ממממ.....

• פותח הנושא MK4
  • פורסם בתאריך

MK4

New member
ממממ.....

אז ככה........ יצא לי לחשוב קצת בזמן האחרון (למרות שאני נהג ולפי תקנות קצין שריון ראשי חל איסור מוחלט לחשוב אם אתה אחד כזה). עליתי על משהו שאפילו בחבר'ה מחמ"ן,אמ"ן וכו' לא חשבו עליה-הסיבה האמיתית למלחמה האופנתית החדשה: לא נפט ולא נשק להשמדה המונית. לא מאבק בין גושי ולא דיפלומטיה כושלת. למלחמה יש סיבה אחת פשוטה: לדפוק לי את הרגילה. אני מוכן להתערב על כל מה שיש לאפי בבנק (וזה הרבה הרבה הרבה יותר ממה שאתם חושבים) שבוש ג'וניור והאיש ההוא עם השפם (ולא אני לא מדבר על פרץ למרות שבטוח יש לו קשר לכל הסיפור) ישבו יום אחד וחשבו: "ואללה ליונתן יש עוד מעט רגילה, מה אפשר לעשות כדי לדפוק לו אותה??? שהוא יעשה חיים? שהוא ינוח קצת? לאאאאאאאאאאאא בואו נפתח באיזה מלחמת עולם כדי לדפוק אותו! למה? ככה!!" אז זהו....... כשתשבו בחדר האטום\מלון באילת תחשבו עלי אוכל את הלב עם כפית. יום טוב ונא לא להזריק אטרופין

leeloo

New member
מזדהה איתך

אבא עוד אמר לי - "אל תקחי את הרגילה בעוד חודש, תחכי, תהיה מלחמה שבועיים - שלוש ואז תקחי".. ועוד הוא נשמע כל-כך בטוח בעניין המלחמה שבאמת הפכתי לעובדת עצות.. אופצייה אחת היא לקחת את הרגילה כפי שמגיע - סוף החודש הזה. אז אין מלחמה ואין בטיח. הבעיה- שבוע אחרי זה יש לי פרוייקט רציני, שהשבוע לפניו אמור להיות הכנה אליו, לכן החלטתי לקחת את הרגילה חודש אחרי. אופצייה שנייה - לקחת רגילה בעוד חודש. אז אני חופשייה מפרוייקטים ויכולה לנוח לי בשלווה. הבעיה- המלחמה. אי אפשר לדעת מה יהיה.. אופצייה שלישית- להקשיב לאבא, לא לקחת רגילה בזמן הקרוב, לחכות שמהלחמה הזאת תעבור מעלינו ולקחת את הרגילה.. הבעיה- מתי זה יהיה?! תכננתי לקחת את הרגילה אחרי הפרוייקט הרציני בשביל מנוחה כזו, לחזור עם כוחות מחודשים, אבל אבא יודע טוב טוב על מה הוא מדבר, ואם לפתע תפרוץ מלחמה ברגילה מה יהיה על אילת?! בקיצור, תמיד דופקים את השחורים. עובדה.

יוני, אתה מעליב אותנו.

למה אתה חושב שלא ידענו וגרסנו שזו הסיבה האמיתית למלחמה? תאר לעצמך את התסכול של בוש וההוא עם בעיית הגילוח, שניסו במשך כמה חודשים טובים ליירט את המידע לגבי התאריך המדויק של הרגילה שלך. אם אפשר, בהזדמנות הזאת, לבקש, שלא תזיז אותה יותר. מערך כוחות שלם של העולם המערבי תלוי בגחמה של שניה מצידך.

אושר מ

New member
יוניייי../images/Emo24.gif

ושוב לא יצא לי לראותך. איזה באסה.... תגיד אתה חושב שזה יפה להעיר אותי ביום שישי בשבע בבוקר?! עד שאניכ בר מקבלת חמשוש!
. סתם לא נורא... שבוע הבא אתה יוצא או סוגר?

למעלה