מממ.. הפורום מתדרדר

legerdemain

New member
מממ.. הפורום מתדרדר

טוב אני קורא את הפורום הזה בערך מהיום שהוא נפתח. אבל דיונים רצינים הם לא העיקר פה, משום מה המקום מבוזבז על הערות סתמיות, ושאלות ביניים. לא שיש לי בעיה עם זה, אבל מה עם קצת TOOL? מידי פעם היו דיונים על JIMMY או על שירים אחרים. אבל האמת, שחוץ מלכתוב כמה TOOL טובים לא היה פה דיון רציני. לדגומא - מיינארד לא שר כבר בJERK OFF את השורה- JUST SHOOT YOU MYSELF אבל פה לא התפתח דיון רציני על האם האומן אחרי לתוצאות של דבריו- Consequences dictate " "our course of action האם כשמישהו ירצח לאחר שמיעת השיר השיר יהפוך להסתה? האם האומן כשיוצר את המוסיקה מוציא יצירה מנותקת שלא קשורה לתוצאות שלה? תגובה או כל דיון על השירים משמעות תוצאות וכוונת יתקבל בברכה..

תֶּשֶׁת

New member
../images/Emo23.gif

j i m m y

New member
לדעתי, השיר הוא מטאפורה.

אין צורך להתייחס למילים האילו שהוא אומר כמובנות מאילהן. כבר הייתה לי שיחה בקשר לשיר זה עם אחת מחברות הפורום. אל תשכח את just kidding... כמו כל האמנים האחרים, יש כאן נסיון להתגרות בחופש הביטוי. שים לב לבית הראשון, זה שיר שנועד להתגרות במשהו, לבדוק את סף האמת - וגם נוגד את עצמו מבפנים, כמו יצור שניזון מעצמו. שים לב שבאתר של TOOL מצויין בפירוש ברשימת השירים שבזמני הופעה מיינרד לא שר "shoot you in your fucking head" אלא "fuck you in your fucking ass" כדי לא לעורר פרובוקציות בקרב אנשים שלוקחים את מה שהוא שר ברצינות מסויימת. ובדבר ההערה שלך לגבי Consequences dictate our course of action and it doesn´t matter what´s right הוא מדבר על אין - גורל, אלא בידייך בלבד. הערות ? הארות ? התגובה הבאה תהיה הרבה יותר מאמוטיקנים..

FaithNoMore

New member
אני חושבת שג´ימי צודק

כל העניין הוא לדחוף את גבולות הצנזורה. אני מאד מכווה שאין אף אחד שפועל לפי הדברים האלה, לדעתי אם אתם כבר מנסים להתאבד, אז תנהגו כמוני, תעשו את זה בגלל החיים המסריחים שלכם ולא בגלל ליריקה של שירים. זה מה שחסר לנו, סיבלם של אנשים אחרים על גבינו... ובקשר ל Consequences dictate הוא אכן משנה את המילים בהופעה ומציין את זה גם בטולשד. הדיון הזה מזכיר לי את הדיונים שהתקיימו אחרי כל רצח המוני של בני נוער ע"י בני נוער בארה"ב. מה שאנשים צרכים להבין הוא שהליריקה או האומנים הן לא הסיבה לכל הדברים האלה. הילדים הגיעו למוסיקה דרך הבעיות שכבר היו קיימות בחייהם והמוסיקה הייתה רק לשם הזדהות. זכור לי במעורפל את מה שכתוב על העטיפת הדיסק של mindkess self indolgens (אני מקווה שככה כותבים את זה): הדיסק הזה לא בא לפגוע באף אחד והוא לא בא להסיט אנשים לפגוע באנשים אחרים, אז הורים יקרים, כשהילים שלכם יצאו למסע רציחות המוני אחרי שלא סיפקתם להם מספיק חום והבנה, אל תבואו אלינו בתענות". וזהו אני חושבת
אני צריכה אישה!!!!!!!!!

Useful Idiot

New member
Indulgence

והם משעשעים למדי.. אם בא לכם לצחוק, תורידו את השיר faggot. טיפשי אבל מצחיק. אהה.

למעלה