מממממ

tamarhp

New member
מממממ

בכלל לא ידעתי שיש פורום לחרדים... אממ - מתנדב מכיר אותי מפורום דתיים וחילוניים שנסגר (סליחה, שי, שאני מערבת אותך
) אני לא באה ממשפחה חרדית, אבא שלי הולך עם כיפה סרוגה, אני ושאר הילדים במשפחה למדנו (ולומדים) בבתי ספר דתיים לאומיים, אבל האווירה הכללית מאד חזקה מבחינה דתית וההשקפות שלנו הרבה יותר דומות להשקפות החרדיות מאשר לדתי-לאומי. אנחנו קוראים עיתונים חרדיים ואחי ואחת מאחיותי מנהלים חיים חרדיים. בכולופן - אני לא יודעת אם אני אשאר פה להרבה, אבל בטח מדי פעם (ב"נ) אני אקפוץ לבקר.. אז - אני תמר, בת 16, ו.. זהו, בערך.. השאר בכרטישיסי או במסרים.. מקווה שהחבר'ה פה נחמדים

רפי rafi

New member
ממש לא נחמדים...

מזתומרת כולם פה נחמדים בפורום,חוץ ממני ח ח ח.

מתנדב

New member
תמרוש, מה שלומך....

אני שמח בשבילך שרואים אותך פה, תאמיני לי שזה אחלה פורום ואחלה גולשים, ואל תתייחסי לרפי כל כך הוא מאוד נחמד

tamarhp

New member
חחחחח

סבבה אם רפי שרוט אז זה בסדר - גמני
ואלו שאומרים שהם לא נחמדים הם דווקא אלו שמתגלים כנחמדים

tamarhp

New member
עפ"י ההודעה שלי אתה נחמד, לא חמוד

אבל אתה חמוד בכל זאת

רפי rafi

New member
תודה

הזכרת לי את חבר הכנסת יחיאל חזן,שרצה שיסירו את חסינותו,וחברי הכנסת החליטו לא להסיר.

אלישיר

New member
דמי חסות כבר שלמת?????????!

בעזי"ת לידיעתך, את נמצאת בטריטוריה שלנו. כאן שולטים איחוד ק"ק היאקוזה דה לה קוזה נוסטרא אל קורליאונה פון אנדריאס אסקובר. לא נוכל להבטיח לך הגנה מפני
. אין לך טעם לפנות לשלטונות, ומצבך יוחמר בהרבה. אנחנו בסך הכל רוצים את טובתך, וכמה חבילות של דולרים.

tamarhp

New member
אווו

כמה זה עולה? ואם אין עלי כסף? מקבלים בצ'קים? ו..ו..אפשר הנחה? אתם יודעים, קצת פרוטקציה ממתנדב...

לביא4

New member
ברוכה הבאה תמר -

כמו שידוע, תמר - קופת הגמל הכי טובה במדינה...

tamarhp

New member
תודה רבה לכולם ../images/Emo13.gif

אשתדל לקפוץ מדי פעם (כן, מה עשיתם עד היום בלעדי?) סתם, עזבו אני במצברוח קצת משוגע.. סלחו לי .....

תמר ברוכה הבאה נשמח לראות אותך

כאן בפורום ולעזור לנו בדיונים החשובים ו"הקשים" שמתנהלים כאן בפורום

למעלה