מממממ....

NiKi†a

New member
מממממ....../images/Emo53.gif

מישהו יכול לעשות לי סיכום על מה שהיה בפרק של אתמול? (יום ראשון).. פיספסתי.
 

j e n n y lopez

New member
נש תרוא בצד של האתר

של תפוז!!!!!!!1 נכון הילדה הזאת שמאלפת היא זאת שהביאה לי את הכלב כילאו לנו חח היא מהעבודה של אבא שלי היא נזה חמודה אני מכירה אותה חח אני לא מאמינה שהיא פה אתם לא יודעים היא מטורפת על כלבים!!!!!! הם היו אפילו בחתונה שלה~!!!!!! חחחח
 
הנה.....ועוד משהו חשוב..... ../images/Emo107.gif

מקווה שעוד לא שמו: יובל אומר ליסמין שהיא השתנתה לטובה ושהוא גאה בה על איך שעמדה מול דן ולא ויתרה לו. אסי מבקשת מגרשון עבודה בתור זמרת. גרשון אומר לאסי שהוא הבטיח שהוא יורד ממנה וגם מזכיר לה שבפעם האחרונה שהיא הופיעה היא זייפה. אסי מסבירה לגרשון שמיכאלה היא זו שזייפה במועדון. יסמין מבינה שמיה לא ישנה אצל צוף. גיא אומר ליובל שהוא חושב שגם מיכאלה בתוך הקנונייה של רענן. מיה אומרת ליסמין שהיא ישנה אצל בן ושהיא אוהבת אותו. מיקי אומרת לדן שהיא ניסתה להתחיל עם צבי אבל זה לא הצליח. דויד ומורדי אומרים לגרשון שדורין בהריון ממשה. דורין אומרת לצבי שהיא רוצה לשמור את התינוקת שלה ושל משה. הרופא אומר למיה שהיא צריכה לעבור בדיקה חוזרת כי כרגע התוצאות שלה חיוביות. ואני עושה מחר בדיקת דם לניתוח שיהיה לי בעוד שבוע ויומיים...... בהצלחה לי!!!!!!!!!!!!
 

NiKi†a

New member
לא לא לא

התכוונתי של הפרק של אתמול!...של יום ראשון...
אוף..סליחה שכתבת לחינם. בכל זאת, מישהו יכול להגיד לי מה היה ביום ראשון.
 

GILADOS

New member
הנה תקציר מהאתר הנה תקציר מהאתר + תוספות שלי מה שמודגש זה תוספות שלי גיא אומר לרענן שהוא לא רוצה שום קשר איתו, ודורש שלא יתקרב למיכאלה. אסי אומרת לעליזה שהיא אוהבת את גיא ולא מצליחה להתגבר על זה. יסמין מספרת לצבי שהיא רוצה לעשות ניתוח הרמה והגדלת חזה. דן אומר לרועי שנמאס לו מנשים. רועי אומר לדן שגם הוא היה נשוי עד שנמאס לו והוא מצא תחלופה חדשה. רועי מנסה להתחיל עם דן אך דן דוכה אותו ונגעל ממנו. מיקי משקרת לצבי ואומרת שהיא נפרדה מדן כי היא לא הצליחה להפסיק לחשוב עליו. דן מגיע שיכור לבית של יסמין ומנשק אותה בכוח ואז יובל יורד במדרגות ורואה הכל. גיא מבין שמיכאלה היא הנוכלת האמיתית.
 
למעלה