מממממ

meital G

New member
מממממ

איזה שוקולד יש לכם עכשיו בבית?

ch0c0L0ver

New member
נסטלה- שוקולד חלב עם אגוזים ו...

פררו רושה... כן.. לא דברים שווים במיוחד. איפה הטים טם?!?! יאממממממממממ :)

Lady of Buffdom

New member
טונות של שוקולדים

קיט קט, טובלרון ועוד כל מני שוקולדים. זה מה שקורה כשהורים חוזרים מחו"ל, וזה לא ממש עוזר לי לנסות להגמל.

lindor

New member
פירוט השוקולדים בביתי:

חפיסות לינדור חלב, מריר ולבן של לינדט (מהחלב נשארה רק עטיפה..) חפיסת שוקולד עם ופל של לינדט (כמעט גמור) שוקולד ממולא קרמל של לינדט 3 חפיסות שוקולד חלב לינדט אקסטרא קרימי- אני רוצה להכין מחר טראפלס אתו חפיסת קוט דור עם צימוקים ואגוזים פרה סוכריות קופצות פרה עדשים ממרח השחר העולה חבילה (כמעט נגמרה) של חטיפי טורטית קטנים חבילה של עלית מיקס ( שקית ירוקה כזו:פסק זמן אגוזי מקופלת וכיפכף קטנים) עוגת שמרים שוקולד של לחמי קפה בטעם שוקולד של טייסטרס צ'וייס 2 עוגיות שוקולד צ'יפס שנותרו מחבילה שהורי רכשו במאפייה חבילת מאגנום מיני (שוקו שוקו ושוקו וניל) לא הרבה בכלל לרוב יש לנו עוד המון דברים משוקלדים... אני ואחיותי שוקוהוליקיות

mr-j

New member
חוץ מהרכישה האחרונה

יש גם נוטלה,חבילת מיני מקופלת רביעית פרות חלב ורבעיה של מרירים כמה גלילים של M&M לבן עם עוגיות של הרשי - אה וגלידת שוקולד קרמריה -נראה לי שזה בערך הכל יום טעים לכולם J

amit hakapit

New member
אז ככה:

ספלנדיד מריר
שוקולד מריר של ורד הגליל שמשמש בבית לבישול בלבד (בד"כ
).
swiss gold חלב, הטבלאות הארוכות האלה.
after eight מנטה (
) -
anthon berg - שוקולד מעולה מהדיוטי פרי שממולא בכל מיני פירות.
oreo
ואחת מההמצאות היותר גדולות (ונכון שזה לא בדיוק שוקולד: ליקר שוקולד של godiva.

../images/Emo96.gif שוקולד ../images/Emo80.gif למריחה

אבל חוץ מזה המקרר שלי לגמרי יבש ! אני הולכת לקנות מלאי נוסף כדי שיהיה לי מה לזלול.

ממממממממ../images/Emo6.gif../images/Emo67.gif../images/Emo9.gif../images/Emo85.gif

כיף-כף מיני שקית. טובלון ומלא ושוקלדים מחול כי לאבא יש המון עסקים ותמיד יש לנו שווקלדים מחול, מלא. שוקולד עם אגוזים שלמים - עלית שוקולד מריר ורד הגליל וגם כזה של שווקלד החלב. קליק אגוזים, וקליק וופל. עוגת שוקולד
וופלים מצופים. טילון שוקולד קסטה טובלון וופלים רגילים עוגיות שוולד צ'יפס:)

בטח בטח ../images/Emo9.gif../images/Emo85.gifדובי|

בואו אני רזה מזהירה שתמיד מי שיוצא מהבית שלי יוצא בסוף
שמן

Tinkerble 99

New member
אמממ....

שוקולד לבן עם חתיכות עוגיות שוקולד (כל כך טעים!!) ושוקולד חום עם שוקולד לבן (כלומר, שתי שכבות- לבן וחום)

למעלה