מי אתה שתגיד לי... איך כותבים תבוראכי באמת מזל
B buzaglo New member 28/5/04 #106 יש את ..../images/Emo41.gif..כוכבי ../images/Emo70.gif../images/Emo3.gif../images/Emo41.gif
B buzaglo New member 28/5/04 #112 חחחח יותר טוף ../images/Emo41.gif כבר הצטערתי שאמרתי לך לגנוב לי אותו
ד דפנושית New member 27/5/04 #84 ובמילה אחרת... ממ.....את באמת מאוד משועממת או שזה רק נדמה לי?!?!?!?! סתםם!!! גראסיאס מאמיקקק!!!!!!!!! לא יזיק לך להיות משועממת לעיתים יותר תכופות....
ובמילה אחרת... ממ.....את באמת מאוד משועממת או שזה רק נדמה לי?!?!?!?! סתםם!!! גראסיאס מאמיקקק!!!!!!!!! לא יזיק לך להיות משועממת לעיתים יותר תכופות....
ד דידוס New member 28/5/04 #89 יווווווו מעיין... גראאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאס איך אהבתי את הטלנובלה הזאת... לא הייתי מפסידה שום פרק נחשו עם מי ראיתי את זה... עם סבא שלי
יווווווו מעיין... גראאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאס איך אהבתי את הטלנובלה הזאת... לא הייתי מפסידה שום פרק נחשו עם מי ראיתי את זה... עם סבא שלי
N niravital New member 26/5/04 #40 זה הכל../images/Emo35.gif את לא רצינית חחחחח סתם, יופי של שרשור (וגם יצא לי לעבור על כל התמונות בפחות מחצי שעה)
זה הכל../images/Emo35.gif את לא רצינית חחחחח סתם, יופי של שרשור (וגם יצא לי לעבור על כל התמונות בפחות מחצי שעה)
N niravital New member 26/5/04 #44 דרך אגב... תתחדשי על החתימה (ועל הקומונה) הגיע הזמן שיסתיימו להם השיפוצים