שירים לבוא למפגש מעריצים וכ'ו לא להעליבב את המפורסם עם הוא לא עונה לך או לא לחרוט את השמות שלםה על היד!!! חפרתייי מקווה שמשהיי קראהה ו-ה-פ-נ-י-מ-ה שיהיה לכם שבוע טובבב

בקיצוררררררררררר רצחח שמעו!!!!!!!!!

כוסס עמקקקקקקקקקק ערסס מהה זה עודד הפעםם אתם רושמות לוו מה רק למיי שקונה לך מתנהה אתהה עונה דוגריייי תתחשבוו בוו המוןן נכנסותת אליווו ובקושיי הואא עונההה והואא אדםםםם מאודד עסוק עם זה עם הלהקהה עם זהה שהם עושים חזרות הוא מתאמןן יש לו משפחה דודים והוא יענהה לאחת אחת ביאי סי??!?! איכסססס מי שרשמהה לו ככה היא מגעילהה עם הם באמת אוהבות אותו הם היו צריכות להתחשבבב בוווו מעריצהה אמיתית מתחשבת ומעריכה כל דבר גם עם הוא בטעות לא ענה להה בגלל סיבות אישיות שלו..!!

למה אבל ישר לקלל?

אי אפשר לדבר בטיפה יותר תרבות? ולמה את צועקת עלייהןןן אולייי זאתת לא אחתת מהןן?!!? למה ישר לצעוק? אני פירסמתי את זה בשני הפורומיםם אבל לא צריך לצעוק ככה מה קרהה העולם מת? פסדר הפנימו לא צריך לרצוח אותם =/

זה פיצול אישיות שלי=][=חעחעחע

חעחע את מכירה כבר תפיצול אישיות שלי כמוו עכשיוו להלהלהלה יזונההה את רואה זה נקרא פיצול צריך להתרגל אליהם חעחעחעחעחע:) המירנדה שלי קיבל שילשולל נשבעת לך הוא לא עובדדדדדד

../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif צודקת אישתייייייייייי....

חח משעמם ליייי.. =================================================================== מי מכיר ת'שיר של סער פדידהה? רציתי לדעת שאת שליי רציתי לקחת אותך איתייי.. אל מקום אחר שם נוכל לאהוב ולגדול רציתי שניחראה נופים אחרים מקום שבו העצים יותר ירוקיםם אני ואת עד סוף העולם באירופה בגדול אבל את לא היי'ת בעניי'ן וזה כואבב ואת לא רצית לבוא איתי לשם זה כמו סכין בלב עכשיו אני חושב על החיי'ם שעברו בלעדיי'ך עכשיו זה כואב שאני ניזכר בעיניי'ךך איפו את היום?! איפה את היוםם?! אני רק יכול לחלום..רק יכול לחלוםם.. על החיי'ם שעברו בלעדיי'ך שאני ניזכר בעניי'ךך שאני ניזכר בשפתיי'ךך רציתי לדעת שאת שלי רציתי לקחת אותך איתי למקום אחק שם נוכל לאהוב ולגדול רציתי שניראה נופים אחרים מקום שבו העצים יותר ירוקיםם.. אבל את לא היי'ת בעניי'ן וזה כואבב ואת לא רצית לבוא איתי לשם זה כמו סכין בלב עכשיו אני חושב על החיי'ם שעברו בלעדיי'ך עכשיו זה כואב שאני ניזכר בעיניי'ךך איפו את היום?! איפה את היוםם?! אני רק יכול לחלום..רק יכול לחלוםם.. על החיי'ם שעברו בלעדיי'ך שאני ניזכר בעניי'ךך שאני ניזכר בשפתיי'ךך איפו את היום?! איפה את היוםם?! אני רק יכול לחלום..רק יכול לחלוםם.. איך החיי'ם שלי עברו בלעדיי'ך עכשיו אני נזכר בעניי'ךךךךךךךךךךךךךךךךךךך.. בעניי'ךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךך
להלהלהלהלה חח זיהוווו..=]

למעלה