מממ דיון קטן P:

Itay Simons

New member
מממ דיון קטן P:

על התמונות מחזור וספר מחזור P: כבר הצטלמתם? מתי? עשיתם משהו מיוחד? (שיער ובלה בלה) מתכננים לעשות? ועל הספר, אתם מאלה שמשתתפים? כותבים/מציירים?

מסוממי

New member
יום שני

מצלמים אותנו יום שני ונראה אולי אני אסתפר כל השאר התשובה לא

מסוממי

New member
חחח איזה #$@# אתה

אם תעשה כמוני ותגיע פעם בשבוע (במקרה הטוב) לתפילה יש מצב שתשמע חדשות

n0 id3a

New member
חחחחחחחחחחחחח

למה לבוא לתפילה? מה יעזור לי לקום מוקדם? אין לי כוח להביא את התפילין לבי"ס... אוקי. עכשיו אני יודע. סבבה. אז אני אכין את עצמי למפגש+צילומים

InvisibleTouch

New member
יאללה נענה.

הצטלמתי. חילקו אצלנו ל-2: יום אחת בנפרד שעשיתי פן והשקעתי באיפור ושטויות של בנות. וכל הבנות [וחלק מהבנים] הצטלמו עם סיכת פרפר מוגזמת כזאת. יצא מגניב כזה.^^ יום אחד כיתתי+שכבתי שלא היה לי כוח לפן אבל עדיין השקעתי בשיער [נקבה, נו
] ובבגדים והכל. בכיתתי הצטלמנו עם רגליים פתוחות וחיוך מזויף כזה. הקטע הכי מצחיק שהיה בסביבה כלב ממש חמוד כזה, אז ילד מהכיתה שלי השכיב אותו בין כולם ופתח לו גם את הרגלייםP: בשכבתי סתם עשינו כזה פוזות מצחיקות ידיים למעלה ובלאגן כזהP:. בספר. אני וחברה שלי עושות את כל האירגונים [סנג'ריותP:], אבל בתכלס כווווולם משתתפים בכתיבה. אבל זה ממש כיף, יש לנו את הספר הכי מצחיק שיכול להיות.

אפ7ת

New member
לנו..

היה לנו כבר צילומים בבצפר היתה גם אפשרות ללכת לחנות של החברה שמצלמת את השכבה שלנו ולהצטלם שמה אז לא הצטלמתי בבצפר.. אני צריכה לעשות הכנות לפני
גבות, שפם, לצבוע תשיער חח אני ב"ה אלך שבוע הבא להצטלם [אוחח אני כזאת לא פוטוגנית]

Liraz 6q

New member
ממממ

אצלנו עוד לא התחילו להצטלם וכאלה.. וגם עוד לא דיברו על תמונות ככה שאין לי מושג.. אני אצטלם כרגיל.. שיער פזור קצת צבע בפנים וזהו.. יש כאלה הולכות לספר ומי שישמע.. בטחחח משתתפת! גם בספר וגם במסיבה!

../images/Emo13.gif ספר מחזור...

כבר הצטלמתם? כן מתי? לפני שבוע בערך הצטלמנו כל הגוף בקבוצות ש 4 אנשים,בסגנון המוסד (מכנסיים שחורים,חולצה מכופתרת לבנה ועניבה..יצא חמוד..) אני מאלה שמשתתפים בכתיבת הספר מחזור..

למעלה