מממממ דיון

Daniel MSG

New member
מממממ דיון ../images/Emo88.gif

אני הולכת לקנות נעליים לקיץ.. מה אתם אומרים יהיה יותר יפה הקיץ - העקבי סטילטו או הנעלים השטוחות?! והרעיון של הדיון הוא בעצם מה לדעתם יותר יפה? העקבי סטילטו או הנעל סטייל נעל בלט - השטוחה.

julietta16

New member
תתפלאי...

אני פשוט לא מסוגלת ללכת על שטוח... אני מעדיפה עקב...יותר נוח לי פשוט (באמת...למרות שאפ'חד לא מאמין לי כשאני אומרת את זה
)

LipStiK

New member
אממ לדעתי...../images/Emo26.gif

שני הסוגים יפים... רק תלוי לאיזה סטייל את רוצה להתאים את זה.. סטילטו- הרבה יותר נשי וסקסי, קחי בחשבון שגם קצת פחות נוח ללכת עם זה לבצפר (אם את חוזרת הביתה ברגל, ואם את לא ג'ולייטה:)). שטוחות- עדין, צעיר ו"ילדותי" יותר. מתקתק ביותר, נוח אבל לא מתאים להכל... אישית? אני גובהה מדי כרגע (לצערי) בשביל סטילטו. אם לא הייתי צריכה לחזור בצהריים ברגל, והאנשים בבצפר שלי היו עוברים ת'מטר וחצי הייתי לוקחת את הסטילטו.אבל בגלל שלא, אני חושבת לקנו נעלי בלט, אבל הן לא מתאימות לכל מכנס...
אכן בעיה

rozalinda22

New member
מה הגובה שלך../images/Emo35.gif../images/Emo12.gif../images/Emo108.gif

ואני אישית חושבת שסטילטו יפה יותר
אבל גמני מאותה הסיבה הולכת עם שטוח

אדוו

New member
כנל עליי...

* סטילטו זה עקס קטן נכון ? קניתי כבר נעליים עם עקב אבל העקב לא ממש קטן ודי נוח ללכת איתו, אבל ברור שאני לא יילך איתם לבית ספר כי טוב שזה הדבר הכי לא קשור בעולם בערך לבתציפר ! אולי שאני יתבגר ויהיה יותר גודלה זה יתאים לסיטואציה... בלט- חמוד ביותר . לנמוכות לא מומלץ------- לדעתי.

אדוו

New member
א..ה

סיכה כאילו.. לי אין ארוך... יש לי בינוני והוא לא כזה דק... אבל לא עבה. לחברה שלי יש סיכה כמו שיש למיכאלה בשחור.. חח ווא ווא רק נפילות.

LipStiK

New member
אני לא כזאת גבוהה....

1.66... זה לא גבוה נכון? פשוט רוב החברות הטובות שלי לא עוברות את ה-1.60 (חלקן גם לא 1.57) והידידים שלי יותר נמוכים ממני או בגובה שלי... הענקים האמיתיים הם אלה שאני לא ממש מסתובבת איתם (ואני גם לא אתחיל להסתובב איתם רק בשביל הנעליים
)

rozalinda22

New member
חחחחחחחחח../images/Emo6.gif../images/Emo108.gif

זה ממוצע פלוס
חחחחחחחח
מבינה אותך לגמרי

תותילה

New member
../images/Emo110.gif../images/Emo110.gif../images/Emo110.gif

זה גובה יפה.. ואני גם הולכת עם שטוח.. זה יותר יפה גם לדעתי לפחות.. זה באמת יותר תמים.. ולא גס... ובקיץ הכי כייף ללכת על שטוח.. סנדלים רומיות/ סיני או טבע נאות.. כשחם זה נראה סתם דביק ללכת על עקב.. גם אם הוא רק עקבון...

למעלה