מממף..
חשדות..

צומיששש

New member
מממף..../images/Emo4.gif חשדות..

[פירסט, היי אנשים. צומי'ש 15 אילת. בכורה לשלושה, בת לזוג הורים נשואים. ממממצב
] בשבוע שעבר הזמנתי חברה לישון לילה. היא העירה את תשומת ליבי למשהו נורא מוזר שקורה בין ההורים שלי, שמשומה, לא שמתי לב אליו קודם.. אני והיא נכנסנו לסלון, ונראה שהם היו באמצע ריב... וכשראו אותנו אבי השתיק את הכל, ושאל מה אנחנו רוצות לאכול ארוחת בוקר. מאז .. אני יותר שמה לב לדברים מוזרים .. הם לא ישנים ביחד. זה לא דבר חדש או יוצא דופן, וגם לא רישמי. ז'תומרת.. בלילות, אמא שלי מאז ומתמיד נשארת עד השעות הקטנות של הלילה מול הטלוויזיה/בטלפון/בחצר מעשנת. אבל כבר כמה לילות, שאני שמה לב.. שהם פשוט לא ישנים ביחד..! היא נשארת לישון על הספה (גם כשהיא נרדמת בתשע בערב.. היא נשארת על הספה עד הבוקר!). בנוסף, ביומיים האחרונים, הם כן ישנים באותה קומה (ז'תומרת בקומה של החדריי שינה), רק שאבא שלי ישן במיטה שלי (כי אני נשארת על המחשב עד סביבות שש בבוקר..
) ואמא שלי+אחי הקטן ישנים במיטה של הוריי. זה לא משהו חדש, ז'תומרת, שאמא שלי פשוט "נרדמת" על הספה .. ואז אבא קם לעבודה בבוקר, והוא מעיר אותה.. וכשאני חושבת על זה, הם פשוט מפספסים אחד את השניה בקטע של השינה!!
אני צריכה להבין מזה משהו?.. זה מוזר, אבל .. אולי אני סתם מחשיבה את זה ליותר מדיי ? :| בע.. -צומי'ש

shiri_b

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo13.gif

אממ... אני לא יודעת אצלי ההורים ישנים ביחד (חוץ מששניהם נרדמים מול הטלויזיה). אני חושבת שכדאי שתשאלי אותם כזה בדרך אגב או משהו.

צומיששש

New member
טנקס ../images/Emo9.gif

הם פעם היו ישנים יחד.. בלילות היא היתה עולה לישון.. היום היא פשוט נשארת לישון על הספה. :| אני לא יודעת איך לשאול, דרך אגב או לא דרך אגב...
ואני מפחדת מהתגובה שלהם..אולי אני מבינה לא נכון....??

אני יודע איך תגידי להם...

ככה: אז......למה אתם לא ישנים ביחד יותר או משו כזה או למה את (אמך) ישנה כל הזמן על הספה? אני מקווה שעזרתי :\

צומיששש

New member
חח, אהה..העיקר הכוונה../images/Emo4.gif

לא, סתם
זו נשמעת אחלה תוכנית.. אבל אם הם לא דיברו איתי על זה עד עכשיו, למה שהיא תתן לי הסברים ? אני לא טובה בעימותים כאלה.. וגם קצת מפחדת מהתשובה... ://

סימסית

New member
אמממ...

האמת גם ההורים שלי פעם רבו,ואני הייתי עצבנית ומדוכאת,(לא נעים...)צלצלתי לחברה שפחכתי את זה,והיא נתנה לי רעיון(אני מקווה שזה יעזור לך)תכיני אחוחת ערב יפה תערכי הכל לבד ותגידי להם(בתמימות)שהכנת ארוחה משפחתית,(זה צעד א')ואם הם לא יסכימו תדרשי לדעת למה וזה עד שהם יגיעו באיזה שהוא "עיקוף" לנושא המריבה ותשאלי אותם את השאלות ששאלו קודם... אם זה יעבוד (או לא)תגיבי ואני אנסה לעזור...! בהצלחה

למעלה