ממממ

Tutsii

New member
ממממ

חברה פעם אמרה לי שלגוני דפ היה סרט שנקרא (באנגלית) כריינג בייבי קבוצה של אנשים חריגים כלאה וגוני בסרט משחק מישהו שבוכה רק בעין אחת או משהו כזה ויש לו פרצוף של תינוק איך הסרט נקרא בעברית, ואיך הוא ?? אהה ולפי מה שהבנתי אתם לא אוהביםאת הסרט אשת האסטרונאוט אני לעומתכם ממש אוהבת את הסרט, אם אפשר להבין למה לדעתכם הוא לא כזה טוב ?? תודה

LOVEאמיר

New member
../images/Emo41.gifאני יענה לך...

לסרט בעברית קוראים: "נער שוליים" (CRY BABY) אני אישית לא ראיתי אותו, אז אין לי מושג איך הוא... אבל הוא נשמע לי דווקא סרט נחמד... בקשר ל-"אשת האסטרונאוט" אני לא אהבתי ת'סוף של הסרט, נראה לי קצת תקוע.
מקווה שעזרתי לך

זה Cry Baby :) וקראו לו ככה

משום שהסימן היכר שלו היה דמעה בעין אחת. בעברית זה "נער שוליים" (לרצוח את המתרגמים) סרט חביב אבל לא יותר מזה, רואים שג'וני לא היה ממש בקטע של לעשות סרטים עוד. וללל אם את אוהבת את "אשת האסרונאוט" זו זכותך המלאה :) אבל, לדעתי הסרט היה מיותר והוא לא ממש עשה לי משהו (חוץ מרגשי החרמנות הרגילים כלפי ג'וני) הסוף גם דפוק בעיניי. ושארליז ת'רון עיצבנה אותי כל הסרט. זה סרט שהייתי רואה אותו פעם נוספת רק בשביל ג'וני אבל דבר אחד טוב יש לי לומר על הסרט, הצילומים ממש טובים והאווירה שיצרו בו בעזרתם ובעזרת המוזיקה מגניבה. חבל שהסרט לא

LOVEאמיר

New member
שמת לב שאני כבר עניתי, נכון ניקול?

הא, בעצם שכחתי את עושה עליי "חרם" אז את לא יכולה לענות לי... סליחה.

LOVEאמיר

New member
../images/Emo12.gifאני לא מאמינה ניקול../images/Emo70.gif תחזיקי

אותי לפני שאני מתעלפת! את ענית לי????????????? יוווווו.. אני לא מאמינה!!! איזה אושר! כפרה עליך! נשמה! תודה שענית!!!! תכופפי חוקים בכיף! גם לי זה לא איכפת!:p

ניצול שרשור-שלום לכולםםםםםםםםם../images/Emo41.gif

שלום לכולם.. חזרתי רק עכשיו מניו יורק.. בגלל זה לא כתבתי הרבה זמן.. לא משנה בכל מקרה.. מישהי פה ראתה את הסרט ARIZONA DREAM ??? על מה הסרט??

LOVEאמיר

New member
../images/Emo13.gifאהלן../images/Emo70.gif מה המצב../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

איך היה בניו יורק? נהנית? פגשת שם את ג'וני? (חחחח.. סתם אני צוחקת..) מה עשית? איפה היית? כמה שאלות אלוקים! אני עוד אתחרפן מעצמי! פחחחחחחחחחחח...

MichalDepp

New member
איך היה בייבי?

מקווה שנהנת..ברוכה השבה. הסרט הוא דיי מפגר ותקוע עד מאוד לדעתי.. ג'וני (אקסל או משו כזה קראו לו) הולך לאריזונה לחתונה של הדוד שלו.. ושם הוא מתאהב במישהי מבוגרת ממנו שיש לה אובססיה למטוסים או לתעופה,קיצר מחורפנת. אז הוא עובר לגור איתה והם בונים מכונת תעופה. בינתיים הבת העוד יותר מחורפנת של זאתי שג'וני התאהב בה,מתאהבת בג'וני. וזהו...הוא נקרע בין שתיהן או משו כזה..לא אהבתי.

../images/Emo41.gifכן היה נחמד=]

האמפייר סטייט, סנטראל פארק, מוזיאונים בעעעעעעעעעע, אוכל, תיאטרון, קניות והרבהההההההההההה..כן היה כיף .. והסרט ששאלתי.. זה כי אמרו לי שיביאו לי תסרט הזה ושג'וני דפ משתתף ואני לא משו מכירה תסרט אז אין מקום יותר טוב מלשאול פה.. אז תודה מאמי על ההסבר המעמיק ביותר...

Leen TaLL

New member
oh cry baby

זה ה-סרט.. שם התאהבתי בג'וני..לפני שנים רבות רבות.. ומאז עשיתי הכל כדי להשיג את הסרט ואכן השגתי אותו..סרט מדהים עם שירים מהממים..סרט מצחיק..ומומלץ ביותררררררררררר חולה על ג'וני שם..גררר מממ אשת האסטרונאוט..הסיבה היחידה שלא אהבתי זה בגלל הסוף..סוף מוזר מעצבן קצת..לא יודעת אבל הקטעים שהוא ושרליז "עושים אהבה"..מה שהוא עושה לה..רק בשביל זה אני אראה את הסרט שוב ושוב

למעלה