מממממ

sharon91

New member
מממממ

וואו, פעם ראשונה מאז הרבה מאוד זמן שרק באחת עשרה וחצי בלילה אני נכנסת לאינטרנט, מתחילת היום... אתם לא יודעים איך הייתי הרוסה היום.. קמתי בבוקר וכמעט התעלפתי (במובן של מטאפורה, כמובן...) מרוב עייפות, וזה נמשך כל היום.. מזל שלא היה לי ספורט, ועוד היה לי ספרות בשיעור האחרון, עם המורה הכלבה שלי ו... בקיצור, היה מעצבן, אז הגעתי הביתה וישר נשכבתי, ונרדמתי עד שש בערך... הלכתי לקנות כמה דברים בסופר.. ואז עברתי באיזו חנות בגדים, לא פוקס, אבל יש שם דברים מפוקס, אז קניתי שני מכנסיים- ג`ינס מגניב לאללה, ודגמ``ח אדום כזה ושווה עם פס בצד... וחזרתי הביתה, התחלתי לצייר כל מיני ציורים בשביל הספר שאני מכינה לאחיין שלי (בן חמש ביום שבת!) ליומולדת, הוא ביקש... אז ציירתי הכל, דווקא יצא יפה, ועכשיו אני כאן. וואו.. אני מתה מעייפות, ולאאאאאאאא יש לי שיעורי בית בהנדסה.. איכס איכס איכס.

שלומצי

New member
איזה ספר

את מכינה לאחיין שלך? וחוץ מזה........ אל תקטרי כל כך הרבה. להיות מחוברת לצינורות, ולמחטים שנכנסות ויוצאות ממך בקצב הסמבה זה גם כן לא הכי כיף........

sharon91

New member
הספר..

הוא ביקש שאכתוב לו ספר עליו ועל כלב שהיה להם פעם.. אז ציירתי עשרים תמונות.. שאני צריכה לסיים לצבוע אותן (איזה מזל שיש בי``ס...) ובכל תמונה יש משפט או שניים.. דווקא סיפור נחמד יצא..

למעלה