מממממ חדשה וזה....

מממממ חדשה וזה....

גליתי את GLEE לא מזמן ואז את הפורום הזה (שאני כבר רואה בו כמה כינויים מוכרים) תקבלו אותי?

כמובן! ברוכה הבאה../images/Emo24.gif

אני שוהם בן 24 וחצי יש פה אחלה אנשים ואני בטוח שתשתלבי פה בקלות

Loriella

New member
אייאייאיי ../images/Emo164.gif

הלוואי ויכולתי לגלות את גלי מחדש!!
ברוכה הבאה! אני גם די חדשה ואחלה פה

5ifi

New member
ברווור!

אני יפי, 20. דרומית. וכששוהם כתב שיש כאן אחלה אנשים, הוא התכוון אליי.

riktal

New member
ברוכה הבאה אלנור ../images/Emo140.gif

כל הגליקים רצויים אצלנו

תפוזבל ../images/Emo43.gif ../images/Emo64.gif

ומה שהתכוונתי לכתוב תודה כולם
ושאלה - איך מקבלים כאן פאנפיקים (על GLEE כמובן) ?

Ayelet 363

New member
נראה לי שלא ראיתי כאן פאנפיקים, אבל אני אוהבת

(טוב, תלוי... אני לא אוהבת של זוגות שלו היו בסדרה\אין ביניהם כימיה בסדרה -וכן, הוספתי את ההערה כדיי שלא יגידו לי שלקיין לא מתאימים להגדרה שלי- והם אחד משני הOTPs שלי, כך שאני מאוד אוהבת פאנפיקים שלהם). אה, והערה קטנה- אני יודעת שOTP זה one true pairing, אבל לי יש שניים- קשה לי להחליט (בין קליין לבין באפי ואנג'ל).

יכול להיות לך OTP לכל פאנדום זה לא סותר

אגב הגליי OTP שלי בינתיים הוא וויל\סו (וכן אני יודעת שהוא לא הולך לקרות)

sondheims Dot

New member
סליחה, OTP של וויל\סו הוא נורמלי לגמרי!

זאת לא תהיה מערכת יחסים ארוכה. יהיה להם hate sex פעמיים או שלוש ואז נוכל להמשיך הלאה בחיינו

Ayelet 363

New member
רק בבקשה שלא יהרוס את ה"חברות" שלהם

כלומר XD - בלי סו מרושעת הסדרה הייתה שונה לגמרי, אבל אני אוהבת שמראים שלמרות הכל יש בה פאן אנושי ומאוד נחמד. רק שלא יהרוס את זה (ומבחינתי ברגע ש100% הם לא יכולים להמשיך את הסדרה- כמה שמעצבן אותי לחשוב על זה- שאז היא גם תשתנה שינוי יותר קיצוני לטובה)... ו... אמ, ההגדרה של OTP זה לא זוג שבאמת צריך להיות ביחד? כי התיאור של hate sex פעמיים או שלוש לא מתאים למה שהבנתי על הפירוש של OTP (יכול להיות שלא הבנתי נכון, וגם עד שהבנתי קיצור של מה זה עבר זמן
אז זה הגיוני שלא הבנתי).

sondheims Dot

New member
ההגדרה של OTP היא מה שאת רוצה שהיא תהיה

זה יכול להיות הכינוי הקבוע לזוג שבאמת באמת מתאים אחד לשני וצריך להיות בייחד (למשל, באפי ואנג'ל) או לזוג שיש בניהם כימיה מטורפת ואת אוהבת אותם ביחד (למשל, באפי וספייק)

למעלה