ממממ

TheCharm

New member
למה כי יש בך את חוש המוגבלות?

לא פותחים הודעה חדשה על כל שטות. בטח שלא על סתם תמונה, סתם כי משעמם לך, סתם כי את רוצה להגיד משהו חסר-חשיבות. ואם את כן רוצה לשתף אותנו, את גם יכולה לעשות את זה בנצלו"ש, כלומר ניצול שרשור. במקום לפתוח שרשור חדש - מנצלים אחד קיים, שכבר מיצה את עצמו, או הודעות של תפוז.

micsha barton

New member
לאידיוט../images/Emo70.gif

א.אני לא חייבת לך פאקינג דין בחשבון על מה שאני עושה ועל מה שאני לא עושה
ב.כבר מהיום הראשון אתה מציק לי ומזבל לי בשכל אז לך תמצוץ ותמצא לך חיים יא בן זונה!!! שהיה לך יום מזוין!!

איימיס

New member
ווהוו ווהווו... מה קורה? מה קורה?

לא לריב, לא קרה כלום... פשוט צריך באמת ללמוד לשרשר כמו שצריך כדי שיהיה פה מסודר אבל גם אם יש טעויות לא צריך לקחת את זה כל כך קשה... אבל לריב עם קללות? נו באמת, חבל. יאללה סולחה

חחחחחחחחחחח LOL ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

חחחחח קרעת אותי מצחוק עכשיו. חבר שלי נכנס ושאל אם הכל בסדר אצלי LOL

dorin266

New member
זה לא ממש טכניקה מסובכת.

הנה
לשרשר זה פשוט להגיב להודעות קיימות (נקודה כתומה לפני ההודעה- הודעה, או שרשור, איך שתרצי לקרוא לזה, נקודה כחולה- תגובה, נקודה כחולה ריקה- תגובה, אבל ללא תוכן ורק נושא). הם ביקשו שתנצל"שי, משמע, כפי שכתוב בתמונה (שלקוחה מפורום אחר, אז את הקטע על הפיקים פשוט תחליפי בשרשורים כמו- תמונות חדשות, דיונים, הודעות חדש וכל מה שממש חשוב, שרשורים כאלו, אסור לנצל"ש), הנצל"וש הוא כדי למנוע הדחקה של הודעות חשובות לעמוד השני טרם זמנן, ונעשה רק על שרשורים שהם לא ממש חשובים (כמו- שאלה שכבר ענו עליה, הודעות תפוז אנשים ועוד). תחשבי שאת היית משקיעה ומכינה תמונות או משהו, וההודעה עם התמונות הייתה נדחקת לך לעמוד השני אחרי כמה שעות, מבאס, לא. דרך אגב השם הוא בעצם ראשי תיבות. נצל"ש- ניצול שרשור. בגלל זה אנחנו מעדיפים שכולם ינצל"שו הודעות ולא יפתחו הודעות חדשות על כל דבר קטן, אלא רק על דברים ממש חשובים, אם זה משו קטן ולא חשוב או לא קשור, תנצלש"י אותו. בנת? יופי, לא צריך לקלל, באמת.

R i s a

New member
../images/Emo26.gif

בגלל שזה נעשה בפורום פאנפיקים אז כתבו לא לנצל"ש פאנפיקים, בעיקרון אפשר להתעלם מזה. פאנפיק הוא Fanfic שמורכב משתי המילים Fan+Fiction. פאנפיקים הם ספרות מעריצים.

dorin266

New member
זה מין סיפורים כאלו...

שנכתבים בהתבסס על על ספרים/סרטים/ כל דבר אחר, לדוג', פיק על הארי פוטר, פשוט לוקחים את הדמויות ואת העולם של הארי פוטר וכותבים איתם סיפור, אפשר להמציא דמויות חדשות, להשתמש בדמויות הקיימות ולשחק איתם...כך ליצור עלילה ובעצם סיפור משלך. זה די מגניב, האמת. מי שרוצה, יכול לנסות בפורום 414 ולראות על מה כל העניין, יכול להיות שתאהבו את זה.

micsha barton

New member
נכון שלא צריך../images/Emo60.gif

אבל מי הוא לקרוא לי מוגבלת???אני חדשה בעסק...

למעלה