ממממ.. שלום..

היי עִדו ../images/Emo6.gif

(החתימה שלך שיעשע אותי..) וכמובן שאפשר להצטרף, אפילו מומלץ
ספר לנו קצת

הממ..

איך הכרת את מאיר ומתי
, איך שמעת עלינו
, כמה אלבומים של מאיר יש לך אם בכלל
, בכמה הופעות היית אם בכלל
כאלו פרטים..
ואם בא לך אז גם קצת על עצמך, כל מה שאתה רוצה שנדע

לצערי

אני מכיר את מאיר רק מהשירים- אני שומע את רוב משפחת בנאי- אביתר, יוסי ז"ל, יובל כמובן ואני מעריץ גדול של מאיר היקר. לא ידעתי שיש לו כאן פורום ואני שמח להיות חלק ממנו. אני ותיק כאן בתפוז ולא יצא לי להיתקל בפורום זה לפני. יש לי את האלבום- בניהם, את מנגינת הנדודים ואת לב סדוק. לא הייתי באף הופעה של מאיר מכיוון שאני לא נייד ולא יכול להגיע ממקום למקום. אני בן 28 עוסק באומנות סטודנט להפסקת לימודים לחינוך ילדים. כרגע גר עם ההורים.

סטודנט להפסקת לימודים../images/Emo35.gif ../images/Emo12.gif

מה
אתה סטודנט שמחנך ילדים להפסיק את הלימודים שלהם
כי ככה זה נשמע
אני שמחה שיצא לך להיתקל בנו בסופו של דבר ולגבי האלבומים וההופעות, הכל בר תיקון
כמה זמן בסביבתי והכל יהיה בסדר, אני מבטיחה
איפה אתה לומד אגב
אני סטודנטית לפסיכולוגיה (נשמע פחות מעניין
) מרופין... ובכלל, מהיכן אתה בארץ
שנסדר לך הסעות להופעות וכאלה..

עדי..

אני סטודנט בהפסקת לימודים.. זו הייתה טעות כתיב. אני ממש לא מעודד ילדים להפסיק ללמוד. אני באמת מצטער שלא יצא לי לרשום בזמן האחרון- אני מחלים מדלקת ריאות שהתבררה עם הזמן כעיקשת במיוחד אז קיפצתי לי בין כמה מחלקות בבתי חולים והייתי מרותק למיטה. אני לומד באוניברסיטה הפתוחה. את הלימודים אני מממן בעצמי ובפאת זאת אני עושה מדי פעם הפסקות לעבוד חזק יותר (עוסק באומנות) בכדי שאוכל לשלם את הלימודים. כמו כן, היו לי מספר קורסים שלקחתי ובניהם בפסיכולוגיה. מכלת רופין הינה מכללה מצוינת. גרתי שנתיים באיזור שלה. אני מתגורר כרגע עם הוריי- הם גרים במושב בין פ"ת ליהוד.

וואו! איזה כיף ../images/Emo99.gif

יש לי חולשה לאנשים שעוסקים באומנות..
לגבי הדלקת, אני מבינה שהגעת הביתה והכל בסדר
אם לא אז החלמה מהירה.. (תשמע הרבה את מאיר, הוא סוג של תרופת פלא.. בכלל, הוא סוג של פלא
) אנחנו כאן, לא זזים לשום מקום ככה שאל תרגיש לא בנוח שלא כתבת, תמיד אפשר להשלים פערים
ברוך שובך בינתיים וכדאי שאני אלך לישון כי הרגע חזרתי מהופעה (היא לא הסתיימה עכשיו, הייתי אחריה בפאב
) אז לילה טוב ובאמת- אנחנו כאן, אני מקווה שתמיד
תרגיש טוב..

ימית 78

New member
ברוך הבא עדו...

הגעת למקום הנכון.... שמי ימית אני פחות או יותר בגילך אוהבת ומעריכה את מאיר המון המון שנים...המלצה חמה, תשתדל להגיע להופעות הן מדהימות מלאות אנרגיה תהנה המון שווה מאמץ...!

AnGeLiNa JoNsOn

New member
ברוך הבא../images/Emo70.gif../images/Emo140.gif../images/Emo141.gif

אני תמר, עולה ליב', מאיזור השרון. ואתה נשמע חמוד!
השתלבות נעימה.^^

למעלה