ממממ....
פרק 3 עונה 1!

GloomyAndWrath

New member
ממממ....../images/Emo58.gifפרק 3 עונה 1!

קודם כל שלומות ^^ היו מלא מלא מלא מקומות לנצל"ש אבל לא היה לי נעים -^^- בכל מקרה בקשר לפרק הזה...יש לי כמה שאלות: 1. מה הקטע של הכדורים של דאנקן? הבנתי שהם נגד דיכאון וכו' אבל שהוא לא לקח אותם היה לו דיי טוב והוא היה מסטול, כאשר הוא הלך לרופא הייתה שיחה בינהם נכון?, הקטע הוא שהסאונד לא היה בסדר ולא הבנתי את השיחה... מישהו יכול להסביר לי בעיקרון למה דאנקן החליט בסוף כן להמשיך עם הכדורים ולמה כאשר הוא לא לקח אותם הוא היה ב"איי" כזה? ומה בעצם הייתה השיחה עם הרופא? שמעתי רק את הקטע של הזיות או משהו שיהיו תופעות לוואי כתוצאה מX, השאלה היא כתוצאה ממה? X: 2. הילדון החמוד הזה שעובד בחנות וידאו...כמובן גם פה הסאונד היה רע ולא הבנתי מה נסגר בסוף...מי אבא שלו? האשה ההיא X_X כאילו WTF!? או שמה? הייתי רוצה שתסבירו לי בבקשה =] אה כן ^^ שלום, אני עומר מתל אביב בן 17 וחצי פלוס וזהו =] מקוה שאני אהיה חלק פעיל מהפורום הזה...ביי בנתיים

Charmed Gal

New member
זה לא ספוילר.../images/Emo3.gif../images/Emo56.gif../images/Emo186.gif../images/Emo185.gif

וברוך הבא.
בקשר לשאלה 1 אני לא זוכר.
בקשר לשאלה שניה, כן, האישה שבאה לחנות כל שבוע זה/זו אבא שלו.
תהנה ותשתלב בפורום.

GloomyAndWrath

New member
אמג X: (בקשר ל-2)...

מה לא זוכר? תזכר מה זה ): מממ טוב אני מקוה שמישהו אחר יענה וזה =\ תודה על התשובה לשאלה 2 אתה מיאו ^_^ ממממ וכרגע אני בשבלי "רכישה" של פרק 4 ו5 ^^;

Miss Kitty

New member
שלום../images/Emo140.gif

הקטע של הכדורים.. הממ.. הכדורים הם הרי נגד דיכאון, אבל הם הפכו אותו לאדיש.. כשהוא הפסיק לקחת אותם, הכדורים לא השפיעו עליו יותר, והוא הרגיש משוחרר.. זה לא שהוא היה מסטול, הוא היה משוחרר.. לא אמרנו לנו למה הוא חזר לקחת אותם.. נראה לי שהוא חזר לקחת אותם כי הוא לא יכל להתמודד עם תופעות הלוואי- בחילות, הזיות, חלומות בהקיץ.. בשיחה עם הרופא לא הראו מה דאנקן שאל בהתחלה, אבל אפשר לנחש שהוא שאל אם הוא יכול להפסיק לקחת את הכדורים.. הרופא אמר לו שזאת ההחלטה שלו, אבל שיש תופעות לוואי קשות אם מפסיקים בבת אחת לקחת את הכדורים, כמו בחילות (ואז דאנקן אמר שבאמת הוא לא מרגיש טוב בגלל זה..), הזיות וחלומות בהקיץ. וזהו נראה לי

Sweet Misery

New member
אני חושבת שהוא היה מסוגל לשרוד

את כל תופעות הלוואי (הוא בעצמו אמר שזה שווה את זה), אבל לא יכל להתמודד עם זה יותר אחרי שראה את לילי.

למעלה