מממממ מה דעתכם....

פיטרייה

New member
מממממ מה דעתכם....

על הולילנד פארק (המפלצת המכוערת הזאתי שבונים על ההר ליד הקניון) בבקשה תכתבו זה ממש יעזור לי....

הכוונה על ההר *מול* הקניון

טוב אז דעתי שזה ממש מכוער, מסתיר את כל ההאור שהיה פעם על הבית קפה "הולילנד פארק", מה גם שזה ממש מזכיר מפלצת ענקית שהולכת לבלוע את הבית קפה..נו..טוב...חדל תיאורים
. מה שכן...מי שיזכה לגור בבניין הזה יהנה מאוד מהנוף.

פיטרייה

New member
טוב תודה .....מה שאמרת על הנוף..

מאחורי הבניין המכוער הזה שוכן רוב שאת כל הנוף הדהים ראה פעם ועכשיו בונים מולו את הדבר הזה וזהו במקום לראות את ירושלים מהחלון הםפ יראו בטון! ככה שאנשים כבר נהנו מהנוף ןפשוט גנבו להם אותו...

גועל נפשששששש ../images/Emo187.gif

אחד הדברים הכי מכוערים שראיתי בימיי בניין מכוער ותקוע והורס את הנוף המהמם שהיה שם!!

יוסדוס

New member
למה כולם כאלה?

למה אתם ככה? זה אחלה בניין מעוצב יפה ממש! נוף מרהיב! איזור עשיר! ממש כבוד שיש בניין כזה בעיר.... זה שהוא מסתיר את "הצל" זה לא אומר שהוא נהפך לדפוק אמן הייתי גר שם דירות ממש יפות(ההורים שלי סיפרו לי....) אבל עזבו אני גר ממש כמה בנינים ליד....

פיטרייה

New member
ממממ יש כמה דברים שאתה לא יודע.....

האיזור שמה לא היה מיועד לבנייה עשדו שינוי תוכנית עיר (בדרך "מאוד חוקית") טוב הקיצר תקרא את הקישור

פיטרייה

New member
אה וגם...

אנשים שגרים שמה ברחוב מאחורה קנו את הדירות שלהם ואמרו להם שהאיזור לבנייה אז גם המחיר של הדירות גבוהה יותר בגלל הנוף ועכשיו תוקעים להם גושי בטון בחלון!

Snakebite

New member
טוב שמישהו העלה את זה..

גועל נפש!!! יש לי כ"כ הרבה טינה כלפי הפרוייקט הזה. אנשים חושבים (והראיה היא שגם מצליחים) שכסף קונה הכל, והנה, קם לו מגדל בבל החדש, פרוייקט לשמנה וסלתה של ירושלים,
בלי שום התחשבות בWHAT SO FUCKIN EVER, ומצליח לעצבן הרבה אנשים (ואני בכללם), וזה ממש מבייש. אז אנשים,
הביעו את מחאתכם
. מצידי שיבוא
ויפיל את המגדל. בברכת שבת שלום ומבורך לכולכם. עד כאן מליאור הזועם.

חבר שלי גר ממש ליד..

ברחוב למטה כל פעם ששואלים איפה הוא גר הוא אומר ליד ההולילנד מה זה בכלל אני בחיים לא הבנתי

למעלה