Boy In The Mirror
New member
מממ היי ../images/Emo13.gif
אני מקווה שעדין זוכרים אותי פה. לא ראיתי שומדבר על הספין אוף שיצא לגיבורים, אז או שפספסתי משהו או שאתם לא מודעים למצב. אז ראיתי את שלושת הפרקים שיצאו, והם ממש ממש קצרים. למי שפספס אני יספר על העלילה שעד עכשיו ראיתי, וכדי לא להסתכן יותר מידי את יסמן את זה כה ספויילר, טוב?
בהתחלה מראים לנו גיבור חדש, אקו. הכוח של אקו הוא צעקה על קולית [לא ידעתי איך לקרוא לזה וזה נראה לי הכי קרוב]. רודפים אחריו שניים מהחברה. כמו שאנחנו יודעים החברה אוהבת לשדך צמדים של בן אדם "רגיל" וגיבור. אני לא יודע איך קוראים לגיבור שמשודך לאדם הרגיל, אבל הכוח שלו זה לרסק דברים. אח"כ אותו אקו חוזר הביתה לאישתו והוא אומר לה שהם חייבים לברוח, כנראה הוא היה לו עבר הם החברה. לאחר כמה רגעים הוא רואה את "המרסק" מחזיק באישתו ומאיים עליה ועליו. אקו רואה ש"המרסק" לוחץ על אוזניה של אישתו אז הוא צועק ומפיל את "המרסק", הוא הורג אותו בסוף. לאחר מכן דופקים על הדלת של הבית, ואקו אומר לאשתו ללכת לנמל ולחכות לו שמה. אשתו עושה זו ולוקחת את האטמיי אוזניים שאקו נותן לה ונכנסת למכונית. אקו פותח את הדלת בבית ורואה שני אנשים, הוא הורג גם אותם בעזרת צעקה בעלת הדף ענקי שמגיע עד למכונית של אשתו. 13 שבועות לאחר מכן, מראים מן מבנה שרשום את הספרה 5 בקיר, ואז מראים את אקו קשור לכיסא עם מן מכשיר בפה, בתוך תא שנראה כמו התא שהחברה החזיקה בו את סיילר. אנג'לה פטרלי נכנסת ומדברת איתו, כנראה שהיא מכירה אותו.
זהו. מקווה שלא הרסתי לאף אחד.
אני מקווה שעדין זוכרים אותי פה. לא ראיתי שומדבר על הספין אוף שיצא לגיבורים, אז או שפספסתי משהו או שאתם לא מודעים למצב. אז ראיתי את שלושת הפרקים שיצאו, והם ממש ממש קצרים. למי שפספס אני יספר על העלילה שעד עכשיו ראיתי, וכדי לא להסתכן יותר מידי את יסמן את זה כה ספויילר, טוב?